BMW HUOLTOLEASING.

BMW Huoltoleasing on miellyttävän yksinkertainen ja varma yritysratkaisu. BMW Huoltoleasing on määräaikainen vuokrasopimus, joka sisältää sovitut ajokilometrit, määräaikaishuollot sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset. Polttoainetta ja vakuutusta lukuun ottamatta kaikki kustannukset ovat mukana kiinteässä kuukausierässä.
BMW Huoltoleasingillä pidät yrityksesi pääoman liiketoimintasi kehittämisessä ja lisäksi kuukausivuokrat ovat vähennyskelpoisia arvonlisäveron osalta.
BMW Huoltoleasing -sopimuksella sinun ei tarvitse huolehtia jäännösarvoista tai auton jälleenmyynnistä ja myös autokulujen budjetointi on äärimmäisen helppoa.

 

BMW Huoltoleasing -tuotteen rahoittaa Axus Finland Oy.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä lähimpään BMW-jälleenmyyjään.

  • Ulkomaille ajoneuvon kanssa

    Maastavientilupaa ei tarvita matkustettaessa EU-maissa, mikäli auton kuljettaja on merkitty kakkoshaltijaksi auton rekisteriotteeseen. Mikäli matkustat EU-maiden ulkopuolelle, tai sinua ei ole rekisteröity kakkoshaltijaksi (tarkista rekisteriotteesta), voit tilata maastavientiluvan asiakaspalvelustamme. Pyydämme lisäksi olemaan yhteydessä vakuutusyhtiöösi autosi vakuutuksen voimassaolon varmistamiseksi myös kohdemaassa. Maastavientilupaa ei tarvita Euroopan maissa matkustettaessa, mikäli auton kuljettaja on rekisteröity kakkoshaltijaksi.