ENEMMÄN IHASTUSTA JOKAISELLA HENGENVEDOLLA.

Aivan Sinun makusi mukaan: varustepaketit ja lisävarusteet BMW Z4 Roadsteriin.

ENEMMÄN IHASTUSTA JOKAISELLA HENGENVEDOLLA.

Aivan Sinun makusi mukaan: varustepaketit ja lisävarusteet BMW Z4 Roadsteriin.

BMW Z4 on auto, josta löytyy luonnetta. Sen muodoista ja linjoista piirtyy ulkomuoto, joka säteilee klassista eleganssia ja näyttävää urheilullisuutta. Ainutlaatuisten varustepakettien ja räätälöityjen lisävarusteratkaisujen avulla voit yksilöidä BMW Z4 -autosi sisätilan ja ulkopuolen ilmettä edelleen.

ENEMMÄN IHASTUSTA JOKAISELLA HENGENVEDOLLA.Aivan Sinun makusi mukaan: varustepaketit ja lisävarusteet BMW Z4 Roadsteriin.

BMW Z4 on auto, josta löytyy luonnetta. Sen muodoista ja linjoista piirtyy ulkomuoto, joka säteilee klassista eleganssia ja näyttävää urheilullisuutta. Ainutlaatuisten varustepakettien ja räätälöityjen lisävarusteratkaisujen avulla voit yksilöidä BMW Z4 -autosi sisätilan ja ulkopuolen ilmettä edelleen.

DESIGN PURE FUSION.

Tämä varustepaketti tarjoaa erityisen laadukkaan ja harmonisesti toisiinsa sovitetun yhdistelmän värejä ja materiaaleja. Värivalikoimasta mainittakoon metalliväri Sparkling Brown, joka välittää lämpimän ja ylellisen vaikutelman.
Halutessasi voit yhdistää Design Pure Fusion -varustepakettiin myös muita ulkovärejä. Hienostuneen kontrastin ulkovärin kanssa muodostaa BMW Z4:n sisätila Design Pure Fusion värinä Ivory White. Siellä Sinua ympäröi samentinpehmeä laajennettu Exclusive-nappanahkaverhoilu. Kojelaudan yläosa ja ovien keskiosat on lisäksi verhoiltu mustalla nahkalla, joka näyttää erityisen ylelliseltä ruskeiden ompeleiden ansiosta. Tyylikästä vaikutelmaa jatkavat jalopuiset korkeakiiltoiset sisäkoristelistat Fineline Brown. Näihin sopivat täydellisesti yhteen kojelaudan keskiosan Exclusive-nappanahkainen verhoilu Saddle Brown. Pakettiin sisältyvät ylelliset urheiluistuimet, jotka on verhoiltu Exclusive-nappanahkalla Ivory White sisältäen ruskeat kontrastisaumat, vetävät katseet puoleensa ja tarjoavat kaikissa ajotilanteissa esimerkillisen tuen.

DESIGN PURE TRACTION.

Kyse on ilmaisutavasta. Ja voimasta. Pure Traction -designpaketin avulla BMW Z4 löytää dynaamisen täydellisyytensä. Valikoidut designelementit kuvastavat Roadsterin muotokieltä taidokkaasti ja korostavat auton urheilullista luonnetta voimakkaalla tavalla.

 • Ulkopuoli

  Ulkoväri Valencia Orange ei jätä arvailuille sijaa: tämä Roadster on ehdottoman urheilullinen. Sen halu päästä eteenpäin on ehdoton. Ilmaisuvoimainen värisävy korostaa korin linjoja täsmällisesti. Alas laskettava, mustaksi maalattu Hardtop-katto luo vahvan kontrastin ja tekee klassisesta Roadster-siluetista selvästi tunnistettavan myös katto kiinni ajettaessa. Urheilullisia impulsseja tuovat myös 19-tuumaiset, viisikaksoispuolaiset M kevytmetallivanteet Double-spoke 326 M.

 • Sisätila

  Kaksivärinen design jatkuu auton sisätilassa ja osoittaa BMW Z4 Roadsterin dynamiikan vaikuttavalla tavalla. Oranssi Alcantara yhdistyy mustaan nahkaan, korkeakiiltoiset mustat pianolakkapinnat muodostavat jännittävän vastakohdan nahkaverhousten oranssinvärisille kontrastiompeleille. Metallikudos-sisäkoristelistojen kolmiulotteinen hightech-look korostaa luonnepaketin urheilullisia pyrkimyksiä ja täydentää Pure Traction -designpakettia harmonisesti.

M SPORT -PAKETTI.

Voimakas olemus. Lisävarusteisella M Sport -paketilla korostat BMW Z4 -mallisi dynaamisuutta entisestään.
18-tuumaiset M kevytmetallivanteet Star-spoke 325 M korostavat Roadsterin ajattoman urheilullista luonnetta samoin kuin ylellinen Melbourne Red -metallivärikin. Sisätilassa M urheiluistuimet tarjoavat optimaalisen sivutuen, ja nahkaisen M ohjauspyörän ansiosta hallitset jokaisen kaarteen varmasti. Ihanteellisen tuntuman tiehen joka tilanteessa takaavat M Sport -alusta ja M aerodynamiikkapaketti.
Täydellinen symbioosi: halutessasi voit yhdistää M Sport -pakettiin Design Pure Traction -paketin ja kokea dynamiikan ja ylellisyyden lumoavan yhteyden.

ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET.

Ajamisen ilo yksilöllisesti muokattuna. Alkuperäisten BMW-lisävarusteiden valikoimaan kuuluu lukuisia upeita tuotteita, joiden avulla voit korostaa BMW Z4 Roadsterisi urheilullisen tyylikästä luonnetta ja sovittaa auton mukavuuden omien toiveittesi mukaan – näin saat enemmän joustavuutta ja ajoelämyksen, joka vastaa odotuksiasi täysin.

 • Kuljetusjärjestelmät

  Click-On-takatelinejärjestelmän avulla kuljetat jopa kaksi tavallista tai sähköpolkupyörää turvallisesti ja mukavasti. Telineen saa asennettua auton perään ilman työkaluja, ja sen voi kääntää pois tieltä tavaratilan kuormaamisen ajaksi. Innovatiivisen designinsa ansiosta se voidaan taittaa käytön jälkeen hyvin pieneksi ja sijoittaa mukavasti tavaratilaan.

 • Ulkopuolen varusteet

  Kevytmetallivanteiden Star-spoke 276 Reflex Silver -värisenä tehostat auton ulkonäköä erityisen tyylikkäästi. 17- ja 19-tuumaisina saatavilla olevat vanteet korostavat BMW Z4 -mallin esteettistä muotokieltä ja houkuttelevat Roadsterin ainutlaatuisen ajotunteen esiin jo ennen liikkeelle lähtöä.
  Urheilulliset piirteet: musta jäähdyttimen säleikkö tekee BMW Z4 Roadsterin ilmeestä entistäkin voimakkaamman. Dynaamisuutta tehostaa lisäksi etuhelmasplitteri Carbon, jonka design on sovitettu autoon optimaalisesti.

 • Sisätilan varusteet

  Juoma aina käden ulottuvilla: alkuperäisiin BMW-lisävarusteisiin kuuluva kätevä mukiteline on helppo kiinnittää keskikonsoliin, ja jopa litran pullot pysyvät tukevasti paikallaan.
  Alumiinipolkimet ja niiden puristinen design luovat BMW Z4 -mallin ohjaamoon vielä urheilullisemman sävyn, ja niiden luistamaton pinta tarjoaa optimaalisen pidon äärimmäisen dynaamisissakin ajotilanteissa.
  Kauneuden ei tarvitse olla katoavaista: alkuperäisten BMW-lisävarusteiden valikoimaan sisältyvät, täsmälleen sopivat jokasään lattiamatot suojaavat BMW Z4 Roadsterin tyylikästä sisätilaa lialta ja vedeltä luotettavasti. Kaksiosainen sarja on saatavissa antrasiitinvärisenä.