SUUNNANNÄYTTÄJÄ.

BMW X5.

SUUNNANNÄYTTÄJÄ.

BMW X5.

SUUNNANNÄYTTÄJÄ.BMW X5.

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min (xDrive25d A1)

170 (231)/4 400

Kulutus yhdistetty, l/100 km (xDrive25d A1)

5,6

CO2-päästö yhdistetty, g/km (xDrive25d A1)

146

Tavaratilan tilavuus l

650–1 870

Kolmannen sukupolven BMW X5 ylittää itse aiemmin asettamansa mittapuut jälleen reilusti. Se on SAV-luokan (Sports Activity Vehicle) auto, joka tuo suvereenia luksusta paikkoihin, joissa autoille asetetaan tiukat vaatimukset. Siitä pitävät huolen lukuisat nerokkaat tekniikat, jotka saavat tehokkuuden, dynamiikan, mukavuuden ja monipuolisuuden täysin uudelle tasolle – myös asfaltilta poistuttaessa.

KAMPANJAT.

BMW Kesäkampanja

Kaksi BMW:tä yhden hinnalla!

Kun teet kaupat uudesta BMW:stä kesäkuussa, saat upean BMW Cruise Bike -polkupyörän ja 500 € Neste Lahjakortin kaupan päälle!

TUTUSTU BMW X5 -MALLIIN.

Ajodynamiikka.

BMW X5:n dynamiikka lisää ajamisen iloa jokaisella ajokerralla: kaikissa ajotilanteissa ja kaikilla nopeuksilla. Kuljettajan avustinjärjestelmät pitävät huolen erinomaisesta tiepidosta yhtä lailla tiukoissa kaarteissa, jyrkissä ylämäissä ja suuremmissa nopeuksissa.

Mukavuus.

Ajamisen ilossa on kyse myös mukavuudesta: BMW X5 -autossa voit milloin tahansa nauttia parhaasta istuinmukavuudesta, täydellisestä soundtrackista ja nautittavimmasta viihteestä.

Muotoilu.

Voimakkaan luonteen tunnistaa heti: BMW X5 kiinnittää upealla ulkonäöllään ympäristönsä huomion heti paikalle saavuttuaan. BMW X5:n laadukkaassa ohjaamossa nautit jokaisesta kilometristä täysillä. Normaalia korkeamman istuma-asennon ansiosta näet liikennetilanteen aina parhaalla mahdollisella tavalla. Liikennetilanteen salliessa sinulla on aitiopaikka ihailla myös sisätilan laadukkaita materiaaleja.
 • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

  (1) Koskee autoja valmistuspäivään 15.4.2018 saakka. Automallien saatavuuden voit tarkastaa ottamalla yhteyden BMW-jälleenmyyjäliikkeeseen.

  Esitetyt polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Luvut viittaavat ajoneuvoon, joka on peruskokoonpanon mukainen Saksassa, ja esitetty vaihteluväli ottaa huomioon valittujen pyörien ja renkaiden koot. Kuvissa esiintyvissä malleissa on osin myös tehdasasennettuja lisävarusteita, jotka eivät kuulu vakiovarusteisen auton toimituslaajuuteen. Eri maissa voi olla kansalliseen lainsäädäntöön perustuvia poikkeamia tässä kuvatuista malliversioista ja varusteista. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon.

  Tiedot, joiden kohdalla on merkintä (2), ovat ennakkotietoarvoja.

  Tunnuksella (3) merkittyjen ajoneuvojen arvot perustuvat jo uuteen WLTP-asetukseen, ja ne muunnetaan takaisin NEDC-arvoiksi ajoneuvojen vertailun varmistamiseksi. Näiden ajoneuvojen osalta hiilidioksidiarvot voivat ajoneuvoon liittyvien verojen tai muiden (ainakin muun muassa) hiilidioksidipäästöihin perustuvien maksujen osalta poiketa tässä esitetyistä arvoista kansallisen lainsäädännön mukaan. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.