MÄÄRÄÄ KATSEEN SUUNNAN.

BMW X6:n muotoilu.

MÄÄRÄÄ KATSEEN SUUNNAN.

BMW X6:n muotoilu.

Tartu ohjaimiin: BMW X6 on tehty liikkumaan. Sen muodot pyrkivät energisesti eteenpäin ja huokuvat pidättelemätöntä dynamiikkaa jo ennen liikkeelle lähtöä. Sen muodoista on aistittavissa päättäväisyys. Leveä hartialinja ja vankka olemus kertovat X-geeneistä. Samalla coupémainen kattolinja korostaa BMW X6:n ainutkertaista luonnetta. Siinä on yhdistelmä, joka tekee tästä Sports Activity Coupé -autosta niin ainutlaatuisen.

MÄÄRÄÄ KATSEEN SUUNNAN.BMW X6:n muotoilu.

Tartu ohjaimiin: BMW X6 on tehty liikkumaan. Sen muodot pyrkivät energisesti eteenpäin ja huokuvat pidättelemätöntä dynamiikkaa jo ennen liikkeelle lähtöä. Sen muodoista on aistittavissa päättäväisyys. Leveä hartialinja ja vankka olemus kertovat X-geeneistä. Samalla coupémainen kattolinja korostaa BMW X6:n ainutkertaista luonnetta. Siinä on yhdistelmä, joka tekee tästä Sports Activity Coupé -autosta niin ainutlaatuisen.

Read more

ULKOPUOLEN MUOTOILU.

Leveä. Voimakas. Dynaaminen. BMW X6 yhdistää X-malleille ominaisen vankan olemuksen ja Coupén urheilullisuuden. Sen keula viestii päättäväisyyttä. Kookkaat ilmanottoaukot paljastavat, millainen voima niiden takana vaanii. Kookas, urheilullisesti muotoiltu kaksiosainen jäähdyttimensäleikkö tekee olemuksesta vieläkin atleettisemman. Yhdessä kaksoisvalonheitinten ja kauas ulos sijoitettujen sumuvalojen kanssa BMW X6 vaikuttaa entistäkin ylivoimaisemmalta. Sivulta katsottuna auton urheilullisuus tulee esiin coupémaisessa siluetissa, joka saa optisen korostuksen ikkunoiden tyylikkäistä kromikehyksistä. Täällä BMW X6 -mallin aktiivisen muotokielen tunnistaa heti: ainutlaatuisen taitelinjan ensimmäinen osa ulottuu voimakasmuotoisista etupyöränkoteloista aina takaovien kahvoihin saakka. Toinen osa alkaa takapyöränkoteloiden yläpuolelta ja kulkee lennokkaasti auton perään. Dynamiikka tulee vieläkin selvemmäksi vaikuttavan leveässä perässä, jossa vaakasuorat linjat korostavat vankkaa olemusta. Selkeä viesti: BMW X6 on valmis jättämään kaikki rajat taakseen.

LED-VALODESIGN.

BMW X6 -mallin ulkopuoli voidaan varustaa kokonaan LED-valoyksiköin – ajovaloista ja sumuvaloista aina takavaloihin saakka.

 • Adaptiiviset LED-ajovalot

  Adaptiiviset LED-ajovalot sisältävät koristevalot, LED-valorenkaat, lähivalotoiminnon, BMW Selected Beamin (häikäisemätön kaukovaloavustin), LED-sumuvalot, kääntymisvalotoiminnon, vilkut, huomiovalot ja adaptiiviset kaarrevalot sekä mukautuvan valokuvion säädön. Kaikki valotoiminnot on toteutettu LED-tekniikalla.
  Valokuvio säätyy automaattisesti ajonopeuden ja ohjauspyörän kääntämismäärän mukaan. Väriltään päivänvalon kaltaiset LED-valot valaisevat tietä tasaisesti ja tehokkaasti. Ne rasittavat vähemmän silmiä pimeän aikaan ajettaessa. Neljä LED-valorengasta antavat keulalle selvästi tunnistettavan ilmeen.

 • LED-sumuvalot

  Sumussa ja sateella LED-sumuvalot lisäävät turvallisuutta parantamalla lähialueen näkyvyyttä. Laajan valaisukulman lisäksi niiden etuihin kuuluvat päivänvaloa erittäin paljon muistuttava värilämpötila, huomattavan pitkä käyttöikä ja hyvin vähäinen energiankulutus.
  Samalla ajovalojen alapuolelle sijoitetut LED-sumuvalot luovat teknisen ja modernin korostuksen BMW-auton näyttävään keulaan.

 • LED-tekniikalla toteutetut takavalot

  Full LED -tekniikkaan perustuvat takavalot koostuvat kukin kahdesta yksittäisestä suurteho-LED-valoelementistä, ja muotoilultaan ne noudattavat BMW-autoille ominaista, L-kirjaimen väkevää muotoa. Siten ne vahvistavat automerkin identiteettiä ja varmistavat, että menijän tunnistaa epäilemättä BMW:ksi myös pimeällä ja myös takaapäin.
  Takavalomuotoilun L-kirjainaihe jatkuu jarruvalojen valoelementeissä.

interior-design
interior-design
interior-design
interior-design

SISÄTILAN DESIGN.

Selkeä hahmotus. Ylellinen urheilullisuus. Huippulaadukas työn jälki. BMW X6 -mallin sisätila on huolellisesti harkittu viimeistä piirtoa myöten. BMW-autojen tapaan ohjaamo on suunnattu joka suhteessa kuljettajaa kohti. Ja korotetulta istumapaikalta kuljettajalla on erinomainen näkyvyys. Urheilullisesti muotoillut istuimet takaavat huippuluokan tuen dynaamisessa ajossa.
Coupémaisen siluetin ja ympäröivien sisätilamuotojen ansiosta matkustajat tuntevat olonsa erityisen viihtyisäksi. Tasokkaan mukavuuden tuntee jokaisella istumapaikalla selvästi. Sisätilan vaaleat ja tummat pinnat vuorottelevat saaden aikaan jännittäviä kontrasteja. Laadukkaat materiaalit ja vakiovarusteinen, hieno nahkaverhous välittävät selkeän viestin: täällä ei tyydytä muuhun kuin täydellisyyteen.

MATERIAALIT.

Huippuluokan laadukkuus luonnehtii BMW X6 -mallin nahkaverhouksia ja koristelistoja. Valikoimasta löytyy lukuisia ilmaisuvoimaisia väriyhdistelmiä. Lisävarusteena kojelaudan yläosan saa mustalla Walknappa-nahkalla verhoiltuna, Pure Extravagance -sisävarustepaketti Cognac/Black yhteydessä sitä koristavat lisäksi ruskeat kontrastiompeleet. Alaosa on väriltään Cognac. M Sport -pakettiin kuuluu mm. musta nahka/alcantara-yhdistelmä ja alumiinikoristelistat Hexagon. Myös Dakota-nahkasta on tarjolla eri värivaihtoehtoja. Coral Red -versio mustine kontrastiompeleineen saa yhdessä hienohiottujen alumiinikoristelistojen kanssa aikaan upean korostuksen.

VALOPAKETTI JA TUNNELMAVALODESIGN.

Lukuisia LED-valonlähteitä sisältävä valopaketti korostaa BMW X6 -mallin sisätilan mukavuutta ja saa aikaan tyylikkään ilmapiirin, joka kutsuu rentoutumaan. Ambient-tunnelmavalaistus, johon kuuluu tervetulotoiminto ja yhdeksän esiasetettua valodesignia väreissä sininen, valkoinen ja oranssi, upottaa koko sisätilan miellyttävän rentouttavaan valoon, joka loistaa milloin suoraan, milloin epäsuorasti, korostaen loungemaista ilmapiiriä. Tunnelmavalojen lisävalonlähteet on sijoiteltu mm. kattoverhoukseen, koristelistoihin, etu- ja takamatkustamon jalkatilaan, etuistuinten selkänojiin ja kaikkiin ovilokeroihin ja -verhouksiin. Arjen kätevyyttä ja mukavuutta puolestaan parantavat ulkoalueen LED-lisävalot kuten ovenkahvoissa olevat LED-valot, jotka syttyvät noustaessa kyytiin ja kyydistä pois, taikka kätevät takamatkustamon lukuvalot.