BMW Night Sky

BMW INDIVIDUAL.

Persoonallisuuden ilmaisu.

BMW Individual on aina merkinnyt erityisen huolellisesti suunniteltuja yksityiskohtia ja todellista ylellisyyttä. Lisävarustevaihtoehtoja, joille on ominaista täydellinen käsityötaito ja joiden ainutlaatuisuus korostaa persoonallista luonnetta. BMW Individual Collection inspiroi hienoilla materiaaleilla ja kiehtovilla väriyhdistelmillä – yksilöllisyyden toteuttamiselle ei ole mitään rajaa. Tutustu BMW Individual Collectionin lähes rajattomiin mahdollisuuksiin ja luo BMW, joka vastaa täysin persoonallisuuttasi.

Lue lisää
BMW INDIVIDUAL.Persoonallisuuden ilmaisu.

RAJATON.

Monipuoliset yksilöintivaihtoehdot auton ulkopuolella.

Taattua väri-ilottelua: BMW Individual Collectionissä on yli 100 upeaa ulkoväriä mitä hienoimpina värivivahteina. Mattavärit voimakkaan muotokielen korostamiseksi, hohtavat metallivärit jäljittelemättömien shiftausefektien ja kiehtovan syvän hohteen aikaansaamiseksi. Luo huomiota herättäviä Bicolor-ulkoväriyhdistelmiä tai suunnittele yhdessä suunnittelijoidemme kanssa aivan oma värisävysi. Tuloksena on suurin mahdollinen yksilöllisyys ja design, joka heijastaa persoonallisuuttasi.

Lue lisää

RAJATON.

Monipuoliset yksilöintivaihtoehdot auton ulkopuolella.

MATTA VAI METALLIVÄRI?

BMW Individual -mattavärit korostavat vaikuttavalla tavalla kunkin BMW-auton voimakasta muotokieltä. Syynä tähän on se, että valo ja varjot eivät kumpikaan peitä näkyvistä tarkasti muotoiltujen pintojen jännittävää vaihtelua. BMW Individual -metallivärit puolestaan luovat jokaiseen autoon erityistä hohtoa. Ne tekevät vaikutuksen jäljittelemättömillä shiftausefekteillä, yksilöllisellä valon taittumisella ja kiehtovan syvällä hohteella.

RAKKAUS YKSITYISKOHTIIN.

Ulkoväriin sovitetut elementit kuten tunnusomainen jäähdyttimen BMW-säleikkö, Air Breather, ovenkahvojen koristeosat ja perän koristelista täydentävät räätälöidyn olemuksen. Mustiksi maalattuina tai muina versioina: BMW Individual Collectionin avulla jokaisesta yksityiskohdasta tulee harmonisesti yhteensovitetun yhdistelmän ainutlaatuinen korostus – tai tietoisesti valittu kontrasti.

"BMW Individual Manufakturin avulla asiakkaamme voivat toteuttaa autoja koskevat haaveensa."
Lothar Schupet, BMW M GmbH:n aluemyynti- ja markkinointijohtaja

MATERIAALIEN RUNSAUS.

Monipuoliset yksilöintivaihtoehdot sisätilassa.

Nauti vapaudesta, jonka BMW Individual sinulle sallii auton sisätilan suunnittelussa. Yhdistä nahkaa, silkkiä, Alcantaraa, puuta ja monia muita laadukkaita materiaaleja juuri sellaiseksi sisätilaksi, jollaisesta olet aina haaveillut. Mielikuvituksellesi ei ole rajoja – BMW Individual Manufaktur tekee jokaisesta erikoisestakin toiveesta todellisuutta. Mikä tahansa on mahdollista, kunhan vain turvallisuusvaatimukset, merkille ominaiset ominaisuudet ja lainsäädännön edellytykset täyttyvät.

Lue lisää

MATERIAALIEN RUNSAUS.

Monipuoliset yksilöintivaihtoehdot sisätilassa.

LOPPUSILAUS.

Sirot upotekoristeet taidokkaina somisteina. Upotetut timantit loistavina katseenvangitsijoina. Maailman jaloimmista materiaaleista valmistetuista BMW Individual -sisäkoristelistoista voi tulla monella tavalla verrattomia kohokohtia. Muuta esimerkiksi sinulle merkityksellisen puun erikoinen syykuvio erityisen kallisarvoiseksi koriste-elementiksi. Tai tuo aidolla sterling-hopealla häivähdys todellista ylellisyyttä sisätilaan.

AINUTLAATUISTA.

BMW Individual antaa sinulle vapaat kädet sisätilan toteutuksessa Merino Fine-grain -nahkayksityiskohtien avulla. Värien valinnasta upeiden nahkaverhoilujen yhdistelemiseen Bicolor-väreissä kaikki on mahdollista. Taidokkaat kontrastitikkaukset viestittävät erityistä laadukkuutta. Yksilölliset merkit ja nimikirjainsommitelmat ovat yksilöllistämisen huipentumia.

OTA YHTEYTTÄ BMW INDIVIDUALIIN.

Jos haluat saada lisätietoja tai esittää toiveita BMW Individualiin liittyen, ota yhteyttä lähimpään BMW-jälleenmyyjään. Mutta myös oma neuvontamme on mielellään asiantuntevasti ja pian tukenasi, kun haluat keskustella yksilöllisistä erikoistoiveistasi BMW Individual Manufakturin kanssa.

25 VUOTTA TÄYDELLISTÄ KÄSITYÖTAITOA.

BMW Individual viettää juhlavuotta.

Tänään, kuten 25 vuotta sitten, BMW Individual merkitsee persoonallisuuden ilmaisua. Täydellisen käsityötaidon ja todellisen ylellisyyden periaatetta noudatettaessa asiakas on keskipisteenä – ja hänen yksilöllinen luonteensa. Tämän tavoitteen motivoimana on edellisen neljännesvuosisadan aikana syntynyt poikkeuksellisia ja ajattoman kiehtovia BMW Individual -malleja.
 

25-vuotismerkkivuoden kunniaksi BMW Individual esittelee erityisen mestariteoksen: BMW Individual M760Li xDrive inspired by Nautor's Swan. Yhteistyössä perinteikkään suomalaisen Nautor’s Swan -veneveistämön kanssa syntynyt uniikkikappale on oodi yksilölliselle luksukselle ja täydelliselle käsityötaidolle: lämminsävyinen, kutsuvan näköinen tiikki symboloi sisätilassa pyrkimystä täydellisyyteen tuulen ja veden elementtien kontekstissa sykähdyttävällä tavalla.
 

Yksi asia on jo varmaa seuraavia 25 vuotta koskien – BMW Individual pysyy uskollisena periaatteilleen ja tekee kaikkensa, jotta ihmiset voivat ajaa juuri sellaisella BMW:llä, joka vastaa heidän omaa persoonallisuuttaan.

Lue lisää

25 VUOTTA TÄYDELLISTÄ KÄSITYÖTAITOA.

BMW Individual viettää juhlavuotta.

INNOITUKSEN LÄHTEET.

BMW Individual -sovellukset.

Tutustu BMW Individual -maailman moninaisiin mahdollisuuksiin – interaktiivisesti älypuhelimella tai tabletilla. Intuitiiviset sovelluksemme näyttävät BMW Individual Collectionin monipuolisuuden ja BMW Individual Manufakturin rajattomat mahdollisuudet.

Lue lisää

Persoonallisuuden ilmaus.

Tämä sovellus havainnollistaa BMW Individualin lumon interaktiivisesti. Intuitiivinen sisältö osoittaa BMW Individual Collectionin monipuolisuuden ja BMW Individual Manufakturin ainutlaatuiset yksilöllistämismahdollisuudet. Sisätilan ja ulkopuolen ainutlaatuiset varusteet voidaan näyttää visuaalisesti autossa, ja tyylikkäät materiaalit tuntuvat olevan lähes kosketettavissa. Inspiroidu ja toteuta juuri sellainen BMW, joka vastaa persoonallisuuttasi.
Lue lisää