BMW X5 M50d ajaa öisen kaupungin kadulla

LAUMAN JOHTAJA.

Täysin uusi BMW X5 M50d.

BMW MPerformance

LAUMAN JOHTAJA.

Täysin uusi BMW X5 M50d.

LAUMAN JOHTAJA.Täysin uusi BMW X5 M50d.

Täysin uusi BMW X5 M50d on uskomaton. Insinöörit ovat luoneet BMW X -mallin, joka tehon, dynamiikan ja suorituskyvyn suhteen määrittelee mahdollisuuden rajoissa olevan aivan uudelleen. Voimanlähteenä on entistäkin tehokkaampi kuusisylinterinen M Performance TwinPower -dieselrivimoottori. Sen voiman adaptiivinen M Professional -alusta upeasti välittää tiehen. On syntynyt aito M Performance -auto. Kaikille autoltaan enemmän haluaville.

Read more
Kuusisylinterinen M Performance TwinPower Turbo -dieselrivimoottori mallissa BMW X5 M50d

WORKAHOLIC.

Kuusisylinterinen M Performance TwinPower Turbo -dieselrivimoottori.

WORKAHOLIC.

Kuusisylinterinen M Performance TwinPower Turbo -dieselrivimoottori.

Vahva luonne entistäkin voimakkaampana. Uudessa kuusisylinterisessä M Performance TwinPower Turbo -dieselrivimoottorissa on kaksi matalapaineahdinta ja kaksi korkeapaineahdinta. Niiden ansiosta moottorista saadaan irti vieläkin enemmän tehoa, erittäin hyvä reagointiherkkyys ja mahtava 760 Nm:n vääntö, jonka olemassa olon huomaa heti jo moottorin pienillä kierrosluvuilla. Tämän erittäin voimakkaan moottorin teho on 294 kW (400 hv), ja sillä BMW X5 M50d -malli kiihtyy nollasta nopeuteen 100 km/h vain 5,2 sekunnissa.

Read more
Täysin uusi BMW X5 M50d näyttää, mihin SAV-mallinen auto M geeneillä ja xDrive-nelivedolla pystyy: erinomaiseen dynamiikkaan ja suorituskykyyn optimaalisella vetopidolla.
Jörn Sieke, tuotejohto, M Automobile ja BMW Individual
Mallin BMW X5 M50d sisätilat, ohjaamo, kojelauta ja keskikonsoli
Yksityiskohtakuva BMW X5 M50d -mallin mittaristosta
BMW X5 M50d -mallin tekstilogolliset BMW Individual -kynnyslistat

JOKA ISTUIMELLA PAALUPAIKKA.

BMW X5 M50d -mallin sisätilat ihastuttavat urheilullisuudella ja ylellisyydellä. M tekstilogot kynnyslistoissa ja mittaristossa nostavat sydämen sykettä. Ohjaamo on optimaalisen kuljettajakeskeinen, ja nahkainen M ohjauspyörä istuu täydellisesti käteen. Korkealaatuiset ja hienosti viimeistellyt materiaalit, esimerkiksi istuimien lisävarusteinen BMW Individual -nahkaverhoilu Merino värinä Tartufo, lisävarusteinen nahkaverhoiltu BMW Individual -kojelauta ja sisäkoristelistat Aluminium Mesh Effect Dark luovat sporttisen yleisilmeen.

BMW X5 M50d paikallaan öisessä suurkaupunkimaisemassa

TILANTEEN HERRA.

BMW X5 M50d -mallin alusta.

TILANTEEN HERRA.

BMW X5 M50d -mallin alusta.

Kun ajat BMW X5 M50d -mallilla, tunnet heti miten täydellinen sen alustasovitus on. Tasapainoiset ajo-ominaisuudet, mainio käsiteltävyys ja tarkkuus – alustan ja ohjauksen ominaisuuksia insinöörimme ovat vielä entisestään hioneet. Ajoasetuksen "SPORT" tai "SPORT+" valitsemalla lisävarusteisen adaptiivisen M alustan saa sovitettua vieläkin jäykemmäksi ja urheilullisemmaksi. Voit kokea ajamisen dynamiikan, joka nelipyörä-aktiiviohjauksen ja xDrive-nelivedon yhteydessä on ylivertainen.

Read more
Kolme BMW M Performance Automobile -autoa märällä asvaltilla

50

M Performance Automobile -autot.

BMW MPerformance

50

M Performance Automobile -autot.

BMW X5 M50d takaapäin suurkaupungin yössä

KUVIA JA VIDEOITA