Aja ladattavalla hybridillä ja ansaitse palkintoja

AJA LADATTAVALLA HYBRIDILLÄ JA ANSAITSE PALKINTOJA.

Aja ladattavalla hybridillä ja ansaitse palkintoja.

ANSAITSE PISTEITÄ AJAMALLA.

Vuonna 2020 BMW ottaa käyttöön ensimmäisen sähköisen ajamisen lojaliteettiohjelman. Ansaitset siinä yhden bonuspisteen jokaisesta sähköllä ajamastasi kilometristä. myBMW Points -sovelluksen kautta voit tarkastella keräämiäsi pisteitä, joilla voit lunastaa erilaisia palkintoja.

 

Tuplapisteet ympäristövyöhykkeillä ajamisesta.
Saat yhden pisteen jokaisesta kilometristä, jonka ajat ladatulla hybridillä sähköllä, ja jos kaupungissa on käytössä ympäristövyöhykkeitä, saat niillä ajamisesta kaksi pistettä.

 

Vuodesta 2020 alkaen BMW:n kaikki ladattavat hybridit on varustettu BMW eDrive Zone -järjestelmällä. Se tunnistaa kaupunkien ympäristövyöhykkeet ja siirtää auton automaattisesti sähköllä ajon tilaan ympäristövyöhykkeelle siirryttäessä.

 

Auto käyttää niin sanottua geofencing-järjestelmää eli digitaalista aluerajausta, jonka avulla eri alueille voidaan määritellä erilaisia ehtoja – esimerkiksi tietyllä alueella saa ajaa vain sähköllä.

 

Katso videolta, miten keräät pisteitä uudessa lojaliteettiohjelmassa.

Lue lisää
eAcademy

eACADEMY.

Haluatko tietää lisää? Kerää lisää hyödyllisiä vinkkejä ja lue tuoreimmat tiedot sähköautoista ja ladattavista hybrideistä.