BMW iX

SHY TECH -TOIMINNOT.

Uusi BMW iX.

Shy Tech -toiminnot.Uusi BMW iX.

BMW iX:n myötä aloitamme täysin uuden luvun muotoilussa – erityisesti auton sisätilan osalta. Auton sisätila on suunniteltu tuntumaan olohuoneelta. Muotoilunsa, matkustamonsa, ylellisen lounge-tunnelmansa ja innovatiivisten Shy Tech -toimintojensa ansiosta BMW iX antaa sinulle täysin uudenlaisen elämyksen. 

Lue lisää
BMW iX

Uusi muotoilu.

Uusi muotoilu kiinnittää huomion heti, kun avaat BMW iX:n oven ensi kertaa. Tämän uuden täyssähköisen SUV-auton tunnelma on jotain aivan muuta kuin mihin olet autossa aikaisemmin tottunut. Sisätila on suunniteltu luomaan avaraa tilan tuntua, mihin liittyy myös yksi auton ehdottomista kohokohdista: valtava panoraamakatto, joka tummentuu elektrokromaattisesti suojaten suoralta auringonpaisteelta. Myös takajalkatilan keskitunnelin puuttuminen lisää tilan tuntua sekä etu- ja takamatkustajien jalkatilaa.

Kuljettajan ja etumatkustajan istuimet on kehitetty maksimaalisen matkustusmukavuuden takaamiseksi. Muotoilussa on käytetty epäsymmetrisiä muotoja, selkeitä kontrastisaumoja ja moderneja värivalintoja. Kummassakin etuistuimessa on integroitu pääntuki, mikä tuo autoon urheilullista ilmettä. Istuimiin on mahdollista saada istuinlämmitys ja -tuuletus sekä hierontatoiminto. 

Lue lisää
BMW iX

Shy Tech.

BMW iX:n muotoilu koostuu täysin uusista sisätilan toiminnallisissa elementeissä käytetyistä ratkaisuista. Halusimme luoda auton sisustaan lämpimän, persoonallisen ja luovan tunnelman, ja painikkeiden sekä ohjauspaneelien perinteinen sijainti tuntui siihen tarkoitukseen tavanomaiselta ratkaisulta. Näin syntyi Shy Tech – käytämme tätä käsitettä kuvaamaan muotoiluratkaisuja, joiden avulla osa auton tekniikasta on näkyvillä ja käytettävissä ainoastaan, kun kuljettaja tai muut matkustajat oikeasti tarvitsevat sitä. BMW iX:ssä ei ole perinteistä keskikonsolia, vaan autoon on jätetty vain muutama välttämätön painike ilmastoinnin säätöä varten. Digitaalisemman Shy Tech –filosofian myötä myös jäljelle jääneet tutut perinteisemmät painikkeet saavat uudistetun ilmeen.

Lue lisää
BMW iX

Ensiluokkainen äänielämys.

Auton äänijärjestelmä koostuu HiFI-äänentoistojärjestelmästä, jossa on kaksitoista kaiutinta ja 205 W:n vahvistin. Kaiuttimet sijaitsevat näkymättömissä oviverhoilun takana, takaistuimien pääntuissa ja takapenkin alapuolella, ja ne luovat yhdessä upean äänielämyksen. Kaiuttimet ovat nyt ensimmäistä kertaa BMW-autossa integroitavissa istuimiin. 

Lue lisää

Pelkistetty uuden ajan keskikonsoli.

Auto on riisuttu näytöistä ja painikkeista, mikä näkyy selvästi myös keskikonsolissa, jonka muotoilu ja Shy Tech –toiminnot tuovat autoon puhdasta rauhallista ja modernia ilmettä. Keskikonsolissa on painikkeiden sijasta lasipinta, jonka avulla voidaan ohjata auton iDrive-käyttöjärjestelmää Auton äänijärjestelmän äänenvoimakkuutta säädetään helposti säätörullalla.

Lue lisää
BMW iX
BMW iX

Curved Display.

BMW Curved Display on merkittävä osa auton sisätilaa ja toimii monitoiminäyttönä sekä käyttöpaneelina. Näyttö kulkee kojelautaa pitkin, ja sen kanssa voi viestiä monin tavoin: puhe- ja eleohjauksella, koskettamalla tai keskikonsolissa olevan iDrive-säätimen avulla.

Lue lisää

Head-up-näyttö.

BMW Head-up -näytön projektori on ensimmäistä kertaa upotettu kojelaudan pintaan kehyksettömästi, minkä ansiosta se ei ole näkyvissä. Tiedot heijastetaan grafiikkana tuulilasille suoraan kuljettajan näkökenttään. Näin kuljettaja voi nähdä kaikki tärkeät tiedot irrottamatta katsettaan tiestä. 

Lue lisää
BMW iX
Kaikki BMW iX: stä.

KAIKKI BMW iX: STÄ.

Sähköautot

HARKINNASSA SÄHKÖAUTO?