Plug-in hybridit

PLUG-IN HYBRIDIT.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ladattavista hybrideistä.

Plug-in hybridit.Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ladattavista hybrideistä.

PLUG-IN HYBRIDI VAI SÄHKÖAUTO?

Tutustu näiden autotyyppien eroihin ja katso, mikä auto sopii sinulle parhaiten.

Valinnan tekeminen voi olla joskus vaikeaa. Aloita miettimällä todelliset autotarpeesi. Miten pitkiä matkoja ajat yleensä? Mitä latausmahdollisuuksia sinulla on kotona ja muualla? Tutustu sen jälkeen alla olevaan mallivalikoimaan ja löydä juuri sinulle sopiva ladattava hybridi.

Lue lisää
plug-in hybrid

HYBRIDIAUTO – KAHDEN MAAILMAN PARHAAT PUOLET.

Plug-in-hybridi, jota kutsutaan myös nimellä ladattava hybridi tai pistokehybridi, käyttää voimanlähteenään sekä sähkö- että polttomoottoria. Plug-in-hybridissä on akku, joka ladataan samalla tavoin kuin sähköauton akku. Polttomoottorin ansiosta sinun ei kuitenkaan tarvitse kantaa huolta auton toimintamatkasta. Auton kaksi moottoria tekevät saumatonta yhteistyötä, joten auto tarjoaa ajamisen iloa matkasi jokaisella kilometrillä.
Sähköautot

SÄHKÖAUTO – SINULLE, JOKA AJAT PALJON KAUPUNGISSA.

Sähköauto saa käyttövoimansa akusta, jonka voit ladata joko hyväksytystä pistorasiasta (ns. Wallboxista) tai julkisissa latauspisteissä. Sähköautot eivät tuota fossiilisten polttoaineiden päästöjä, joten niiden katsotaan olevan tämän hetken ympäristöystävällisimpiä autoja. Rajallisen toimintamatkan vuoksi ne sopivat lyhyitä matkoja ajaville.

MONTA SYYTÄ VALITA PLUG-IN HYBRIDI.

  • 01 Ympäristöystävällisempi kuin perinteiset autot.
  • 02 Vie sinut minne haluat, niin arkena kuin vapaalla.
  • 03 Vähäpäästöisempi kuin perinteiset autot.
  • 04 Vähäisempi huoltotarve kuin perinteisissä autoissa.

ETHÄN UNOHDA TILATA UUTISKIRJETTÄMME.

Istahda kuljettajan paikalle - saat tietää uutiset ensimmäisenä.

HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER.

Voimaa, eleganssia ja ladattavaa ajamisen iloa.

Ladattavat hybridimme tarjoavat ilmeikästä muotoilua ja pursuavat älykkäitä ja innovatiivisia ratkaisuja. Tehokas polttomoottori ja hiljainen sähkömoottori tekevät niissä saumatonta yhteistyötä. Lue lisää ja koeaja jokin monista ladattavista malleistamme. Tarjoamme laajan malliston, josta löydät takuulla tarpeisiisi sopivan ladattavan hybridin.

HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER.
BMW 530e – Ligger som gjuten på vägen.

BMW 530e Sedan.

BMW 530e -auton on sanottu olevan yksi segmenttinsä parhaista plug-in hybrideistä. Päivitetty ja älykäs ladattava voimalinja antaa jopa 61 kilometrin* sähköisen toimintamatkan ja tuottaa yhdessä polttomoottorin kanssa 292 hevosvoimaa ja poikkeuksellisen upean ajokokemuksen, valitsetpa sitten takavedon tai xDriven.
Lisätietoa BMW 530e:stä
BMW 330e TOURING

BMW 530e Touring.

Nyt BMW 5-sarjan Touring on saatavana myös ladattavana hybridinä, jolla voi ajaa pelkällä sähköllä jopa 57 kilometriä*. Yhdessä tehokkaan polttomoottorin kanssa saat 292 hevosvoimaa puhdasta ajamisen iloa, ja voit valita lisäksi nelivedon varmistaaksesi maksimaalisen BMW-kokemuksen.
Lisätietoa BMW 530e:stä

KAIKKI HYBRIDIMALLIMME.

BMW 225xe – PERFEKT KOMBO AV SPORT OCH FAMILJELIV.

BMW 225xe.

Kun haluat lisää ajamisen iloa arkeen. BMW 225xe Active Tourer on täynnä energiaa. Se on yhdistelmä urheilullisuutta, polttoainetaloudellisuutta ja arjen käytännöllisyyttä, mikä tekee siitä ylivertaisen omassa segmentissään. Auto kiihtyy nollasta sataan vain 6,7 sekunnissa, ja nyt entistä pidemmällä, jopa 53 km:n toimintamatkalla.
Lisätietoa BMW 225xe Active Tourerista
BMW 330e Sedan

BMW 330e Sedan.

Nelisylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottori tuottaa 252 pirteää hevosvoimaa ja tekee saumatonta yhteistyötä erittäin tehokkaan sähkömoottorin kanssa. Toimintamatka on kasvanut peräti 50 prosentilla edeltäjästä ja on nyt jopa 60 kilometriä.
Lisätietoa BMW 330e:stä
BMW 330e TOURING

BMW 330e Touring.

BMW Touringin ensimmäinen hybridimalli yhdistää BMW 330e Touringin maksimaalisen ajamisen ilon reippaasti vähennettyihin hiilidioksiidipäästöihin ja tavallista sporttisempaan ajokokemukseen. Toimintamatka sähköllä ajettaessa on jopa 61 km.
Lisätietoa BMW 330e:stä

LADATTAVAT X-MALLIT.

Monet suosituista X-malleistamme ovat nyt saatavilla ladattavana hybridinä. Se on täydellinen valinta sinulle, joka haluat tehdä pitkiä matkoja matkatavaroista tai ympäristöystävällisyydestä tinkimättä.
BMW X1 xDrive25e

BMW X1 xDrive25e.

Nyt lanseerattava BMW X1 xDrive25e on jälleen yksi esimerkki BMW:n hybridifilosofiasta. Tehokkaan bensiinimoottorin ja modernin sähkömoottorin yhdistelmä tekee BMW X1 ladattavasta hybridistä fiksun ja tehokkaan auton, jolla ajat silkalla sähköllä 52 kilometriä. Koska BMW X1 ladattava hybridi on lisäksi nelivetoinen, sen tavaratila 475-litrainen ja siihen saa lisävarusteena peräkoukun, on BMW X1 myös erittäin käytännöllinen auto.
Lisätietoa BMW X1 xDrive25e
BMW X2 xDrive25e

BMW X2 xDrive25e.

Urheilullinen ja tyylipuhdas SUV, joka on varustettu uusimman sukupolven akkutekniikalla ja jolla voi ajaa pelkällä sähköllä jopa 53 kilometriä*. Voimakkaan moottorin ja BMW TwinPower Turbo -teknologian siivittämänä auto kiihtyy vatsanpohjaa kutkuttavalla tavalla nollasta sataan 6,8 sekunnissa.
Lisätietoa BMW X2 xDrive25e
BMW X3 xDrive30e

BMW X3 xDrive30e.

BMW X3 xDrive30e yhdistää kaksi huippuominaisuutta: sähkömoottorin tehokkuuden sekä polttomoottorin toimintamatkan ja mukavuuden. Älykkäiden teknologioiden ja dynaamisen kiihtyvyyden ansiosta tämä SUV-mallinen lataushybridi tarjoaa sinulle ketterän ajokokemuksen.
Lisätietoa BMW X3 xDrive30e
BMW X5 xDRIVE45e

BMW X5 xDrive45e.

Kun haluat tilaa kaikelle ja kaikille – ja vähän ylikin. Uudessa BMW X5 xDrive45e -autossa moottoreiden yhteisteho on peräti 394 hevosvoimaa ja toimintamatka pelkällä sähköllä ajettaessa on jopa 88 kilometriä – kolme kertaa enemmän kuin edeltäjällään. Sen ilme on tunnusomaisen urheilullinen, tehokkuus ainutlaatuinen ja suorituskyky maastossa huippuluokkaa. Voit siis mennä minne haluat ja milloin haluat.
Lisätietoa BMW X5 xDrive45e:stä
Placeholder.

KAIKKI LATAAMISESTA.

KAIKKI LATAAMISESTA.

Placeholder.

YMPÄRISTÖ ON OSA DNA:TAMME.

Näin pyrimme kohti kestävämpää autoteollisuutta.

YMPÄRISTÖ ON OSA DNA:TAMME.

Näin pyrimme kohti kestävämpää autoteollisuutta.

BMW-UUTISKIRJE.

Tilaa BMW-uutiskirje ja saat tuoreimmat BMW-uutiset automalleistamme, tuotteistamme ja tapahtumistamme suoraan sähköpostiisi.

Lue lisää
  • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

    Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.