MONIPUOLISUUDEN KOKONAISUUS.

BMW X5:n varusteet.

MONIPUOLISUUDEN KOKONAISUUS.

BMW X5:n varusteet.

MONIPUOLISUUDEN KOKONAISUUS.BMW X5:n varusteet.

Desing Pure -paketti, M Sport -paketti tai alkuperäiset BMW-lisävarusteet – muokkaa BMW X5 -autosi sisätila ja ulkopuoli aivan omien toiveittesi mukaisesti.

EXCLUSIVE EDITION.

Ylellisellä Exclusive Edition -varustelulla korostat yksilöllistä tyyliäsi.

 

Exclusive Edition -varustelun saat BMW X5 ja BMW X6 -malleihin ilman lisähintaa. Kampanja on toistaiseksi voimassa 6.10.2017 alkaen ja se koskee vain uusia asiakastilauksia. Hinnat alkaen 84 642 € (X5 xDrive25d A Exclusive Edition).

Exclusive Edition -varustelu:

 • Dakota-nahkaverhoilu
 • Urheiluistuimet edessä
 • Etuistuinten sähkösäätö
 • Navigointijärjestelmä Professional

DESIGN PURE EXPERIENCE.

Urheilullisuus, seikkailumieli ja esteettisyys optimaalisesti yhdistettyinä: lisävarusteena saata Design Pure Experience korostaa BMW X5:n itsevarmaa luonnetta ja näyttävää ulkonäköä.

 • Ulkopuoli

  Design Pure Experience -paketti korostaa BMW X5:n suvereenia ilmettä ja voimakasta läsnäoloa – mistä tahansa suunnasta sitä katsookin. Jaloteräksinen alleajosuoja edessä, takana ja sivuhelmoissa, näyttävät ilmanottoaukot ja mattahopean väriset pakoputkenpäät sekä jäähdyttimen säleikön lamellit saavat auton näyttämään kauttaaltaan mahtipontiselta.
  Ulkopuolen Design Pure Experience ja sisätilan Design Pure Experience ovat tilattavissa erikseen.

 • Sisätila

  Vahva olemus jatkuu sisätilassa − ennen kaikkea laajennetun Exclusive-nappanahkaverhoilun, värinä Mocha, ja sen kontrastiommelten sekä jalopuisten sisäkoristelistojen Fineline Pure ansiosta.
  Ulkopuolen Design Pure Experience ja sisätilan Design Pure Experience ovat tilattavissa erikseen.

DESIGN PURE EXCELLENCE.

Upea tapa ilmaista ihastusta muotoihin ja muotoiluun: kromiosilla, ylellisillä nahkaverhoiluilla ja vaaleilla väreillä Design Pure Excellence tuo BMW X5 -malliisi vielä lisää hienostunutta arvokkuutta.

 • Ulkopuoli

  Design Pure Excellence -paketin kromiosat saavat BMW X5 -mallin loistamaan – joka suhteessa ja joka suunnalta katsottuna. Kromikorostuksia on jäähdyttimen säleikön rivoissa, takapuskurissa sekä keulan ilmanottoaukoissa. Auton väriset pyöränkotelon suojukset ja optinen alleajosuoja tekevät yhdistelmästä vivahteikkaan.
  Ulkopuolen Design Pure Excellence ja sisätilan Design Pure Excellence ovat tilattavissa erikseen.

 • Sisätila

  Sisätilan varusteissa hyvinvointi on erittäin tärkeässä asemassa. Matkustajat istuvat istuimille, jotka on verhoiltu Exclusive-nappanahkalla Ivory White ja koristettu kontrastiompelein Atlas Grey – eteen on saatavana lisävarusteiset mukavuusistuimet, joiden pääntukien asentoa, selkänojan leveyttä ja istuimen sijaintia pituussuunnassa voidaan säätää. Kojelauta on verhoiltu Walknappanahkalla Atlas Grey ja koristettu kontrastiompeleella Pergament. Arvokkaan kontrastin luovat jalopuiset sisäkoristelistat American Oak.
  Ulkopuolen Design Pure Excellence ja sisätilan Design Pure Excellence ovat tilattavissa erikseen.

BMW INDIVIDUAL.

Ylellisen BMW Individual -malliston avulla voit korostaa yksilöllistä tyyliäsi myös BMW X5 -autossa.

Persoonallisuuden ilmaisu.

 • BMW Individual -ulkovärit

  Upeat BMW Individual -ulkovärit Azurite Black, Pearl Silver, Pyrite Brown ja Ruby Black -metalliväri luovat ainutlaatuisen tunnelman. BMW Individual Ruby Black -metallivärissä voimakas heijastus saa aikaan intensiivisen kiillon, joka näyttää muodostuvan lukemattomista rubiinipigmenteistä. Tämä ulkoväri korostaa BMW X5 -mallisi dynaamisia mittasuhteita entisestään.

 • MW Individual Merino-nahka

  BMW Individual X5 -mallissa myös sisätila poikkeaa tavallisuudesta. Siellä verrattoman laadukkaat materiaalit saavat aikaan ainutkertaisen tilantunteen. Ennen kaikkea laajennettu nahkaverhous Merino Fine-grain, josta on saatavilla viisi esteettistä värisävyä. Käyttöön kelpuutetaan vain huolellisesti valikoitua, täysin arvetonta nahkaa, joka parkitaan monivaiheisella menetelmällä uskomattoman pehmeäksi. Nahkaverhousten erityisen luonteen huomaa lisäksi tyylikkäistä yksityiskohdista. Täydellistä käsityötaitoa kuvastavat istuinosien taidokkaat koriste-elementit, ompeleet ja sirot teresaumat kontrastiväreissä. Nahkalla verhoiltu kojelauta luo sisätilaan yhdessä verhoilujen ja Alcantara-kattoverhouksen kanssa tilantunteen, jollaista ei BMW X5 -mallissa ennen ole koettu.

 • BMW Individual -sisäkoristelistat

  Huippuunsa viedystä käsityötaidosta kertovat myös ylelliset BMW Individual -sisäkoristelistat, jotka ovat saatavilla vain BMW X5 -malliin. Vaihtoehtoina hienon syykuvion tarjoava jalopuu Sen Light Brown, jännittävä saarnipuu Ash Vulcano Brown tai syvänmusta pianolakka. Kaikki sisäkoristelistat ihastuttavat mestarillisella hionnallaan ja monivaiheisen työn tuloksena syntyneellä laadulla. Ne täydentävät BMW X5 -mallin sisätilaa oivallisesti ja osoittavat, että todellinen ylellisyys syntyy yksityiskohdista.

 • Muita BMW Individual -lisävarusteita

  Nahkaverhoiltu BMW Individual -kojelauta tuo sisätilaan arvokkuutta, joka yltää uusiin ulottuvuuksiin. Uuden BMW X5:n sisätilan kruunaa BMW Individual nahkainen ohjauspyörä, jossa on BMW Individual -sisäkoristelistoihin sopivat taidokkaat jalopuukoristelut. Vaikuttavan olemuksen takaavat upeat 20-tuumaiset BMW Individual -kevytmetallivanteet V-spoke 551 I, joihin on laserkaiverrettu hillitty BMW Individual -tekstilogo.
  BMW Individual -jäähdytyslokero tekee ajamisen ilosta nautinnollisen elämyksen. Koska jäähdytyslokeron saa irrotettua helposti, tavaratila on tarvittaessa pian taas käytettävissä kokonaisuudessaan. BMW Individual Alcantara-kattoverhous, josta on ensimmäistä kertaa tarjolla kolme eri väriä, luo sametinpehmeällä pinnallaan auton sisätilaan miellyttävän, avoimen tunnelman.

M SPORT -PAKETTI.

Lisävarusteisella M Sport -paketilla BMW X5 -mallin dynaaminen luonne korostuu erityisesti. Auton väriseksi maalatut sivuhelmat ja puskurit sekä M logolla varustetut kynnyslistat luovat ensimmäisen urheilullisen vaikutelman, joita on luvassa enemmänkin.

 • Ulkopuoli

  Ilmanvastuksesta ei ole vastusta: suurennetut ilmanottoaukot sisältävä etuhelma ja sivuhelmat, joihin muodostuu ylimääräiset valoreunat, pitävät auton entistä tiukemmin tienpinnassa suurissa nopeuksissa. Vielä enemmän urheilullisuutta tarjoavat adaptiivinen M alusta (sisältää dynaamisen iskunvaimennuksen ja ilmajousituksen) ja 19" M kevytmetallivanteet Double-spoke 467 M ja eturenkaita leveämmät takarenkaat. Lisävarusteena M Sport -pakettiin on saatavilla myös 20" M kevytmetallivanteet Double-spoke 469.

 • Sisätila

  Nahkaisen M ohjauspyörän uusi, monitoimiominaisuuksin varustettu sukupolvi istuu erinomaisesti käteen ja tekee vaihteiden vaihtamisesta mukavaa vaihdevipujen avulla. M logon koristamat urheiluistuimet alcantara/nahka tarjoavat juuri oikean tuen urheilullisimpaankin ajotapaan. Optisesti sisätilan viimeistelevät laadukkaat sisäkoristelistat Aluminium Hexagon, M jalkatuet, M kynnyslistat ja BMW Individual -kattoverhous värinä Anthracite.

PAKETIT.

BMW-varustepaketit ovat ensimmäinen valinta, kun kyse on BMW X5 -autosi lisävarusteista.

ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET.

Alkuperäisten BMW-lisävarusteiden avulla korostat BMW X5:n yksilöllistä tyyliä. Tästä voit tutustua muutamiin käteviin ja laadukkaisiin lisävarusteisiin.

 • Kuljetus

  Musta BMW:n suksi- ja lumilautapussi ihastuttaa fiksulla muotoilullaan ja laadukkailla materiaaleillaan. Sen avulla kuljetat monot, laskettelulasit, kypärän, hanskat ja monet muut tavarat helposti ja mukavasti.
  Vielä lisää joustavuutta tarjoaa BMW-kattoboksi 460, jonka innovatiivinen, molemminpuolinen avausjärjestelmä mahdollistaa mukavan ja vaivattoman kuormauksen. Tässä kuljetusvälineessä on tilavuutta n. 460 litraa, ja mustan pohjakaukalon kumppaniksi voidaan valita valkoinen, musta, hopean- tai titaanihopeanvärinen kansi.
  Myös perheen pienimmät kulkevat mukavasti ja ennen kaikkea turvallisesti mukana – sillä valikoimasta löytyy erilaisia BMW-lastenistuimia. Tarjolla on eri värisiä 0–12-vuotiaille sopivia istuimia.

 • Viihde

  Langattomat digikuulokkeet ylellisessä BMW designissa ovat ihanteellinen täydennys lisävarusteena saatavaan takatilan viihdekeskukseen. Ne tarjoavat erinomaisen soinnin ja digitaalisen, kohinattoman äänensiirron sekä yksilöllisen äänenvoimakkuuden säädön ja erityisen käyttömukavuuden.
  Takamatkustajille on tarjolla Apple iPad -laitteelle suunniteltu BMW-pidike, joka soveltuu kaikkiin iPad-malleihin. Pidikkeen voi napsauttaa helposti kiinni Travel & Comfort -järjestelmän perustelineeseen. Pidikkeen kaltevuus ja korkeus ovat säädettävissä. Mukana toimitettavan tukijalan ansiosta pidike pysyy pystyssä myös autosi ulkopuolella.
  Snap-in-adapteri Basic on turvallinen ja tukeva telakka, jossa on mukana lataustoiminto seuraavien valmistajien matkapuhelimille: Apple, Nokia, Motorola, Samsung, Sony Ericsson ja RIM/BlackBerry. Snap-in-adapterissa olevan kosketuksettoman antenniyhteyden ansiosta puhelimen kuuluvuus paranee, ja samalla matkapuhelimen aiheuttama radioaaltosäteily auton sisätilassa vähenee. Auton varusteista, käytettävästä matkapuhelimesta ja snap-in-adapterista riippuen älypuhelinsovellusten integrointi autoon saattaa olla mahdollista.

 • Kätevät oheistuotteet

  Erityinen avainkotelo on tyylikkään näköinen ja lisäksi käytännöllinen. Laadukas nahka suojaa avaimia naarmuilta ja muunlaiselta vahingoittumiselta. BMW-tekstilogolla koristettu, harjatusta jaloteräksestä valmistettu lukitsin liittää avaimen kiinteästi koteloon ja minimoi siten hukkaan joutumisen riskiä.

 • Ulkopuoli

  Valetun 21-tuumaisen kevytmetallivanteen Star-spoke 128 ylellinen Liquid Black -versio tekee auton olemuksesta aivan erityisen.

 • Sisätila

  Alkuperäiset BMW:n jokasään lattiamatot, musta tavaratilan kaukalomatto ja alkuperäiset BMW kumi-tekstiili-lattiamatot yhdistävät kestävän käytännöllisyyden suvereeniin muotoiluun ja suojaavat BMW X5 -mallin jalkatilaa lialta, kosteudelta ja kulutukselta. Kaikissa kolmessa vaihtoehdossa on laadukas BMW-jaloteräsosa, joka takaa ainutkertaisen ulkonäön.