TEKEE TIESTÄ NÄYTTÄMÖN.

BMW X6:n varusteet.

TEKEE TIESTÄ NÄYTTÄMÖN.

BMW X6:n varusteet.

Paras pääosan esittäjä: BMW X6. Energisen läsnäolonsa ansiosta tämä Sports Activity Coupé herättää huomiota kaikkialla. Missä roolissa se esiintyy, sen päätät Sinä. Design Pure Extravagance -varustepaketti on täynnä ainutlaatuisia yksityiskohtia. M Sport -paketti puolestaan saa BMW X6:n näyttämään entistä atleettisemmalta. BMW Individual -varusteet taas tuovat autoon ainutlaatuista luksusta. Voit yksilöidä autoa myös alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla.

TEKEE TIESTÄ NÄYTTÄMÖN.BMW X6:n varusteet.

Paras pääosan esittäjä: BMW X6. Energisen läsnäolonsa ansiosta tämä Sports Activity Coupé herättää huomiota kaikkialla. Missä roolissa se esiintyy, sen päätät Sinä. Design Pure Extravagance -varustepaketti on täynnä ainutlaatuisia yksityiskohtia. M Sport -paketti puolestaan saa BMW X6:n näyttämään entistä atleettisemmalta. BMW Individual -varusteet taas tuovat autoon ainutlaatuista luksusta. Voit yksilöidä autoa myös alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla.

Read more
BMW X6 Exclusive Edition

EXCLUSIVE EDITION.

Ylellisellä Exclusive Edition -varustelulla korostat yksilöllistä tyyliäsi.

Exclusive Edition -varustelun saat BMW X6 -malleihin ilman lisähintaa. Hinnat alkaen 109.009 € (X6 xDrive30d A Exclusive Edition).

Exclusive Edition -varusteet:

 • Dakota-nahkaverhoilu
 • Urheiluistuimet edessä
 • Etuistuinten sähkösäätö
 • Navigointijärjestelmä Professional

DESIGN PURE EXTRAVAGANCE.

Pure Extravagance -varustepakettien ansiosta BMW X6 -mallin itsenäisen luonteen tunnistaa heti − katselukulmasta riippumatta. Sen varmistavat mm. ylelliset Cerium Grey -väriset yksityiskohdat, ulkopuolen tarkat geometriset muodot ja jäähdyttimen BMW-säleikkö. Sisätilassa tämä tunnelma jatkuu laadukkaiden väri- ja materiaaliyhdistelmien muodossa.

 • Pure Extravagance -ulkovarustepaketti.

  Pure Extravagance -ulkovarustepaketti tekee BMW X6 -mallin ulkonäöstä vieläkin tyylikkäämmän. Voimakkaat 20" kevytmetallivanteet 597 V-spoke luovat vahvan korostuksen. Pilarien katteet ja peilikolmio ovat korkeakiiltoisen mustat, kun taas lukuisat yksityiskohdat sivulasien kehyksistä ja ulkopeilin koteloista aina BMW-jäähdyttimen säleikköön ja takaluukun tehostukseen on toteutettu värillä Cerium Grey, joka korostaa väkevän crossover-mallin olemusta. Myös kaikkien ovien kynnyslistat sopivat pinnaltaan ja väriltään kokonaisuuteen, edessä ne ovat valaistut ja BMW tekstilogon koristamat. Alumiiniset astinlaudat ja optinen jaloteräksinen alleajosuoja edessä ja takana, jotka myös ovat väriltään Cerium Grey, ovat muotoilullinen viittaus Offroad-segmenttiin. LED-tekniikkaa hyödyntävien hightech-sumuvalojen värilämpötila muistuttaa päivänvaloa.
  Vaihtoehtoisesti on tarjolla monenlaisia kevytmetallivanteita, joiden koko on 19'' tai 20''.

 • Pure Extravagance -sisävarustepaketti

  Pure Extravagance -sisävarustepaketti luo BMW X6 -mallin sisätilaan erityisen ylellisen ilmapiirin. Heti kun avaat etuovet, katse havaitsee valaistut, BMW-tekstilogon koristamat kynnyslistat. Huippuluokan tyylikkyyttä huokuvat ylelliset, laajennetut kaksiväriset Ivory White/Black-nahkaverhoilut ja harmaat kontrastiompeleet. Myös ovipaneelit ovat saaneet sopivat Walknappa-nahkaverhoilut Black. Kojelaudan alaosan väri on Ivory White, ja jalopuiset American Oak -sisäkoristelistat luovat harmonisen, laadukkaaseen nahkaan sointuvan korostuksen.
  Sisäkoristelistoista on vaihtoehtoisesti tarjolla jalopuuversiot Fineline Pure pintakuvioitu, Fineline Stripe tai Poplar Grain sekä alumiini hienohiottu ja BMW Individual -versioista jalopuumalli Ash Vulcano Brown, jalopuumalli Sen Light Brown tai Piano Finish Black. BMW-auton ulkopuolellakaan huipputyylikäs Pure Extravagance -sisätila ei pääse unohtumaan, sillä siitä muistuttaa ylellinen auton avain, jossa on näppäimet ja koristeosa Pearl Chrome.
  Pure Extravagance -sisävarustepaketti voidaan yhdistää upeasti M Sport -pakettiin.

M SPORT -PAKETTI.

Voimaa huutomerkein: BMW X6 -mallisi dynaaminen olemus yltää M Sport -paketin varusteiden ansiosta vielä uuteen ulottuvuuteen.

 • Ulkopuoli

  M Sport -paketti takaa dynaamisen ensivaikutelman. Ja kun otat M mallien oman autonavaimen käteesi, sinussa leimahtaa into päästä kokemaan dynaaminen ajoelämys. 19-tuumaiset kevytmetallivanteet Double-spoke 623 M, joissa on eturenkaita leveämmät takarenkaat, yhtyvät kokonaisuuteen saumattomasti, samoin M aerodynamiikkapaketti, johon kuuluu itsenäinen etuhelma ja suuremmat ilmanottoaukot sekä sivuhelmalevikkeet valoreunoineen.
  Kaikki ulkopuolen designyksityiskohdat ovat BMW Individual High-gloss Shadow Line -versiossa urheilullisesti korkeakiiltoisen mustia. Kiihkosta kertovan päätöksen muodostaa V8-designia noudattava kiiltokromattu pakoputkenpää.
  Adaptiivisen M alustan ansiosta ei myöskään ajodynamiikka jää hiukkaakaan jälkeen tästä urheilullisesta olemuksesta. Valikoimaa täydentää säätyvä alustapaketti Dynamic.
  Vaihtoehtoisina varusteina voidaan M Sport -pakettiin valita 20'' kevytmetallivanteet Double-spoke 469 M, joissa on eturenkaita leveämmät takarenkaat, sekä BMW Individual ulkopuolen satiinialumiiniset koristeosat.

 • Sisätila

  M Sport -paketti luo sisätilaan upean urheilulliset sävyn. Ja kun otat M mallien oman autonavaimen käteesi, sinussa leimahtaa into päästä kokemaan dynaaminen ajoelämys. Tyylikkäät, sähkötoimisesti säätyvät ja muistitoiminnolla varustetut urheiluistuimet, jotka on verhoiltu alcantaran ja nahkan yhdistelmällä Anthracite ja koristettu nahkaisella M tunnuksella, tarjoavat kuljettajalle ja etumatkustajalle optimaalisen sivutuen. Vaihtoehtoisesti voit valita eteen mukavuusistuimet, joiden verhousmallit ovat Dakota-nahka, ylellinen Nappa-nahka ja laajennettu BMW Individual -nahkaverhous Merino Fine-grain.
  Nahkainen M ohjauspyörä, jossa on integroidut vaihdevivut, istuu erinomaisesti käteen, ja perforoitu M jalkatuki luo urheilullisen aksentin jalkatilaan. M tekstilogon koristamat kynnyslistat, antrasiitinvärinen BMW Individual -kattoverhous ja alumiiniset sisäkoristelistat Hexagon viimeistelevät ylellisen M Sport -paketin.
  Sisä- ja ovikoristelistoista on vaihtoehtoisesti tarjolla mallit alumiini hienohiottu sekä jalopuuversiot American Oak, Fineline Stripe, BMW Individual Ash Vulcano Brown ja BMW Individual Sen Light Brown. Sisäkoristelistoista on tarjolla myös BMW Individual Piano Finish Black.

ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET.

Alkuperäisten BMW-lisävarusteiden avulla korostat BMW X6 -autosi yksilöllistä tyyliä. Ja lisäät sen monipuolisuutta ja joustavuutta tarpeittesi mukaan. Täältä löydät valikoiman laadukkaita ja käteviä tuotteita.

 • BMW M Performance 21" kevytmetallivanteet Double-spoke 599 M

  Laadukkaiden 21-tuumaisten kevytmetallivanteiden design on mattapintainen Bicolor Orbit Grey, näkyvä puoli on kiiltosorvattu, niissä on valssattu vanteen uoma ja koristeena M logo.
  RDC-rengassarjaan sisältyvät Runflat-renkaat, jotka ovat takana leveämmät kuin edessä: edessä vannekoko 10J x 21 ja rengaskoko 285/35 R21 105Y RSC, takana vanne 11,5J x 21 ja rengas 325/30 R21 108Y RSC.

 • Suksi- ja lumilautapussi

  Tyylikäs suksi- ja lumilautapussi soveltuu enintään neljien suksien tai kolmen lumilaudan turvalliseen kuljettamiseen auton sisätilassa. Karabiinilukoin varustetuilla kuormaliinoilla pussin voi kiinnittää valmiisiin kuormansidontalenkkeihin. Auton ulkopuolella kuljetusta helpottavat pussiin integroidut rullat.

 • Tavaratilan matto

  Liukumista estävä, vettähylkivä ja kulutusta erittäin hyvin kestävä matto, jota kiertää korkea reuna, suojaa tavaratilaa lialta ja kosteudelta. Matto on musta, ja siinä on jaloteräksinen BMW-tekstilogolevy. Oikealle ja vasemmalle on ommeltu tekstiilitasku.

 • Jokasään lattiamatot

  Täsmällisesti sopivat, kulutusta kestävät, korkeareunaiset matot ovat muotoilultaan kauniita, ja ne suojaavat etujalkatilaa kosteudelta ja lialta ja pitävät jalat kuivina. Niiden väri on musta, ja niissä on laadukas jaloteräksinen metalliosa.

 • BMW LED -kynnyslistat

  Tyylikkäät kynnyslistat, joissa on valaistut BMW-tekstilogot, upottavat sisäänkäynnin alueen automaattisesti hillittyyn valoon heti, kun ovet avataan. LED-valaistuksen tehokkaat paristot kestävät jopa kolme vuotta ja paristonvaihto sujuu yhtä helposti kuin listojen asennus.

 • Avainkotelo

  Laadukkaasta nahkasta valmistettu avainkotelo ja itse avain ovat kiinni toisissaan tyylikkäällä jaloteräsosalla. Kotelo suojaa naarmuilta, lialta ja roiskevedeltä, estää näppäinten tahattoman käytön ja sopii mustan värinsä puolesta täydellisesti BMW:n sisätilaan.

 • Snap-in-adapteri

  Snap-in-adapteri kaikille yhteensopiville puhelimille, joissa on mikro-USB-liitäntä. Lataamisen ohella se mahdollistaa myös paremman vastaanoton ja turvallisen säilytyksen. Puhelimeen tallennettua musiikkia voidaan USB-liitännän ansiosta soittaa mukavasti BMW-audiojärjestelmällä.

BMW INDIVIDUAL.

Jokaisen luonteen ainutkertaisuus ilmenee yksityiskohdissa. Sillä niihin kätkeytyy todellisen ylellisyyden alkulähde. Anna täydellisyyden tavoittelulle omanlaisesi ilmaisu. BMW X6 -malliin sopivilla BMW Individual -varusteilla
 

Persoonallisuuden ilmaisu.

 • BMW Individual -ulkovärit

  Hallitse maasto ja värit: jos haluat vielä vahvistaa uuden BMW X6 -mallin väkevää olemusta, valitse jokin neljästä BMW Individual -ulkoväristä. Kohokohta sanan varsinaisessa merkityksessä: BMW Individual Pyrite Brown -metalliväri. Mikroskooppisen pienet, kidemäiset pigmentit saavat SAV-auton kimmeltämään kullan tai hopean hohtoisena, riippuen siitä, miten valo lankeaa auton pinnalle. Tämä korostaa auton dynaamisia mittasuhteita aivan erityisellä tavalla.

 • BMW Individual Merino-nahka

  Silkkaa luksusta – etäisimmilläkin alueilla: BMW Individual ja sen laajennettu Merino-nahkaverhous Fine-grain, josta on tarjolla viisi eri värisävyä, asettavat jälleen uusia mittapuita mukavuuden ja ylellisyyden alalla ja tarjoavat ainutlaatuiset yhdistelymahdollisuudet. Lisäksi istuinosien upeat koriste-elemetit, kontrastiväriset ompeleet ja teresaumat sekä ylä- ja alaosastaan nahkaverhoiltu kojelauta luovat yhdessä alcantara-kattoverhouksen kanssa upean arvokkaan sisätilatunnelman, jollaista BMW X6 -mallissa ei ole ennen koettu.
   

 • BMW Individual -sisäkoristelistat

  Ylellistä upeutta, muuallakin kuin asfalttiteillä: käsin valmistetut BMW Individual -sisäkoristelistat ovat täydellinen kumppani Merino-nahkaverhoukselle Fine-grain. Valitsitpa hienosyisen jalopuun Sen Light Brown, jännittävän jalopuuversion Ash Vulcano Brown tai syvänmustan pianolakan – nämä koristelistat ovat jokaisen uuden BMW X6 -mallin todellinen kohokohta.

 • Muita BMW Individual -varusteita

  Nahkainen BMW Individual -kojelauta hivelee silmiä: kojelaudan alaosan laajennetut nahkaverhouslaajuudet tuovat sisätilaan arvokkuutta, joka yltää uusiin ulottuvuuksiin.

  Uuden BMW X6 -mallin sisätilan viimeistelee nahkainen BMW Individual -ohjauspyörä, jota koristavat valittuihin BMW Individual -sisäkoristelistoihin sopivat puiset upotekoristeet.

  Vaikuttavan olemuksen takaavat upeat 20-tuumaiset BMW Individual -kevytmetallivanteet V-spoke 551 I, joihin on laserkaiverrettu hillitty BMW Individual -tekstilogo.

  BMW Individual -jäähdytyslokero tekee ajamisen ilosta nautinnollisen elämyksen. Koska lokero on helppo irrottaa, on koko tavaratila tarvittaessa pian käytettävissä.