BMW M235i xDrive Gran Coupé 2020 F44 ja Marvel Studiosin Black Widow

BMW KOHTAA BLACK WIDOW'N.

Katso BMW M235i xDrive Gran Coupén ja BMW X3 M40i:n esiintyminen Marvel Studiosin Black Widow -elokuvassa.

Enemmän jännitystä, enemmän adrenaliinia: uusi Marvel-elokuva ”Black Widow” saa pian ensi-iltansa, ja siinä BMW ja Marvel Studios yhdistävät ensi kertaa voimansa. Tässä henkeäsalpaavassa vakoojatrillerissä supersankari Natasha Romanoff kokoaa mahtavista kanssasotureistaan tiimin mennäkseen yhdessä aina äärirajoille saakka. Missio, joka on kuin luotu BMW M235i xDrive Gran Coupélle ja BMW X3 M40i:lle. Näe tämä ylivertainen Gran Coupé ja atleettinen SAV huikeissa kohtauksissa ja luo samalla ensisilmäys vuoden todennäköisesti toiminnantäyteisimpään elokuvaan.

 

Lue lisää
BMW KOHTAA BLACK WIDOW'N.Katso BMW M235i xDrive Gran Coupén ja BMW X3 M40i:n esiintyminen Marvel Studiosin Black Widow -elokuvassa.
BMW M235i xDrive Gran Coupé 2020 F44 ja Marvel Studiosin Black Widow -teaseri

JOPA SUURIMMAT SANKARIT TARVITSEVAT TUKEA.

Luo ensisilmäys BMW M235i xDrive Gran Coupéen Marvel Studiosin Black Widow -elokuvassa.

Mukaansatempaavaa toimintaa ja vauhdikkaita takaa-ajoja: ei heikkohermoisille mutta kuin tehty BMW:n dynaamiselle autokaksikolle. Täydessä vauhdissa BMW M235i xDrive Gran Coupé ja BMW X3 M40i avustavat Black Widowia hänen tehtävässään. Näe supersankari ja BMW M235i xDrive Gran Coupé nyt Marvel Studiosin Black Widow -videollamme.

Lue lisää
BMW X3 M40i 2020 G01, kolmen neljäsosan näkymä keulasta

THE X3.

Valmis jokaiseen haasteeseen: BMW X3 M40i on rajattomien mahdollisuuksien ja aidon läsnäolon ilmentymä. Se on olemukseltaan atleettinen ja tarjoaa innostavia ajoelämyksiä kaikissa maastoissa. Osittaisen avustavan itseajamisen, M Sport -alustan ja älykkään BMW xDrive -nelivedon avulla tämä urheilullinen SAV tekee vaikutuksen huippuluokan ajomukavuudellaan niin teillä kuin teiden ulkopuolella. Nerokkaan kevytrakennekonsepin ja tarkasti yhteen sovitettujen aerodynamiikkatoimintojen ansiosta se reagoi kaikissa ajotilanteissa vaikuttavan ketterästi. Lisäksi autossa on ainutlaatuinen Active Air Stream -jäähdyttimensäleikön ilmaläppäohjaus, joka parantaa aerodynamiikkaa entisestään. 6-sylinterisellä M Performance TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorilla varustettu BMW X3 M40i määrittää mittapuut luokassaan ja suoriutuu vaivattomasti myös haastavista tehtävistä tien päällä.

BMW M235i xDrive Gran Coupé 2020 metalliväri Black Sapphire F44, kolmen neljäsosan näkymä keulasta

THE 2.

BMW M235i xDrive Gran Coupé näyttää selkeästi, mihin se pystyy. Sen ekstrovertti atleettisuus tulee upeasti esiin joka suunnasta katsottuna. Tämä auto asettaa uusia mittapuita segmentissään täydellisesti sovitetuilla ajodynamiikkakomponenteilla, joista ovat esimerkkeinä M urheiluohjaus, 8-vaihteinen Steptronic-vaihteisto ja M Sport -alusta, sekä äärimmäisentehokas 4-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori. Sisätilassa ainutlaatuiset M kohokohdat ja huippumodernit teknologia, kuten BMW Intelligent Personal Asisstant -puhekäyttöavustin, varmistavat optimaalisen käytettävyyden ja urheilullisen tunnelman. Edellytykset ovat siis mitä parhaimmat sankaritekoihin.

BMW X3 M40i 2020 G01, kolmen neljäsosan näkymä keulasta

THE X3

Valmis jokaiseen haasteeseen: BMW X3 M40i on rajattomien mahdollisuuksien ja aidon läsnäolon ilmentymä. Se on olemukseltaan atleettinen ja tarjoaa innostavia ajoelämyksiä kaikissa maastoissa. Osittaisen avustavan itseajamisen, M Sport -alustan ja älykkään BMW xDrive -nelivedon avulla tämä urheilullinen SAV tekee vaikutuksen huippuluokan ajomukavuudellaan niin teillä kuin teiden ulkopuolella. Nerokkaan kevytrakennekonsepin ja tarkasti yhteen sovitettujen aerodynamiikkatoimenpiteiden ansiosta se reagoi kaikissa ajotilanteissa vaikuttavan ketterästi. Lisäksi autossa on ainutlaatuinen Active Air Stream -jäähdyttimensäleikön ilmaläppäohjaus, joka parantaa aerodynamiikkaa entisestään. 6-sylinterisellä M Performance TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorilla varustettu BMW X3 M40i määrittää mittapuut luokassaan ja suoriutuu vaivattomasti myös haastavista tehtävistä tien päällä.

MUOTOILU.

BMW M235i xDrive Gran Coupén ja BMW X3 M40i:n designvarusteet.

Provosoivan sporttinen auto, jota ei pidä aliarvioida: BMW M235i xDrive Gran Coupén muotoilu on suunniteltu antamaan tinkimätön ajodynamiikka. M aerodynamiikkapaketti ja eksklusiiviset, Cerium Grey -väriset M kohokohdat alleviivaavat auton keskittymistä huippusuorituskykyyn. Auto on todellinen huippu-urheilija näyttävästä keulasta ja siinä olevasta jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleiköstä aina voimakasilmeisen perän vapaamuotoisiin pakoputkenpäihin. BMW X3 M40i huokuu ehdotonta suvereeniutta. Sopusuhtaiset mittasuhteet, vahvat muodot sekä keulan ja perän upea leveysvaikutelma antavat sille dynaamista ja samalla eleganttia läsnäoloa, jossa ruumiillistuu puhdas uljaus. Erityiset designkohokohdat, kuten Cerium Grey -värinen kaksiosainen jäähdyttimensäleikkö ja suurennetut ilmanottoaukot, viimeistelevät tämän sporttisen SAV:n puoleensavetävän kokonaisilmeen.
BMW X3 M40i 2020 G01, näkymä pysähdyksissä olevan auton keulasta kaupunkimaisemassa
BMW M235i xDrive Gran Coupé 2020 metalliväri Black Sapphire F44, kolmen neljäsosan näkymä pysähdyksissä olevan auton keulasta
Lähikuva, Marvel Studiosin Black Widow taistelukentän edessä
BMW M235i xDrive Gran Coupé 2020 metalliväri Black Sapphire F44, kolmen neljäsosan näkymä pysähdyksissä olevan auton perästä
BMW X3 M40i 2020 G01, sivukuva vuorijonon edustalla ajavasta autosta
BMW X3 M40i 2020 G01, kolmen neljäsosan näkymä serpentiinitietä ylöspäin ajavan auton perästä
BMW X3 M40i 2020 G01, näkymä pysähdyksissä olevan auton keulasta kaupunkimaisemassa
BMW M235i xDrive Gran Coupé 2020 metalliväri Black Sapphire F44, kolmen neljäsosan näkymä pysähdyksissä olevan auton keulasta
Lähikuva, Marvel Studiosin Black Widow taistelukentän edessä
BMW M235i xDrive Gran Coupé 2020 metalliväri Black Sapphire F44, kolmen neljäsosan näkymä pysähdyksissä olevan auton perästä
BMW X3 M40i 2020 G01, sivukuva vuorijonon edustalla ajavasta autosta
BMW X3 M40i 2020 G01, kolmen neljäsosan näkymä serpentiinitietä ylöspäin ajavan auton perästä
BMW X3 xDrive30e 2021 G01, kolmen neljäsosan näkymä keulasta

UUSI BMW X3 xDrive30e

BMW M235i xDrive Gran Coupé metalliväri Black Sapphire F44, kolmen neljäsosan näkymä keulasta

ENSIMMÄINEN BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ

KRAFTSTOFFVERBRAUCH UND CO2-EMISSIONEN.

  • Disclaimer reference invalid