Nainen käyttää My BMW -sovellusta älypuhelimella

YOUR WORLD.

My BMW.

Tutustu uuden My BMW -sovelluksen* etuihin.

My BMW -sovellus sopii sinulle yhtä täydellisesti kuin BMW:si. Se on suora yhteytesi autoosi ja BMW:n maailmaan, myös silloin kun et ole autossasi. Moderni design, intuitiivinen käyttö ja laajat toiminnot takaavat, että My BMW -sovellus on kätevä apuri arjen ajoissa. Suunnittele ajomatkasi ennen autoon astumista ja lähetä matkojen määränpäät suoraan kotisohvaltasi BMW autoosi. Tarkista jäljellä oleva toimintamatka ja säädä helposti auton sisätilan lämpötila jo ennen ajoon lähtöä. Vai etkö ole varma, lukitsitko ovet autosta poistuessasi? Tarkista se sovelluksesta ja lukitse ovet tarvittaessa helposti etänä. My BMW -sovellus tarjoaa myös käteviä BMW:n sähköautoille ja ladattaville hybrideille suunniteltuja toimintoja. Optimoi auton energiankulutus ja energiakulut lataus- ja ilmastointiajastimen avulla. Sovellus ilmoittaa sinulle myös lähestyvästä huollosta, ja sen avulla voit varata huoltoajan suoraan BMW Service -toimipisteestä tai ottaa tarvittaessa yhteyttä asiakasneuvojaasi. Näin My BMW -sovellus takaa huolettoman liikkuvuuden ja lisää entisestään sähköisen ajamisen iloa – aina ja kaikkialla. Your World. My BMW.

Lue lisää
YOUR WORLD.<p>My BMW.Tutustu uuden My BMW -sovelluksen* etuihin.

5 KOHOKOHTAA: UUDEN My BMW -SOVELLUKSEN 5 KOHOKOHTAA.

  • 01 Välitön pääsy auton tilatietoihin ja toimintoihin
  • 02 Suora yhteys BMW Service -toimipisteeseen
  • 03 Älykkäät palvelut sähköisen liikkumisesi tueksi
  • 04 Laajat navigointi- ja karttapalvelut ajomatkojen suunnitteluun
  • 05 Säännölliset päivitykset ja toimintojen laajennukset

UUDEN My BMW -SOVELLUKSEN BMW-PALVELUT JA -TOIMINNOT.

My BMW -sovellus, auton tilan tarkistus, mies älypuhelimen kanssa BMW 2-sarjan Coupén edessä
My BMW -sovellus, auton tilan tarkistus, älypuhelimen näyttö

AUTON TILAN TARKISTUS.

My BMW -sovelluksen avulla pysyt aina kaikesta ajan tasalla ilman, että sinun tarvitsee mennä autosi luo. Voit esimerkiksi tarkistaa, onko autossa riittävästi toimintamatkaa spontaania reissua varten. Entä mikä olikaan matkamittarin lukema? Ovatko kaikki ovet varmasti lukossa?

My BMW -sovellus, yhteys autoon etänä, nainen sukeltamassa avannossa
My BMW -sovellus, yhteys autoon etänä, älypuhelimen näyttö

YHTEYS AUTOON ETÄNÄ.

Muistinko lukita autoni keskuslukituksen? Mihin ihmeeseen minä autoni pysäköinkään? Remote Services -etätoiminnoilla pääset My BMW -sovelluksen kautta suoraan käsiksi autosi tiettyihin järjestelmiin. Säädä autosi sisätila haluamaasi lämpötilaan jo ennen ajoon lähtöä tai lukitse ovet mistä tahansa älypuhelimellasi.

Voit myös muuttaa älypuhelimesi digitaaliseksi auton avaimeksi: My BMW -sovelluksen kautta voit ottaa käyttöön BMW Digital Key -avaimen ja tallentaa sen yhteensopivaan älypuhelimeesi.

My BMW -sovellus, ajomatkojen suunnittelu ja lähetys autoon, mies aavikolla
My BMW -sovellus, ajomatkojen suunnittelu ja lähetys autoon, älypuhelimen näyttö

SUUNNITTELE AJOMATKASI JA LÄHETÄ NE AUTOON.

My BMW -sovelluksen avulla jokainen ajomatka sujuu stressittömästi. Etsi sovelluksessa uusia määränpäitä tai omia Points of Interest -kohteita ja lähetä ne suoraan BMW-autoosi. Voit lähettää kohteita My BMW -sovellukseesi myös suoraan karttasovelluksista (esim. Google Mapsista), jotka tukevat Share-toimintoa.

My BMW -sovellus, huoltotarpeiden hallinta, mies istuu BMW-auton konepellillä
My BMW -sovellus, huoltotarpeiden hallinta, älypuhelimen näyttö

HUOLTOTARPEIDEN HALLINTA.

Milloin on BMW-autosi seuraava huoltoajankohta? My BMW -sovellus tietää tarkalleen, mitä autosi tarvitsee, ja ilmoittaa sinulle, kun autosi on aika viedä huoltoon. My BMW -sovellus on myös suora yhteytesi BMW-sopimuskumppaniin. Sen avulla kaikki huoltoajan hakemisesta aina huoltokäynnistä sopimiseen sujuu nopeasti, mukavasti ja ilman viivytyksiä.

My BMW -sovellus, sähköinen ajaminen ja BMW Pointsien kerääminen, nainen istuu nojatuolissa kasvien edessä
My BMW -sovellus, sähköinen ajaminen ja BMW Pointsien kerääminen, älypuhelimen näyttö

SÄHKÖINEN AJAMINEN JA BMW POINTSIN KERÄÄMINEN.

BMW Points -lojaliteettiohjelmassa BMW:n ladattavien hybridien kuljettajat voivat kerätä pisteitä jokaisesta pelkällä sähköllä ajamastaan kilometristä. Voit kerätä ja käyttää pisteitä My BMW -sovelluksessa BMW Charging Accountin kautta. Pisteillä saat erilaisia palkintoja – aluksi saatavilla on ilmaisia latausvirtakiintiöitä BMW Charging -latausverkostossa.

My BMW -sovellus, oma profiili

SUORA YHTEYS BMW-MAAILMAAN.

My BMW -sovellus tarjoaa kiinnostavia tietoja ja linkkejä BMW-maailman verkkosivuille. Discover BMW -uutisvirrasta saat tietoa uutuuksista ja tarjouksista. BMW Online Shop -kaupasta löydät autoosi sopivat alkuperäiset BMW-lisävarusteet, ja BMW ConnectedDrive Storesta saat käyttöösi digitaalisia tuotteita ja palveluja, jotka helpottavat liikkuvaa elämäntapaasi. My BMW -sovelluksen avulla voit myös ottaa Amazon Alexan** käyttöön autossasi. BMW Financial Services -asiakkaat voivat lisäksi tarkastella sovelluksessa sopimustietojaan ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.  

QR My BMW App

Lataa My BMW -sovellus

Avaa kamera ja skannaa QR-koodi ladataksesi My BMW puhelimeesi.

 

 

 

 

* My BMW -sovellus on yhteensopiva kaikkien BMW-autojen kanssa vuosimallista 2014 alkaen. Sovelluksen käyttö edellyttää ConnectedDrive Services -lisävarustetta ja yhteensopivaa älypuhelinta. My BMW -sovelluksen käytettävyys ja toiminnot vaihtelevat markkinakohtaisesti.

Lue lisää
My BMW -sovellus, nainen ja älypuhelin

My BMW -SOVELLUS.

Ota käyttöön uusi My BMW -sovellus: saat helpon pääsyn lukuisiin BMW-palveluihin ja -toimintoihin.

My BMW -SOVELLUS.

Ota käyttöön uusi My BMW -sovellus: saat helpon pääsyn lukuisiin BMW-palveluihin ja -toimintoihin.

BMW Connected Charging, My BMW -sovellus, BMW Maps, BMW:n sähköinen liikkuvuus

BMW CONNECTED CHARGING.

Lue lisää digitaalisista BMW Connected Charging -palveluista, jotka on tarkoitettu BMW:n sähköautoille ja ladattaville hybrideille.
BMW ConnectedDrive -asiakaspalvelu

BMW:N ASIAKASPALVELU.

Onko sinulla kysyttävää My BMW -sovelluksesta tai BMW ConnectedDrive -palveluista ja -tuotteista? Ota yhteys BMW:n asiakasneuvontaan.
My BMW -sovellus, BMW ConnectedDrive, FAQ – yleiset kysymykset ja vastaukset

FAQ.

FAQ-osiostamme löydät vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin, jotka koskevat My BMW -sovellusta ja BMW ConnectedDrive -palveluja ja -tuotteita.

* My BMW -sovellus on yhteensopiva kaikkien BMW-autojen kanssa vuosimallista 2014 alkaen. Sovelluksen käyttö edellyttää ConnectedDrive Services -lisävarustetta ja yhteensopivaa älypuhelinta. My BMW -sovelluksen käytettävyys ja toiminnot vaihtelevat markkinakohtaisesti.

Lue lisää