AIDON AJAMISEN ILON ILMAISU.

BMW Z4. Mallin tuotanto on päättynyt.

AIDON AJAMISEN ILON ILMAISU.

BMW Z4. Mallin tuotanto on päättynyt.

AIDON AJAMISEN ILON ILMAISU.BMW Z4. Mallin tuotanto on päättynyt.

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s (sDrive18i)

7,9 [8,1]

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min (sDrive18i)

115 (156)/5000

7-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto, jossa kaksoiskytkin

sDrive35i- ja sDrive35is-malleihin

Hardtop-katto laskeminen alas, s

19

Aidon ajamisen ilon ilmaisu: BMW Z4 on klassisen roadsterin reinkarnaatio – urheilullinen, elegantti ja kaikin puolin inspiroiva. Voimanlähteinä ovat dynaamiset ja tehokkaat neli- ja kuusisylinteriset BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottorit. Alas laskettavan Hardtop-katon ansiosta auto muuntautuu 19 sekunnissa Roadsterista aidoksi urheilu-coupéksi – aina 40 km/h:n ajonopeuteen saakka, pelkällä napin painalluksella. Pitkä konepelti, dynaamisesti muotoillut kyljet ja näyttävä perä heijastavat aitoa ajamisen iloa.

LISÄÄ ILMETTÄ. LISÄÄ VAIKUTTEITA. LISÄÄ SYKETTÄ.

Intohimoa, joka on koottu yksityiskohdista.

BMW Z4 on auto, josta löytyy luonnetta. Sen muodoista ja linjoista piirtyy ulkomuoto, joka säteilee klassista eleganssia ja näyttävää urheilullisuutta.

Muotoilu.

BMW Z4:n ainutlaatuisen ajoelämyksen voi aistia jo autoa ensi kertaa katsoessa. Taitelinja ilmentää BMW Z4 Roadsterin voimakasta ja urheilullista muotoilua. Pyöreät xenon-kaksoisvalonheittimet, joissa on ajovalojen LED-renkaat ja LED-korostusvalot, keräävät katseita samoin kuin näyttävä perä. Sama ilmaisuvoima jatkuu myös sisätilassa: jokainen yksityiskohta on työstetty erityisellä huolella, ja lopputulos on tyylikäs ja viihtyisä. Runsaiden säilytystilojen ja lokeroiden ansiosta BMW Z4 selviää vaivatta kaikista arkiajonkin haasteista. Alas laskettavan BMW Individual Hardtop-katon ansiosta voit nauttia urheiluautomaisesta ajamisen ilosta vuoden jokaisena päivänä, jos vain sää sen sallii.

Ajodynamiikka.

Ylivertainen, mukaansa tempaava: BMW Z4 ei tee kompromisseja, kun on kyse sen vahvuuksien esittelystä. Lisävarusteena saatava adaptiivinen M alusta varmistaa erinomaisen tuntuman tiehen ilman, että mukavuudesta tarvitsee tinkiä. Ajodynamiikkakatkaisimella voit sovittaa alustan asetuksen napin painalluksella tilanteen tai jopa mielialan mukaan – mukava tai urheilullinen, BMW Z4:llä molemmat onnistuvat. Kaksoiskytkimellä varustettu 7-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto varmistaa sulavan kiihtyvyyden ilman vetovoiman katkeamista ja dynaamisen ajokokemuksen, joka hakee vertaistaan.

Kuljettajan avustinjärjestelmät.

Lukuisat innovatiiviset teknologiat ovat monipuolisesti tukenasi ajon aikana ja takaavat huipputason mukavuuden ja turvallisuuden. Näin sinä voit keskittyä oleelliseen – huolettomaan ajamisen iloon.