BMW iX

BMW iX:N VIIMEISET TALVITESTIT NORDKAPPISSA NORJASSA.

BMW iX:N VIIMEISET TALVITESTIT NORDKAPPISSA NORJASSA.

BMW iX kylmässä ilmastossa.

Nordkapp sijaitsee kaukana Norjassa, napapiirin pohjoispuolella. Siellä sää- ja tieolosuhteet ovat täydelliset uuden BMW iX:n viimeisille vaativille testeille. Painopiste on mm. voimalinjan ja jousituksen yhteistoiminnassa insinöörien arvioidessa, miten ne toimivat pienikitkaisilla tienpinnoilla. Myös auton kaksi sähkömoottoria, jotka yhdessä tuottavat yli 500 hevosvoiman maksimitehon, joutuvat testiin kylmässä ilmastossa. 

 

BMW iX:lle suoritettava testi on suurempi kuin mihin malli tulee joutumaan koko elinkaarensa aikana, ja se luo perustan tulevaisuuden sähköautojen kehitykselle. Nordkapin matalat lämpötilat ja vaativat sääolosuhteet asettavat BMW:n eDrive-teknologille monia haasteita. Suurjänniteakun ja lataustekniikan selviytyminen päivittäisessä käytössä kylmissä sääoloissa testataan. Lisäksi testataan näytöt ja lämmitysjärjestelmä, joka varmistaa vetojärjestelmän ja akkujen oikean lämpötilan. 

Lue lisää
BMW iX - vintertester

Toimintasäde yli 600 km.

Testeissä tärkeässä roolissa ovat myös BMW:n älykkään xDrive-nelivetojärjestelmän viimeisimmät hienosäädöt ja mukautuvan alustan säädöt, jotka optimoivat vakauden ja pidon lisäksi myös auton tehon. Tämä tarkoittaa, että BMW iX saavuttaa alle 21 kW:n kulutuksen 100 kilometrillä WLTP-testisyklissä ja yli 600 kilometrin toimintasäteen*.

 

BMW iX:n tuotanto käynnistyy Saksassa kesällä 2021, ja Nordkappin testien tulosten pohjalta pystymme esittelemään tulevaisuuden sähköauton, joka on optimoitu takaamaan ajamisen ilo kaikissa tilanteissa. 

Lue lisää

TILAA UUSIMMAT TIEDOT TULEVAISUUDEN SÄHKÖAUTOSTA.

Kun rekisteröidyt uutiskirjeemme vastaanottajaksi, saat viimeisimmät tiedot BMW iX -sähköautosta. Tutustu esimerkiksi seuraaviin aiheisiin:

 

– Uusimmat uutiset autosta
– Auton suunnittelijoiden haastatteluita
– Kilpailuja uutiskirjeen tilaajille
– Auton yksityiskohtien esittelyitä muotoilusta innovatiiviseen teknologiaan

Lue lisää
Kaikki BMW iX: stä.

KAIKKI BMW iX: STÄ.

Sähköautot

HARKINNASSA SÄHKÖAUTO?