Hans Zimmer - morgondagens elektriska ljud.

HANS ZIMMER LUO ÄÄNET TULEVAISUUDEN SÄHKÖISTETTYIHIN AUTOIHIN.

Hans Zimmer luo äänet tulevaisuuden sähköistettyihin autoihin.

BMW:N SÄVELTÄJÄ.

Miten tulevaisuuden sähköistettyjen autojen ajokokemusta voidaan parantaa entisestään? Antamalla maailmankuulun elokuvasäveltäjän Hans Zimmerin luoda autoihin äänet. Kuuntele maistiainen hänen työstään, jossa hän kehitti BMW Vision M NEXT -auton kiihdytysäänet.

 

BMW IconicSounds Electric.

Hans Zimmer on tehnyt musiikkia lukuisiin Hollywood-elokuviin ja on nyt myös BMW:n virallinen säveltäjä ja kuraattori. BMW:n ja Hans Zimmerin yhteistyö sai alkunsa, kun Zimmer oli mukana luomassa erilaisia äänielementtejä BMW Vision M NEXT -autoon. Yhteistyö on sen jälkeen syventynyt entisestään ja jatkuu vielä pitkään.

 

BMW:n ladattavista autoista kaduilla kuuluvat äänet ja myös niiden sisätilan äänet tulevat olemaan Hans Zimmerin käsialaa. Tulevaisuuden sähköinen äänimaailma luodaan BMW IconicSounds Electric -brändin alla, ja sen tavoitteena on maksimoida emotionaalinen tunne BMW:n ladattavilla autoilla ajettaessa.

 

Kuuntele kiihdytys.

Jo tänä vuonna BMW:n sähköistettyjen autojen
Start/Stop-painikkeeseen yhdistetään uusi ääni. Sitä ennen voit kuunnella Hans Zimmerin luomia BMW Vision M NEXT -auton kiihdytysääniä. Kuuntele ne alla olevasta äänileikkeestä.

 

Hans Zimmer on säveltänyt musiikkia muun muassa Pirates of the Caribbean- ja Gladiaattori-elokuviin sekä Yön ritari -trilogiaan. Hän on myös voittanut Oscar-palkinnon Leijonakuningas-elokuvaan säveltämästään musiikista.

Lue lisää

Kuuntele BMW Vision M NEXT -auton kiihdytysäänet.

eAcademy

eACADEMY.

Haluatko tietää lisää? Kerää lisää hyödyllisiä vinkkejä ja lue tuoreimmat tiedot sähköautoista ja ladattavista hybrideistä.