BMW Digital Key, My BMW -sovellus, mies avaa BMW 4-sarjan Coupén älypuhelimellaan

BMW DIGITAL KEY.

BMW-autosi digitaalinen avain – mukavasti älypuhelimessa tai BMW Key Card -avainkortissa.

Näin teet älypuhelimestasi digitaalisen auton avaimen: My BMW -sovelluksen kautta voit ottaa käyttöön BMW Digital Key -avaimen ja tallentaa sen yhteensopivaan iPhoneesi. Näin voit avata ja lukita BMW-autosi lukituksen ja jopa käynnistää auton myös ilman fyysistä avainta. Lisäksi voit jakaa autosi käyttöoikeuden enintään viidelle muulle henkilölle. Jos iPhonesi akku sattuisi loppumaan, voit avata auton ovien lukituksen ja käynnistää auton jopa viiden tunnin ajan puhelimen sammumisen jälkeen. Digital Key on mahdollista ottaa käyttöön myös auton BMW Key Card -avainkortissa.

Lue lisää
BMW DIGITAL KEY.BMW-autosi digitaalinen avain – mukavasti älypuhelimessa tai BMW Key Card -avainkortissa.
BMW Digital Keyn toiminnot ja edut selitettynä videolla

KATSO VIDEO JA TUTUSTU TARKEMMIN BMW DIGITAL KEY -AVAIMEEN JA SEN TOIMINTOIHIN.

BMW DIGITAL KEY: KUTSU MUITA KÄYTTÄJIÄ.

BMW Digital Keyn jakaminen enintään viidelle käyttäjälle, mies älypuhelimen kanssa BMW X5 -auton edessä

BMW Digital Key -avaimen käyttöoikeuden voi jakaa enintään viidelle muulle henkilölle.

Perheelle, ystäville tai esimerkiksi liikekumppaneille: voit jakaa BMW-autosi käyttöoikeuden enintään viidelle muulle henkilölle, joilla on yhteensopiva iPhone. Lähetät vain heille kutsun älypuhelimesi Wallet-sovelluksella lisätäksesi heidät käyttäjiksi. Kätevä toiminto esimerkiksi aloittelevien kuljettajien kohdalla: kun jaat BMW Digital Key -avaimen, voit ottaa siinä valintaruutujen avulla käyttöön kuljettajakohtaiset rajoitukset. Kun avaimeen on asetettu rajoitettu käyttöoikeus, käytettävissä olevaa moottoritehoa rajoitetaan ja Dynamic Stability Controlin (DSC) ja Intelligent Safetyn käytöstä poisto estetään.


Huomautus: käytettävissä olevat rajoitukset vaihtelevat auton tyypin mukaan. Vain pääavain voi lisätä Apple Walletissa muita henkilöitä. Käyttöoikeuden voi peruuttaa pääavaimen kautta milloin tahansa. Jaettuja Digital Key -avaimia ei voi siirtää edelleen muille henkilöille.

BMW KEYCARD.

Mies avaa BMW-autonsa lukituksen BMW KeyCardilla, joka toimii auton digitaalisena avaimena

BMW KeyCardin käyttö digitaalisena avaimena.

Avaa ja lukitse BMW-autosi lukitus mukavasti BMW KeyCard -avainkortilla. Tämä luottokortin kokoinen NFC-kortti toimitetaan tehtaalta auton mukana deaktivoidussa tilassa. Kortin aktivointi edellyttää perinteistä auton avainta tai aktivoitua Digital Key -avainta. Aktivoi BMW KeyCard asettamalla se älypuhelinlokeroon ja noudattamalla auton näytöllä näkyviä ohjeita.

BMW DIGITAL KEYN KÄYTÖN EDELLYTYKSET.

BMW Digital Key on osa Comfort Access (SA 322) -lisävarustetta.

Sen käyttö edellyttää yhteensopivaa BMW-automallia ja yhteensopivaa iPhonea, johon on asennettu My BMW -sovellus.

BMW Digital Key otetaan käyttöön My BMW -sovelluksen kautta. Tätä varten auton täytyy olla yhdistettynä BMW ID:hen. Käyttöönoton aikana sinun täytyy istua autossasi ja turvallisuussyistä sinulla täytyy olla molemmat perinteiset auton avaimet mukanasi. Paina sovelluksessa Yhdistä-painiketta ja noudata ohjeita. BMW Digital Keyn käyttöönottoon tarvitaan internet- tai WLAN-yhteys.

Mallikohtainen saatavuus vaihtelee maittain.

Yhteensopivien iPhone-puhelimien ja käyttöjärjestelmäversioiden luettelo voi vaihdella auton mallin ja ohjelmiston mukaan.
 

Lue lisää

BMW CONNECTED DRIVE: LISÄTIETOJA JA LINKKEJÄ.

BMW ConnectedDrive -asiakaspalvelu

BMW:N ASIAKASPALVELU.

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko lisätietoja BMW ConnectedDriven palveluista ja tuotteista? Ota yhteys BMW:n asiakaspalveluun.
BMW ConnectedDrive, FAQ, vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin, nainen älypuhelimen kanssa ikkunan luona

FAQ.

FAQ-osiostamme löydät vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin, jotka koskevat BMW ConnectedDriven palveluja ja -tuotteita.
BMW Driver’s Guide -sovellus, digitaalinen käyttöohje älypuhelimessa

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver’s Guide on digitaalinen käyttöohje, joka on saatavilla joillekin BMW-malleille. Se sisältää tiedot autosta ja sen varusteista, kuvahaun ja selventäviä animaatioita.
BMW ConnectedDrive, digitaaliset palvelut, yleiskatsaus, nainen älypuhelimen kanssa BMW-auton edessä

TAKAISIN YLEISKATSAUKSEEN.

Haluatko tutustua muihin BMW ConnectedDriven palveluihin ja tuotteisiin? Tästä pääset takaisin yleiskatsaukseen.