BMW iX

SUUNNITELTU TULEVAISUUDEN LIIKKUVUUTTA VARTEN.

Uusi BMW iX.

SUUNNITELTU TULEVAISUUDEN LIIKKUVUUTTA VARTEN. Uusi BMW iX.

Yhdistelmä muotoilua ja toiminnallisuutta.

Selkeine linjoineen ja yksityiskohtineen BMW iX asettaa käyttäjän ja tulevaisuuden liikkuvuuden keskipisteeseen. Auto on puhdaspiirteinen ja pelkistetty, mutta silti lämmin ja kutsuva. Minimalistinen muotokieli antaa autolle modernin ja ilmeikkään ulkonäön, ja suuret pinnat, selkeät mittasuhteet ja innovatiiviset yksityiskohdat luovat sille yhteneväisen kokonaisilmeen. Auto tarjoaa täydellisen yhdistelmän muotoilua ja toiminnallisuutta.

Lue lisää
BMW iX

Auton ulkopuolen Shy Tech -ominaisuudet.

Näkymättömissä olevaa älyä hyödynnetään erityisissä ja ainutlaatuisissa yksityiskohdissa kaikkialla BMW iX -autossa, myös sen ulkopuolella. Ikoninen jäähdyttimensäleikkö on yksi ulkopuolen katseen vangitsevista muotoiluyksityiskohdista. Koska sähköinen käyttövoimajärjestelmä tarvitsee vain vähän jäähdytysilmaa, jäähdyttimensäleikkö on saanut uuden toiminnon – se toimii nyt älypaneelina, johon on sijoitettu kameratekniikkaa, tutkatoiminto ja antureita. 

Jäähdyttimensäleikkö ei ole auton ulkopuolen ainoa Shy Tech -ominaisuus. Auton ulkopuolelle on sijoitettu huomaamattomasti useita kameroita ja antureita, sisäänpäin osoittavat oven aukaisimet aktivoidaan painiketta painamalla, lasinpesunesteen täyttö sujuu helposti konepellissä olevan BMW-logon alta, ja peruutuskamera on integroitu takaluukun BMW-logoon. Tekniikka on toisin sanoen piilossa, kunnes sitä tarvitaan. 

Lue lisää
BMW iX

Muotoilun kohokohdat.

BMW iX:n selkeät mittasuhteet tulevat erityisen hyvin esiin, kun autoa katsotaan sivulta, jolloin ovien muotoilu vahvistaa korin lihaksikasta olemusta. Ovien ikkunat ovat ensimmäisiä kertoja BMW:n SUV-mallissa kehyksettömät. Tämä muotoiluvalinta alleviivaa BMW iX:n urheilullista luonnetta. Ovenkahvat on upotettu ovien pinnan tasoon, ja sähköiset oven aukaisimet tekevät autoon astumisesta ja autosta poistumisesta helppoa. Myös BMW iX:n perä ilmentää auton luonnetta monine muotoilukohokohtineen. Takaluukku on auton koko takaosan levyinen. Takavaloissa on, aivan kuten etuvaloissakin, kapeampi muotoilu kuin missään aiemmassa BMW-mallissa. 

Lue lisää
BMW iX

Aerodynamiikan optimoiva muotoilu.

BMW iX:ää ei ole piirretty ainoastaan ilmentämään auton hienostunutta luonnetta ja brändi-identiteettiä vaan myös optimoimaan auton aerodynamiikka. Tämä näkyy muun muassa ulkopeilien innovatiivisessa muotoilussa, joka auttaa vähentämään tuulen aiheuttamaa melua. Ulkopeilien jalustat on kiinnitetty sivuikkunoiden alareunaan, joten sivuikkunoiden etuosassa ei tarvita klassista peilikolmiota.

Virtaviivaisen rungon sekä keulan, perän, alaosan ja pyöräalueiden räätälöityjen aerodynamiikkaelementtien ansiosta auton toimintasäde on yli 600 kilometriä, joten auto sopii täydellisesti sekä pitkille ajomatkoille että arkiajoon. 

Lue lisää
BMW iX
Kaikki BMW iX: stä.

KAIKKI BMW iX: STÄ.

Sähköautot

HARKINNASSA SÄHKÖAUTO?