SUUNNANNÄYTTÄJÄ.

BMW X5.

SUUNNANNÄYTTÄJÄ.

BMW X5.

SUUNNANNÄYTTÄJÄ.BMW X5.

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min (xDrive25d)

170 (231)/4 400

Kulutus yhdistetty, l/100 km (xDrive25d)

5,6

CO2-päästö yhdistetty, g/km (xDrive25d)

148–146

Tavaratilan tilavuus l

650–1 870

Kolmannen sukupolven BMW X5 ylittää itse aiemmin asettamansa mittapuut jälleen reilusti. Se on SAV-luokan (Sports Activity Vehicle) auto, joka tuo suvereenia luksusta paikkoihin, joissa autoille asetetaan tiukat vaatimukset. Siitä pitävät huolen lukuisat nerokkaat tekniikat, jotka saavat tehokkuuden, dynamiikan, mukavuuden ja monipuolisuuden täysin uudelle tasolle – myös asfaltilta poistuttaessa.

KAMPANJAT.

Kaksi BMW:tä yhden hinnalla!

Kun teet kaupat uudesta BMW:stä kesäkuussa, saat upean BMW Cruise Bike -polkupyörän ja 500 € Neste Lahjakortin kaupan päälle!

TUTUSTU BMW X5 -MALLIIN.

Ajodynamiikka.

BMW X5:n dynamiikka lisää ajamisen iloa jokaisella ajokerralla: kaikissa ajotilanteissa ja kaikilla nopeuksilla. Kuljettajan avustinjärjestelmät pitävät huolen erinomaisesta tiepidosta yhtä lailla tiukoissa kaarteissa, jyrkissä ylämäissä ja suuremmissa nopeuksissa.

Mukavuus.

Ajamisen ilossa on kyse myös mukavuudesta: BMW X5 -autossa voit milloin tahansa nauttia parhaasta istuinmukavuudesta, täydellisestä soundtrackista ja nautittavimmasta viihteestä.

Muotoilu.

Voimakkaan luonteen tunnistaa heti: BMW X5 kiinnittää upealla ulkonäöllään ympäristönsä huomion heti paikalle saavuttuaan. BMW X5:n laadukkaassa ohjaamossa nautit jokaisesta kilometristä täysillä. Normaalia korkeamman istuma-asennon ansiosta näet liikennetilanteen aina parhaalla mahdollisella tavalla. Liikennetilanteen salliessa sinulla on aitiopaikka ihailla myös sisätilan laadukkaita materiaaleja.