Ultrasnabbt bredband banar väg för intelligent teknik.

HUIPPUNOPEA LAAJAKAISTA AVAA TIETÄ ÄLYKKÄÄLLE TEKNIIKALLE.

HUIPPUNOPEA LAAJAKAISTA AVAA TIETÄ ÄLYKKÄÄLLE TEKNIIKALLE.

MIKÄ ON ULTRA WIDEBAND?

BMW iX:n BMW Digital Key Plus -avaimissa käytetään Ultra Wideband-tekniikkaa (UWB)  UWB-tekniikka on parantanut maailmanlaajuisesti autojen turvallisuutta ja avainten hallintaa. Mutta mikä Ultra Wideband oikeastaan on ja kuinka se toimii? Inspiroidu UWB-tekniikan mahdollisuuksista ja siitä, kuinka se helpottaa BMW Digital Key Plus -käynnistystä.

Lue lisää

Mitä on Ultra Wideband-tekniikka?

 

Ultra Wideband on lyhyen kantaman  langaton viestintäprotokolla, joka käyttää radioaaltoja samoin kuin Bluetooth tai Wi-Fi. Toisin kuin vastaava radiotekniikka, se parantaa huomattavasti sekä sovellusten käyttömahdollisuuksia että turvallisuutta. Tekniikka ei sinänsä ole uutta, vaan sitä käytetään nykyään lähinnä pitkälle kehitetyissä lääkintäalan tarvikkeissa ja muussa ammattikäytössä. Koska tekniikka on nyt tullut saataville jokapäiväisempiin sovelluksiin, kuten matkapuhelimiin ja autoihin, se on paremmin loppukäyttäjän käytettävissä. Tekniikan käyttötarkoitukset vaihtelevat, mutta auton omistajalle tärkein ominaisuus on erittäin tarkka paikallistaminen. Konkreettisesti se mahdollistaa paikallistamisen 20 metrin etäisyyteen asti. UWB:n käyttö on yleistynyt viime aikoina ja joissakin uusimmissa älypuhelimissa on Wi-Fin ja Bluetoothin lisäksi tätä tekniikkaa hyödyntävä sisäänrakennettu siru.

Lue lisää
Econyl
Ultra Wideband

BMW Digital Key Plus - älykäs autonavain.

BMW iX:n lanseeraaminen ja valinnainen BMW Digital Key Plus tuovat Ultra Wideband -tekniikkaa käytävän Digital Keyn kaikkien BMW-kuljettajien saataville.

 

Kun käytössä on BMW Digital Key Plus, BMW iX tervehtii kuljettajaa sytyttämällä valot autoa lähestyttäessä ja avaa ovet heti kun käsi lähestyy ovenkahvaa – eikä älypuhelinta tarvitse edes ottaa taskusta. UWB laskee etäisyyden puhelimeen ja tunnistaa automaattisesti sen etäisyyden autosta, minkä perusteella se suorittaa halutut toiminnot.

 

 

Vielä mukavampaa on se, että auton voi käynnistää tarvitsematta asettaa puhelinta älypuhelinlokeroon. UWB-siru tunnistaa sinut auton avainten omistajaksi kun istuudut autoon, jolloin voit painaa käynnistintä. Tämän helpommaksi tätä ei voi tehdä.

 

Langaton latauslokero lataa älypuhelimesi ajon aikana. Ja jos älypuhelimen akku alkaa olla loppumassa, voit edelleen avata BMW iX:n NFC-tekniikan avulla pitämällä puhelinta ovenkahvaa vasten. *

 

* Pientehotilan saatavuus riippuu matkapuhelimen mallista.

Lue lisää
9 myyttiä sähköautoista.

9 MYYTTIÄ SÄHKÖAUTOISTA.

Pureudumme sähköautoihin liittyviin myytteihin ja väittämiin. Lue lisää ja selvitä, miten asiat todella ovat.
eAcademy

eACADEMY.

Haluatko tietää lisää? Kerää lisää hyödyllisiä vinkkejä ja lue tuoreimmat tiedot sähköautoista ja ladattavista hybrideistä.