RAJATON. VOIMAKAS.

BMW X6.

RAJATON. VOIMAKAS.

BMW X6.

RAJATON. VOIMAKAS.BMW X6.

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min (xDrive30d)

190 (258)/4000

Kiihtyvyys 0-100 km/h, s (xDrive30d)

6,7

Huippunopeus km/h (xDrive30d)

230

Tavaratilan tilavuus l

580-1 525

Voimakas ja atleettinen. Vahvasti läsnä oleva kuten X-mallit aina, ja samalla urheilullinen kuin coupé. BMW X6 jättää kaikki rajat taakseen. Vahvat BMW EfficientDynamics BMW TwinPower Turbo -moottorit yhdistävät dynamiikan ja tehokkuuden, jonka BMW xDrive -neliveto välittää ylivertaisesti tien pintaan. Kun niihin yhdistää vielä poikkeukselliset varusteet kuten Design Pure Extravagance sekä aidot materiaalit, syntyy auto, jota ei voi olla huomaamatta ja joka on vieläpä yllättävän monikäyttöinen.

KAMPANJAT.

BMW Kesäkampanja

Kaksi BMW:tä yhden hinnalla!

Kun teet kaupat uudesta BMW:stä kesäkuussa, saat upean BMW Cruise Bike -polkupyörän ja 500 € Neste Lahjakortin kaupan päälle!

TUTUSTU BMW X6 -MALLIIN.

Muotoilu.

Tartu ohjaimiin: BMW X6 on tehty liikkumaan. Sen muodot pyrkivät energisesti eteenpäin ja huokuvat pidättelemätöntä dynamiikkaa jo ennen liikkeelle lähtöä. Sen muodoista on aistittavissa päättäväisyys. Leveä hartialinja ja vankka olemus kertovat X-geeneistä. Samalla coupémainen kattolinja korostaa BMW X6:n ainutkertaista luonnetta. Siinä on yhdistelmä, joka tekee tästä Sports Activity Coupé -autosta niin ainutlaatuisen.

Ajodynamiikka.

BMW X6:n näyttävä muotoilu on ainutlaatuinen. Lopulta ratkaisevaa on kuitenkin ennen kaikkea se, miltä tuntuu liikuttaa tätä voimapakettia. BMW X6:n vakiovarusteinen alusta asettaa jälleen uuden mittapuun. BMW xDrive varmistaa ylivertaisen pidon, millä tahansa ajoalustalla, olipa sää millainen tahansa. Lisäksi auto on erittäin suuntavakaa ajettava ja tunnokas ohjaus viehättää heti alkumetreiltä. Lisävarusteena on tarjolla mukautuvia alustapaketteja sekä aktiiviohjaus – jotta ajamisen ilo olisi vieläkin suurempi.

Varusteet.

Paras pääosan esittäjä: BMW X6. Energisen läsnäolonsa ansiosta tämä Sports Activity Coupé herättää huomiota kaikkialla. Missä roolissa se esiintyy, sen päätät Sinä. Design Pure Extravagance -varustepaketti on täynnä ainutlaatuisia yksityiskohtia. M Sport -paketti puolestaan saa BMW X6:n näyttämään entistä atleettisemmalta. BMW Individual -varusteet taas tuovat autoon ainutlaatuista luksusta. Voit yksilöidä autoa myös alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla.

330 KW.

BMW X6:n tehokkain moottori kehittää 330 kW:n (450 hv) tehon mallissa BMW X6 xDrive50i. 650 Nm:n väännön turvin kierroslukualueella 2000–4500/min voimanlähde kiihdyttää BMW X6:n vain 4,8 sekunnissa nollasta sataan. Huippunopeus on 250 km/h.
BMW EfficientDynamics -tekniikoiden tehokkuus ilmenee BMW X6 xDrive50i:n maltillisissa arvoissa: yhdistetty kulutus on 9,7 litraa 100 km:llä ja CO2-päästö on välillä 227 ja 225 g/km.