BMW Infinite Joy

BMW INFINITE JOY.

Uudelleenkäyttö luo iloa.

BMW Infinite Joy.Uudelleenkäyttö luo iloa.
Meille BMW:llä kiertotalous tarkoittaa sitä, että autojemme ei tule olla kestävän kehityksen mukaisia ainoastaan ajettaessa vaan myös koko tuotantoketjussa ja että automme voidaan käyttää mahdollisimman suurelta osin uudelleen. Kiertotalousajattelu ei ole tietysti levinnyt pelkästään automaailmaan: kiertotaloutta täytyy toteuttaa yhteiskuntamme monissa osissa, jotta voimme saada aikaan todellisen muutoksen. Keskustelimme lähettiläidemme kanssa kuullaksemme heidän näkemyksiään kiertotaloudesta ja selvittääksemme, mitä kestävä kehitys tarkoittaa heille ja heidän toiminta-aloillaan.

”ON VAIKUTTAVAA, ETTÄ UUDEN BMW iX:n VERHOILUN VALMISTUKSESSA ON KÄYTETTY MERESSÄ KELLUNEITA MUOVIPULLOJA JA VANHOJA KALAVERKKOJA.”

- Paula Vesala

Paula Vesala
Paula Vesala, taiteilijanimeltään Vesala, on Suomen tunnetuimpia muusikoita. Vesala ampaisi alun perin suosioon energisestä PMMP-yhtyeestä. Hän on tehnyt soolouraa vuodesta 2015 asti ja hänen musiikkinsa tavoittaa monet suomalaiset. Vesala on myös säveltänyt ja sanoittanut kappaleita maan kärkiartisteille. Niin keikoilla kuin arjessakin häntä paikasta toiseen liikuttaa BMW, jonka valmistuksessa kestävyys on huomioitu alusta loppuun. Autonvalmistajana hän arvostaa BMW:n rehellisyyttä ja edelläkävijyyttä: vaikka uudet ratkaisut vaativat työtä ja aikaa, niistä hyötyy koko planeetta.

”JÄTETTÄ PITÄISI SYNTYÄ MAHDOLLISIMMAN VÄHÄN. KUN BMW iX KIERRÄTETÄÄN, SIITÄ SYNTYY UUSI AUTO JA TAAS UUSI AUTO.”

- Erin Anttila

Erin Anttila
Erin on kotimaisen musiikkikentän yksi kirkkaimmista tähdistä. Persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan tunnettu Erin on tehnyt soolouraa jo yli kymmenen vuotta. Tätä ennen hän oli jäsenenä legendaarisessa Nylon Beatissa. Ympäri Suomea keikkailevan Erinin mukaan oma auto on yksi hänen lempipaikoistaan, vaikkei hän olisi välttämättä menossa mihinkään. Eriniä kuljettaa arjessa BMW, joka on kestävä niin muotoilussaan kuin ajokokemuksessaankin. BMW:n sähköistetyt ajoneuvot ovat jo nyt lähes täysin kierrätettäviä ja sähköistettyjen autojen määrää lisätään jatkuvasti.

”KAIKKI MITÄ TEEN, VAIKUTTAA MEIDÄN YHTEISEEN PLANEETTAAMME. SIKSI HALUAN TEHDÄ HYVÄÄ – BMW JAKAA KANSSANI TÄMÄN SAMAN ARVON.”

- Pekka Hyysalo

Pekka Hyysalo
Puhuja, taistelija ja entinen freestylehiihtäjä Pekka Hyysalo on kannustanut ja inspiroinut lukuisia suomalaisia. Hyysalo oli vasta uransa alkuvaiheessa, kun hyppyonnettomuuden seurauksena hän sai vakavan aivovamman ja vajosi koomaan noin kolmeksi viikoksi. Synkistä ennusteista huolimatta hän kuntoutui. Hyysalo on pitänyt satoja puheita sinnikkyydestä ja hänet tunnetaan perustamastaan FightBackista. Hyysalo uskoo, että planeettamme hyvinvointi tarvitsee koko ihmiskunnalta taistelua: muutos parempaan on jokaisen tehtävä. Hän on kirjoittanut kirjan Vastuun FightBack, joka kannustaa löytämään omia tapoja toimia yhteisen haasteen selättämiseksi. Hän on kiitollinen siitä, että BMW on hänen matkallansa mukana.

TUTUSTU BMW iX:ÄÄN.

Ensivaikutelma, joka jatkuu monien sukupolvien ajan.

Täyssähköinen BMW iX on monella tavalla erityislaatuinen – alkaen auton uniikista ulkonäöstä ja ulottuen aina keulan itsekorjautuvaan jäähdyttimen säleikköön. Eräs auton tärkeimmistä ominaisuuksista ei ole kuitenkaan silmin nähtävissä. Monet BMW iX:ssä käytetyistä materiaaleista ovat nimittäin kierrätettyjä. Ja mikä ehkä vieläkin tärkeämpää: auto on tehty kierrätettäväksi yhä uudelleen ja uudelleen. BMW iX on näin kokonaisvaltainen kokemus sekä nykyiselle että seuraavalle sukupolvelle. Ja sitä seuraaville.
Upptäck BMW iX
Koe BMW iX

Koe BMW iX.

Täysin uusi BMW iX on nyt koeajettavissa jälleenmyyjäliikkeissämme. Tutustuminen tähän autoon todellisuudessa on kokemus, jolle on vaikea tehdä oikeutta pelkästään sanoin kuvailemalla. Varaa koeajo lähimmältä jälleenmyyjältä ymmärtääksesi, mitä tarkoitamme.

Varaa koeajo
Rakenna oma BMW iX

Rakenna oma BMW iX.

Rakenna BMW iX juuri sellaiseksi kuin haluat, pienintä yksityiskohtaa myöten. Kun unelmiesi auto on valmis, voit lähettää sen helposti jollekin jälleenmyyjällemme saadaksesi hintaehdotuksen.

Rakenna oma BMW iX

LISÄTIETOA BMW:N KIERTOTALOUSTYÖSTÄ.

BMW:n yhtenä tärkeimmistä tavoitteista on aina ollut olla kehityksen kärjessä. Olemme saavuttaneet sen reilulla marginaalilla jo pitkään niin tekniikan, laadun kuin ajamisen ilon osalta. Tämä on antanut meille myös suuren etumatkan tiellä kohti kestävää kehitystä. Lue lisää sekä BMW i Vision Circular -konseptiautosta että kokonaisvaltaisesta kestävyystyöstämme.
BMW i Vision Circular
BMW i Vision Circular

BMW i Vision Circular.

Lue lisää kiertotaloudesta ja BMW i Vision Circularista, joka edustaa pyrkimystämme tulla yksilöllisen ajamisen ilon kestävimmäksi valmistajaksi. Tässä visioajoneuvossa on sovellettu kiertotalouden periaatteita koko muotoilu-, kehitys- ja valmistusprosessin ajan. 

Lue lisää konseptista
BMW och hållbarhet

Kestävyystyömme.

Meille ajamisen ilo on paljon muutakin kuin liikkuvuutta. Myös kestävällä kehityksellä on siinä keskeinen merkitys, emmekä halua tehdä sen suhteen kompromisseja. Pyrkimyksemme on itse asiassa päinvastainen: uusi, johdonmukainen tulevaisuusstrategiamme ei ulotu ainoastaan seikkoihin, joihin toiminnallamme on suora vaikutus, vaan se nostaa kestävän kehityksen käsitteen täysin uudelle tasolle.

Lue kestävyystyöstämme

KESTÄVYYTTÄ, JOLLA ON MERKITYSTÄ.

Emme halua vain kertoa kestävyystyöstämme, vaan tärkeää on se, että ymmärrät sen merkityksen. Siksi olemme koonneet kaikki kestävyyttä koskevat uutiset, hankkeet ja faktat samaan paikkaan.

Suoraa tietä kohti kestävyyttä.

Kiinnostaako, mitä BMW tekee kestävän kehityksen eteen? Lue 17 faktaa kestävyydestä ja siitä, miten toimimme sen edistämiseksi.
Lue lisää

Miten BMW valmistaa entistä vastuullisempia autoja?

Entä mitä tekemistä maapähkinöiden istuttamisella on tämän kanssa? Lue täältä lisää tavoitteistamme, joiden avulla pyrimme valmistamaan entistä vastuullisempia autoja ja edistämään kestävää kehitystä.
Lue lisää
Batteritillverkning

Voiko akkuja valmistaa kestävällä tavalla?

Voiko ladattaviin autoihin valmistaa akkuja, joiden valmistuksessa noudatetaan työehtoja ja kestävän kehityksen periaatteita? Kyllä voi.
Lue lisää