OHJAAMOSTA TULEE VIP-LOUNGE.

Mukavuus ja toimivuus BMW X6 -mallissa.

Nojaudu taaksepäin. BMW X6:ssa on vain yksi keskipiste: Sinä. Keskipisteenä oleminen alkaa jo Comfort Access -järjestelmästä autoon mentäessä: sisätila on kookas ja hämmästyttävän monikäyttöinen. Sisätilan monipuolisuus jatkuu edelleen lisävarusteisen Bang & Olufsen High End Surround Sound System -äänentoistojärjestelmän parissa ja takatilan viihdejärjestelmän Professional myötä saumattomasti. Näin myös kanssamatkustajasi voivat nauttia matkanteosta miellyttävästi.

BANG & OLUFSEN HIGH END SURROUND SOUND SYSTEM -ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ.

Bang & Olufsen High End Surround Sound -äänentoistojärjestelmä luo uudentyyppisellä Dirac Dimensions -signaalinmuokkauksella avoimen ja elävän tilasoinnin ja siten erinomaisen äänentoiston. Sen takaavat 16 kaiutinta, 1 200 watin musiikkiteho ja kojelautaan asennettu, esiin nouseva Center-keskikaiutin. Center-kaiutin on Acoustic Lens Technology -etulevyllä varustettu keskiäänikaiutin, joka varmistaa tasapainoisen äänentoiston auton jokaiselle istuinpaikalle. Järjestelmässä voidaan valita kaksi erilaista ääniasetusta: "Studio" tarkoittaa tiivistä sointikuvaa ja "Expanded" selvästi väljempää ja laajempaa sointikuvaa. Kaiuttimien etulevyjen valokoristeet viimeistelevät akustisen nautinnon visuaalisesti.

TOIMIVUUS.

Hyvinvointivyöhyke: BMW X6 -mallin sisätila ihastuttaa ylellisillä materiaaleilla ja tavallisuudesta poikkeavalla designilla ja tarjoamalla riittävästi tilaa kaikille viidelle matkustajalle. Vaikka takaistuin näyttääkin tyylikkäältä kahden istuimen yhdistelmältä, siinä on tilaa kolmelle matkustajalle. Kaikkialta autosta löytyy monia käteviä säilytysmahdollisuuksia. Niihin kuuluvat esimerkiksi kookkaat säilytyslokerot kaikissa ovissa ja keskikyynärnojassa takana sekä tilava lokero tavaratilan pohjan alapuolella. Keskikonsolissa edessä on lisäksi kaksi isoa mukitelinettä, jotka saa käden käänteessä piiloon suojaverhon taakse. Ovien juomatelineisiin mahtuu jopa 1,5 litran pullo. Takamatkustajien käytettävissä on kaksi keskikyynärnojan mukitelinettä.

 • Suhteessa 40:20:40 jaettava takaistuin

  Kun takaistuimen selkänoja on pystyssä, BMW X6 -mallin tavaratilan koko on 580 litraa. Selkänoja voidaan kääntää tarpeen mukaan alas osissa, suhteessa 40:20:40. Käytettävissä olevaa tilaa voidaan näin suurentaa helposti. Kun selkänojan kaikki osat on käännetty alas, tavaratila on huikeat 1 525 litraa.

 • Säilytystilapaketti

  Säilytystilapaketti parantaa auton käytännöllisyyttä usealla nerokkaalla ratkaisulla pienten ja suurempien tavaroiden ja esineiden kuljettamisessa. Näitä ratkaisuja ovat esimerkiksi kattoverhoukseen sijoitettu aurinkolasilokero. Tavaratilassa eri kohtiin kiinnitettävä tavaraverkko, monitoimikoukku vasemmalla, verkko tavaratilan vasemmanpuoleisessa kannessa sekä kiinnitysnauha vasemmalla ja neljä kuormansidontakiskoa kuormansidontalenkkeineen varmistavat kuljetettavien tavaroiden pysymisen turvallisesti paikoillaan.

 • Vetokoukku

  Vetokoukun, johon sisältyy perävaunuvakauden valvonta, saa käännettyä sähkötoimisesti kokonaan takahelman taakse. Suurin sallittu perävaunupaino on 3 500 kg moottorimallista riippuen. Suurin paino edellyttää tehdasasenteista vetokoukkua.

COMFORT ACCESS.

Innovatiivinen käyttömukavuus: Comfort Access -järjestelmällä auton kaikkien ovien lukitus voidaan avata avainta käsittelemättä, minkä jälkeen moottori voidaan myös avainta käsittelemättä käynnistää näppäintä painamalla.
Esimerkiksi taskussa tai laukussa auton lähelle tuotu avain tunnistetaan automaattisesti, jolloin myös takaluukku voidaan avata ja sulkea käsin koskettamatta.. Ovien (ja takaluukun) lukituksen automaattisen avautumisen jälkeen moottori voidaan käynnistää painamalla Start/Stop-painiketta.
Varustus sisältää lisäksi maavalot etu- ja takaovien ulkokahvoissa.

TAKALUUKUN AVAAMINEN JA SULKEMINEN KOSKEMATTA.

Kun ostoskierros on tehty, kädet ovat täynnä kannettavaa ja tavaratila pitäisi saada auki. Avaimen kaivaminen taskusta tuntuu tällöin varsin vaivalloiselta. Jos autossasi on innovatiivinen Comfort Access -järjestelmä, sinun ei tarvitse enää murehtia sitä.
Järjestelmä mahdollistaa ‒ takaluukun automatiikan yhteydessä ‒ takaluukun avaamisen ja sulkemisen koskettamatta. Sinun tarvitsee vain heilauttaa jalkaasi takapuskurin alla, jolloin takaluukku avautuu tai sulkeutuu tunnistintiedon perusteella.
Lukituksen auettua luukku avautuu tai sulkeutuu itsestään. Henkilöiden tunnistamista varten takapuskurin katteeseen on asennettu eri korkeuksille tunnistimia, jotka tunnistavat jalanliikkeen. Tämä innovatiivinen BMW ConnectedDrive -varuste parantaa tavaratilan käyttö- ja kuormaus- ja sulkemismukavuutta. Sisäänpääsy sallitaan kuitenkin vain, jos järjestelmä samalla tunnistaa henkilön mukana olevan autonavaimen.

TAKATILAN VIIHDEJÄRJESTELMÄ PROFESSIONAL.

Takatilan viihdejärjestelmä Professional tarjoaa kahdella erillisellä värinäytöllä erinomaista viihdettä takana matkustaville. DVD-soittimella voidaan jopa katsella toisesta takatilan kahdesta 9,2'' kokoisesta näytöstä videota, kun toista näyttöä käytetään johonkin muuhun.
Vaihtoehtoisesti voidaan katsella TV-ohjelmia, liittää MP3-soitin, pelikonsoli tai vastaava laite. Ääni toistuu joko auton kaiuttimista tai kuulokkeista, myös langattomista. Takatilan viihdejärjestelmää Professional ohjataan kätevästi kaukosäätimellä. Takana matkustavat voivat myös käyttää auton navigointijärjestelmää.

MONITOIMINTOINEN MITTARISTONÄYTTÖ.

Monitoimintoinen mittaristonäyttö on toteutettu Black Panel -tekniikalla, kooltaan 10,25"", ja se on BMW:lle ominaisten pyöreiden mittareiden tyylikäs visuaalinen toteuttaja. Lisäksi se avustaa kuljettajaa näyttämällä koostettuna juuri ne tiedot, jotka hän ajamisen kannalta haluaa nähdä. Siten se poistaa muutoin ehkä turhaankin huomiota vieviä elementtejä.
Kolme eri käyttötilaa ja niihin sisältyvät näyttötoiminnot erottuvat toisistaan väreiltään ja graafiselta näkymältään. Mittaristonäytön käyttötilavaihtoehdot ovat: COMFORT, ECO PRO ja SPORT. COMFORT-käyttötila muistuttaa eniten perinteistä mittaristonäkymää, kun taasen käyttötilan ECO PRO näkymää hallitsevat siniset värisävyt, jossa uudet EfficientDynamics- ja toimintamatkanäytöt avustavat kuljettajaa ajamaan mahdollisimman taloudellisesti. Käyttötilan SPORT tunnistaa heti punaisista värisävyistä ja näkymässä lisänä olevasta tehonäytöstä.
Lisäksi monitoimintoinen mittaristonäyttö voi näyttää navigoinnin tiedot mukaan lukien ennakointiavustimen tiedot sekä viihde- ja puhelintoimintojen listat.

BMW HUOLENPITOSOPIMUS.

Kun sinulla on BMW Huolenpitosopimus, sinun ei tarvitse kantaa huolta kaikista määräaikaishuoltojen ja korjaustöiden kustannuksista. BMW Huolenpitosopimus näet kattaa paketista riippuen kaikki nämä palvelut mukaan lukien alkuperäiset BMW-varaosat. Eikä ainoastaan omassa maassasi, vaan kaikkialla maailmassa kaikilla osallistuvilla BMW sopimuskorjaamoilla ja valtuutetuissa BMW Service -toimipiteissä. Ja jos päätät myydä BMW-autosi, BMW Huolenpitosopimus siirtyy automaattisesti uudelle omistajalle, mikä parantaa auton jälleenmyyntiarvoa. Sopivan BMW Huolenpitosopimuksen voit valita itse. BMW Basic Huolenpitosopimukseen sisältyvät määräaikaishuollot kuten moottoriöljyn vaihto, öljynsuodatin ja täyttömäärät, mikro-, polttoneste- ja ilmansuodattimen sekä sytytystulppien huolto/vaihto ja jarrunesteen vaihto, auton tekninen perustarkastus ja muut palvelut BMW:n ohjeiden mukaan.

 • BMW Premium Huolenpitosopimus

  Jos valitset BMW Premium Huolenpitosopimuksen, saat BMW Basic Huolenpitosopimukseen sisältyvien palvelujen lisäksi vielä seuraavat kulutusosien huollot: etu- ja takajarrupalojen/-levyjen vaihto, kytkimen vaihto (tarvittaessa) ja pyyhkimen sulkien vaihto (tarvittaessa, moottoriöljyn vaihdon yhteydessä). BMW Huolenpitosopimus on saatavilla kolmesta kymmeneen vuodeksi, ja kilometrirajaksi voi valita 40 000–200 000 km.