KAIKKI YHDESSÄ: ROCK AND SOUL.

BMW X6 M50d: 381 hv, 280 kW.

KAIKKI YHDESSÄ: ROCK AND SOUL.

BMW X6 M50d: 381 hv, 280 kW.

KAIKKI YHDESSÄ: ROCK AND SOUL.BMW X6 M50d: 381 hv, 280 kW.

BMW X6 M50d -mallissa yhdistyy voimansiirtolinjan, alustatekniikan ja designin yhteispelissä BMW M insinöörien kaikki kokemus. Näin on syntynyt M Performance -auto, joka ihastuttaa yhdistämällä aidon dynamiikan, mukavuuden ja monipuolisuuden. Mistään tinkimättä se liittää BMW X -mallin laadut BMW M GmbH:n tehoihin ja luo siten aivan oman luokkansa.

Design

BMW X6 M50d -MALLIN M PERFORMANCE -DESIGN.

M geenit ja tinkimättömän dynamiikan huomaa BMW X6 M50d -mallissa heti ensi silmäyksellä. Tämä M Performance -auto erottuu sarjastaan monien optiikaltaan omaleimaisten ja ylellisten yksityiskohtiensa ansiosta. Sen takaavat muun muassa vakiovarusteiseen M Sport -pakettiin sisältyvät erityiset imuilmakanavat leveässä etuhelmassa. Ne saavat tämän 381 hv:n tehon tarjoavan atleetin näyttämään enstistäkin valppaammalta. Entisestään terävöidyn ajodynamiikkansa sekä voimakkaan tunteisiin vetoamisen ja ainutlaatuisen ylellisyytensä ansiosta BMW X6 M50d asettaa mittapuut Sports Activity Coupé -autojen segmentissä niin auton ulkopuolella kuin sisätilassakin.

BMW X6 M50d -MALLIN YLELLISET TUNTOMERKIT.

Design features

Korostusväriset muotoiluelementit.

Ferric Grey -värisiksi maalatut ilmanottoaukkojen koristeosat leveässä etuhelmassa saavat BMW X6 M50d -mallin vaikuttamaan valppaammalta.
M Double-spoke 468 M

20" M Double-spoke 468 M.

Vain tähän M Performance -malliin lisävarusteena saatavat kevytmetallivanteet korostavat urheilullisuutta ja ylellisyyttä.
Exterior mirror caps

Korostusväriset ulkopeilikotelot.

Kaartuvat ulkopeilinkotelot ovat väriltään Ferric Grey. Niiden aerodynaaminen muotoilu ei tuota ajoviimalle juuri lainkaan vastusta.
M logo

Tummakrominen M logo.

Tummakrominen M logo korostaa elegantilla tavalla sitä, että BMW X6 M50d on M Performance -auto.
Exhaust pipe finishers

Puolisuunnikkaan muotoiset pakoputkenpäät.

Kahdelle puolelle sijoitettujen pakoputkenpäiden ainutlaatuinen mustakrominen optiikka korostaa dynaamista olemusta.
Model designation

Tummakrominen mallitunnus.

Erityinen korostusvärinen mallitunnus auton perässä korostaa BMW X6 M50d -mallin läheistä sukulaisuussuhdetta BMW M -malleihin.
Door sill finishers

Kynnyslistat ja mallitunnus.

Mallitunnuksen koristamat ylelliset alumiinikoristeosat herättävät kuljettajassa ja etumatkustajassa innon päästä kokemaan edessä oleva ajoelämys.

6-SYLINTERINEN M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO -DIESELMOOTTORI.

BMW X6 M50d -mallin kuusisylinterinen M Performance TwinPower Turbo -dieselrivimoottori ihastuttaa korostuneella dynamiikalla ja ällistyttävällä tehokkuudella. Sen mahdollistaa muun muassa kolmivaiheinen turboahto, johon liittyy muuntuva turbiinigeometria. Tämä pitkälle kehitetty aggregaatti reagoi äärimmäisen spontaanisti. Jo alhaisilla kierrosluvuilla on käytettävissä suuri vääntömomentti, ja käytettävä kierroslukualue on erityisen laaja. Luvuissa ilmaistuna: 280 kW (381 hv). 740 Nm:n vääntömomentti kierroslukualueella 2 000–3 000/min. Kiihdytys nollasta sataan 5,2 sekunnissa. Huippunopeus: 250 km/h. Yhdistetty kulutus on 6,6 litraa 100 km:llä ja CO2-päästö keskimäärin 173 g/km. Blue Performance -tekniikan ansiosta BMW X6 M50d täyttää vakiovarusteisena pakokaasun päästönormin EU6.

BMW X6 M50d -MALLIN M PERFORMANCE -AJODYNAMIIKKA.

BMW X6 M50d -mallin ajodynamiikkakonsepti on sovitettu suorituskykyiseksi. Tavoitteena on suurempi ajonautinto, ainutlaatuinen mukavuus ja inspiroiva monipuolisuus. Erinomaisen ketteräliikkeisyyden ja täsmällisen hallittavuuden sekä kaikkien komponenttien tasapainoisen sovituksen tuntee jokaisessa kaarteessa. Tekemällä kattavia sovituksia BMW M GmbH:n insinöörit ovat optimoineet tämän ylellisen Sports Activity Coupén alusta- ja ohjausominaisuuksia yksityiskohtia myöten.

  • Enemmän urheilua: adaptiivinen M alusta

    Adaptiivinen M alusta takaa sen, että BMW X6 -mallille ominainen ohjattavuus saavuttaa mallissa BMW X6 M50d vieläkin intensiivisemmin urheilullisuuteen tähtäävän laadun. Varustelaajuuteen sisältyvä säätyvä iskunvaimennus ja taka-akselin ilmajousitus on sovitettu erityisen urheilullista ajotapaa silmällä pitäen. Näin saat nauttia muun muassa täsmällisistä, tarkalleen hallittavista ajo-ominaisuuksista.

  • Enemmän ketteryyttä: alustapaketti Dynamic

    Adaptiivisen alustapaketin Dynamic ansiosta BMW X6 M50d yltää huippuluokan ajettavuuteen, täsmällisyyteen ja poikittaisdynamiikkaan. Mallikohtaisesti sovitetut Dynamic Performance Control ja aktiivinen kallistuksenvaimennus Dynamic Drive takaavat korin vieläkin neutraalimman ohjauksen ja minimaalisen sivuttaiskallistelun kaarreajossa.

  • Enemmän pitoa: BMW xDrive

    Mallin BMW X6 M50d vakiovarusteisiin kuuluu nerokas nelivetojärjestelmä BMW xDrive ja Performance Control. Näin saavutetaan ainutkertainen taso dynamiikan, ketteryyden ja pidon alueella. Tien pinnasta riippumatta tämä Sports Activity Coupé noudattaa jokaista suunnanmuutosta täsmällisesti ja vaatii selvästi vähemmän ohjauksen korjausliikeitä. M Performance -autoille ominainen ajodynamiikka on lisäksi sovitettu tätä järjestelmää varten takapyöriä korostavaksi.

Steptronic

8-VAIHTEINEN STEPTRONIC SPORT -AUTOMAATTIVAIHTEISTO.

Voimansiirrosta vastaa BMW X6 M50d -mallissa vakiovarusteinen 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto. Vaihtamisohjelmien erityinen M Performance -sovitus on varta vasten mukautettu moottorin erinomaiseen tehopotentiaaliin. Vaihteita voi vaihtaa hyvin urheilullisesti ohjauspyörän yhteyteen sovitetuilla vaihdevivuilla. Lisäksi vaihteistossa on Launch Control -kiihdytysavustin. Sen ansiosta optimaalinen kiihdytys onnistuu kaikissa olosuhteissa. Kompakti rakenne, vähäinen paino ja täydellinen yhteentoimivuus moottorin Start/Stop-toiminnon kanssa auttavat lisäksi vähentämään polttonesteen kulutusta ja päästöjä tuntuvasti.

BMW M PERFORMANCE -PERHE.

Terävöitetty design, täydellinen voimanlähde, maksimoitu ajodynamiikka. Tätä kolminaisuutta edustavat BMW M Performance -autot. Ne kuuluvat BMW M GmbH:n ylelliseen valikoimaan, ja niissä yhdistyvät kunkin BMW-mallisarjan parhaat ominaisuudet ja dynaamiset BMW M geenit, ja näin ne muodostavat aivan oman autoluokkansa.

Intensiivisempää ajamisen iloa.

Tutustu M Performance -autojen koko valikoimaan.