DELEGOI LUOTETTAVILLE AVUSTAJILLE.

BMW ConnectedDrive kuljettajan avustinjärjestelmät BMW Z4 Roadsterissa.

Lukuisat innovatiiviset teknologiat ovat monipuolisesti tukenasi ajon aikana ja takaavat huipputason mukavuuden ja turvallisuuden. Näin sinä voit keskittyä oleelliseen – huolettomaan ajamisen iloon.

KAUKOVALOAVUSTIN.

Kaukonäköisyys parantaa turvallisuutta: BMW ConnectedDriven kaukovaloavustin kytkee kaukovalot päälle ja pois liikennetilanteen mukaan ja helpottaa siten kuljettajan työtaakkaa.
Kun järjestelmä on aktivoituna, taustapeilin sisäpuolelle asennettu kuvatunnistin tarkkailee liikennettä ja valaistusolosuhteita. Näiden tunnistinkuvien perusteella avustin päättää, voidaanko kaukovalot kytkeä päälle. Jos järjestelmä havaitsee edellä ajavan auton tai vastaantulevaa liikennettä, tai jos valaistusolosuhteet ovat riittävän hyvät, järjestelmä vaihtaa kaukovaloilta lähivaloille.

PYSÄKÖINTIETÄISYYDEN VALVONTA (PDC).

Pysyt selvillä tapahtumista monimutkaisissakin tilanteissa. BMW Z4 Roadsterin pysäköintietäisyyden valvonta parantaa näkyvyyttä auton lähiympäristöön ja tarjoaa täysin uuden perspektiivin.
Lisävarusteena saatava pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) mahdollistaa helpon pysäköimisen ahtaimmassakin tilassa. Ultraäänitunnistimet mittaavat auton etäisyyttä esteisiin, ja järjestelmä ilmoittaa tästä akustisella signaalilla. Merkkiääni varoittaa mahdollisista esteistä, mikä vähentää auton kolhiintumisriskiä. Jos autossa on navigointijärjestelmä, tiedät näkyvät myös monitoiminäytössä. Selkeä värijärjestelmä merkitsee etäisyydet vihreällä, keltaisella tai punaisella, jolloin Sinun on helpompi arvioida tilan riittävyyttä ahtaissa oloissa.

NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄ PROFESSIONAL.

Navigointijärjestelmä Professional tarjoaa kuljettajalle kokonaan kolmiulotteisena toteutetun designin, johon on yhdistetty innovatiivinen näyttökonsepti sekä lukuisia navigointi-, Office- ja multimediatoimintoja.
Autoon kiinteästi integroitu navigointijärjestelmä Professional tarjoaa lukusia etuja: tarkkapiirtoinen värinäyttö pitää huolen ainutlaatuisesta optiikasta. Voimakkaat kontrastit ja viimeistä piirtoa myöten tarkka esitys ovat perusta näytön erinomaiselle luettavuudelle. Järjestelmän etuja ovat myös pikakäynnistystoiminto, erittäin nopea reitinlaskenta, yksilölliset vinkit kulutuksen vähentämiseen ja 3-D-karttanavigointi, joka helpottaa navigointia suurissa kaupungeissa.