KULJE OMIA REITTEJÄSI. JA OTA KOKO MAAILMA MUKAAN.

BMW ConnectedDriven palvelut ja sovellukset BMW Z4 Roadsterissa.

Viestintä, tieto ja viihde – BMW ConnectedDriven palvelujen ja sovellusten ansiosta koet liikkuvuuden aivan uudella tavalla.

CONNECTEDDRIVE SERVICES.

ConnectedDrive Services toimii perustana nerokkaille BMW ConnectedDrive -palveluille, joilla ajon aikana saa autoon monenlaista tietoa ja viihdettä.
Niihin lukeutuu myös BMW Online (osa palveluista ei saatavilla Suomessa), jonka avulla pääsee käsiksi auton sijaintipaikkaan liittyviin tietoihin kuten säätiedotuksiin ja uutisiin sekä Google™-hakuun ja Office-toimintoihin.
Lisäksi sovellusten valikkoon voidaan koostaa yksilölliseksi kokonaisuudeksi haluttuja palveluita ja ominaisuuksia kuten nettikameroita, bensiinihintatietoja, pysäköintitiedotuksia, hotellioppaita jne. Myös tiettyjen älypuhelinsovellusten vaivaton, turvallinen ja ajallisesti rajoittamaton käyttö on integroitu.
ConnectedDrive Services mahdollistaa myös pääsyn BMW ConnectedDrive Store -kauppaan (ei toistaiseksi saatavilla Suomessa), josta palveluita ja sovelluksia voi vaivattomasti hankkia haluamakseen ajaksi ja koostaa juuri omien tarpeiden mukaisesti.
Lisäksi varustus ConnectedDrive Services sisältää vielä paljon muuta, mikä tekee jokaisesta BMW:llä ajamisen kerrasta elämyskokemuksen.

BMW ROUTES.

BMW Routes on palvelu (palvelu ei ole saatavilla kaikkiin BMW Z4 -malleihin), jonka avulla reittejä voidaan välittää internetistä autoon ja siirtää ne suoraan auton navigointijärjestelmään.
Sen avulla voidaan valita BMW:n suosittelemia reittejä sekä koostaa omia reittejä. BMW Routes -reitit ovat reittejä, joihin liittyy maisemallisia, kulinaristisia tai alueellisia kiinnostavia kohteita, ja ne on suunnattu erityisesti BMW-kuljettajille, jotka haluavat kokea ajomatkat kaikilla aisteilla.. Vaihtoehtoisesti reittejä voi suunnitella itse, asettaa haluamansa välikohteet ja täydentää reittejä kuvilla tai muilla lisätiedoilla.

CONCIERGE SERVICE.

CONCIERGE SERVICE.

Oletko aina halunnut tietää, miltä tuntuisi, jos käytettävissä olisi oma hovimestari: Nyt se on mahdollista BMW ConnectedDriven Concierge Service -palvelun avulla (palvelu ei ole saatavilla Suomessa). Tämän elämää mukavoittavan palvelun ansiosta saat napin painalluksella yhteyden BMW-asiakaspalvelun työntekijöihin, jotka ovat käytettävissäsi "henkilökohtaisina assistentteina" matkan varrella.
Olitpa etsimässä jotain tiettyä ravintolaa, lähintä pankkiautomaattia tai päivystävää apteekkia – BMW-asiakaspalvelun työntekijä löytää kohteet ja lähettää tarvitsemasi osoitetiedot niin halutessasi suoraan navigointijärjestelmääsi. Concierge Services on käytettävissäsi matkapuhelimestasi riippumatta, kotimaassa ja ulkomailla, kellon ympäri viikon jokaisena päivänä ja ilman lisäkustannuksia.
Käytön edellytyksenä on lisävaruste BMW ConnectedDrive Services. Palvelu ei ole saatavilla Suomessa.

REAALIAIKAISET LIIKENNETIEDOTUKSET.

Reaaliaikaiset liikennetiedotukset (RTTI, ei saatavilla Suomessa) tuovat aina ajantasaiset liikennetilannetiedot käytettäviksi autossa.
Järjestelmä välittää tarkat tiedot liikennehäiriön sijainnista ja kestosta, joten autoon saadaan lähes reaaliaikaisesti tiedot moottoriteiden, valtateiden, kantateiden sekä useiden kaupunkien sisäisen liikenteen tilanteesta. Ruuhkien kiertosuositukset auttavat löytämään nopeimman reitin ongelmakohdan ohitse kohti asetettua kohdetta.
Tietojen lähteitä ovat mm. liikennöitsijöiden autokaluston ajoprofiilitiedoista saatavat GPS-tiedot, älypuhelinsovellukset ja poliisin tiedotukset sekä myös usein toistuvat liikennevirtamallitiedot kuten työmatkaliikenne.
Vallitseva liikennetilanne visualisoidaan navigoinnin karttanäkymässä värjäämällä tie- ja katuosuuksia vihreällä, keltaisella, oranssilla tai punaisella.

AUPEO! HENKILÖKOHTAINEN INTERNET-RADIO.

AUPEO!-sovellus on täynnä musiikkia: nettiradio hyödyntää tietokantaa, joka käsittää 120 genreasemaa ja sopeutuu omiin kuuntelutottumuksiisi. Nauti yksilöllisistä musiikkielämyksistä BMW Z4 Roadsterissa.
Lisävarusteen Apps, iPhonesi ja maksuttoman sovelluksen Personal Radio - AUPEO! ansiosta kuulet vain sitä, mitä haluatkin kuulla. Yksilöity internetradio mukautuu musiikkimakuusi. Voit valita haluamasi yli 120 musiikkigenrestä, ja musiikkikirjastossa on tarjolla nykyisellään noin miljoona musiikkikappaletta. Oman musiikkimakusi yksilöit järjestelmään monitoiminäytön painikkeilla "Love" ja "Ban". Kun valitset "Love", AUPEO! merkitsee kyseisen musiikkikappaleen ja etsii siihen sopivia muita kappaleita. Kun valitset "Ban", AUPEO! poistaa kyseisen musiikkikappaleen listaltasi eikä jatkossakaan soita saman tyyppistä musiikkia. Varsin nopeasti järjestelmä oppii soittamaan vain musiikkia, josta todella pidät. AUPEO! on BMW Connected -sovelluksen tapaan saatavilla maksuttomasti Apple App Storesta.
BMW Apps -sovellukset tukevat iPhone-puhelimia alkaen versiosta 3GS, ja niiden käyttämiseen tarvitaan lisävarusteita Apps ja navigointijärjestelmä Professional.

BMW CONNECTED -SOVELLUS.

Hyvät yhteydet: nyt sinun ei tarvitse luopua iPhone-matkapuhelimesi sovelluksista edes autolla matkatessasi. Liitä iPhone helposti Snap-in-adapterin tai alkuperäisen Apple-johdon avulla BMW-autoosi ja käytä sovelluksia kätevästi iDrive-monitoimiohjaimella. Aupeo! -sovelluksessa musiikki on mukana: nettiradio hyödyntää tietokantaa, joka käsittää 120 genreasemaa ja sopeutuu oman musiikkimakusi mukaan käyttäessäsi Love- ja Ban-kuvaruutunäppäimiä.
BMW:n kehittämä maksuton sovellus "BMW Connected" tuo Twitterin tai kalenterisi auton näyttöön, ja uuden uutistoiminnon ansiosta saat ajon aikana uutisia kaikkialta maailmasta joko esimääriteltyinä RSS-syötteinä tai omista suosikkilähteistäsi. Wiki Local -toiminto kertoo sinulle tietoa sijaintipaikastasi, matkakohteestasi tai haluamastasi osoitteesta joko monitoiminäytön kautta tai ääneen luettuna.
Last Mile Navigation- ja Vehicle Finder -toimintojen avulla löydät BMW-autosi navigointijärjestelmään määritellyt kohteet myös auton ulkopuolella, ja löydät myös aina takaisin pysäköidyn autosi luokse. BMW Connected -sovelluksen toimintoja laajennetaan säännöllisillä päivityksillä – minkä lisäksi voit nauttia muistakin BMW Apps ready -sovelluksista (kuten Aupeo!), jotka ovat käytettävissäsi myös autossa.
BMW Apps -sovellukset tukevat iPhone-puhelimia alkaen versiosta 4, ja niiden käyttämiseen tarvitaan navigointijärjestelmä Professional sekä Handsfree-varustus, jossa on laajennettu älypuhelinyhteys. Lisätietoja yhteensopivista matkapuhelimista löydät osoitteessa www.bmw.com/bluetooth.