VOIMAKAS JA VAHVAILMEINEN.

BMW X5:n muotoilu.

VOIMAKAS JA VAHVAILMEINEN.

BMW X5:n muotoilu.

Voimakkaan luonteen tunnistaa heti: BMW X5 kiinnittää upealla ulkonäöllään ympäristönsä huomion heti paikalle saavuttuaan. BMW X5:n laadukkaassa ohjaamossa nautit jokaisesta kilometristä täysillä. Normaalia korkeamman istuma-asennon ansiosta näet liikennetilanteen aina parhaalla mahdollisella tavalla. Liikennetilanteen salliessa sinulla on aitiopaikka ihailla myös sisätilan laadukkaita materiaaleja.

VOIMAKAS JA VAHVAILMEINEN.BMW X5:n muotoilu.

Voimakkaan luonteen tunnistaa heti: BMW X5 kiinnittää upealla ulkonäöllään ympäristönsä huomion heti paikalle saavuttuaan. BMW X5:n laadukkaassa ohjaamossa nautit jokaisesta kilometristä täysillä. Normaalia korkeamman istuma-asennon ansiosta näet liikennetilanteen aina parhaalla mahdollisella tavalla. Liikennetilanteen salliessa sinulla on aitiopaikka ihailla myös sisätilan laadukkaita materiaaleja.

ULKOPUOLEN MUOTOILU.

Dynaamisten, pystysuuntaisten mittasuhteidensa ansiosta BMW X5 -mallin kolmannen sukupolven huomaa heti kuuluvan BMW X -mallistoon. Ja kuitenkin sillä on joitakin aivan omia, uusia designtunnusmerkkejä, jotka korostavat sen suvereenia ulkonäköä ja lyömätöntä monipuolisuutta entistäkin voimakkaammin.
Yksi optimoidun designin tärkeistä elementeistä on aerodynamiikan painottaminen. Muoto ja funktio yhdistyvät keulan, perän ja kylkien silmäänpistävien aerodynamiikkaelementtien ansiosta harmonisesti: suuret imuilmakanavat, etuhelman Air Curtain sekä etupyöränkoteloiden uudenlaiset Air Breatherit korostavat urheilullista luonnetta – ja auttavat samalla vähentämään polttonesteen kulutusta ja CO2-päästöä.
Aerodynaaminen muotoilu jatkuu auton perässä. D-pilarin Air Blade saa auton vaikuttamaan leveämmältä ja parantaa samalla ilman virtausta.
Edessä matalaksi ja leveäksi muotoiltu BMW-jäähdyttimensäleikkö tuo BMW X5 -mallin ulkonäköön vaikuttavaa, atleettista läsnäoloa. Jäähdyttimensäleikkö ja valonheittimet ovat 'yhteydessä toisiinsa' muodostaen optisen kokonaisuuden ja korostaen auton leveää raideleveyttä. Samalla auton visuaalinen painopiste siirtyy A-pilarin ja etuakselin lyhyen välimatkan myötä eteenpäin, mikä korostaa nelivetoisuutta entisestään.

MUOTOILU.

Voimakas dynamiikka, ylivertainen urheilullisuus ja ylellinen tyylikkyys täydellisesti toteutettuina: BMW X5:n muotoilu.

MUOTOILU.

Voimakas dynamiikka, ylivertainen urheilullisuus ja ylellinen tyylikkyys täydellisesti toteutettuina: BMW X5:n muotoilu.

SISÄTILAN MUOTOILU.

Laadukas nahka, upeasti viimeistellyt pinnat, tunnelmallinen valaistus ja maksimaalinen mukavuus: sukella BMW X5 -mallin sisätilaan ja tunne sen ylellisyys.

  • Elegantti hyvän olon ilmapiiri

    BMW X5 on ulkoa mahtipontisen näköinen, kun taas sisätilassa painopisteenä on tyylikkyys. Monet vaakatasoiset linjat ja kontrasteja luovat pinnat lisäävät tilavuuden tuntua entisestään. Ensiluokkaisesti työstetyt materiaalit ja laadukkaat sisäkoristelistat yhdistettynä runsaaseen istuinverhoilu- ja värivalikoimaan sekä tunnelmalliseen valaistukseen luovat sisätilaan verrattoman hyvän olon ilmapiirin.

  • Selkeä ohjaamo

    Optimaaliseen selkeyteen on panostettu erityisesti. Korotettu, BMW X -malleille ominainen istuma-asento tarjoaa parhaan mahdollisen näkyvyyden tiehen. Kaikki hallintalaitteet kuten myös uusi iDrive Touch -monitoimisäädin ja lisävarusteinen navigointijärjestelmä Professional sekä ensi kertaa saatavilla oleva vapaasti seisova monitoiminäyttö, on suunnattu kohti kuljettajaa. Vakiovarusteisiin kuuluva, automaattisesti himmentyvä taustapeili parantaa mukavuutta ja turvallisuutta entisestään.

TUNNELMA.

Kun istut BMW X5 -mallin, käsität sen heti: täydellisyys on kaikkien yksityiskohtien summa. Avara ja ylellinen sisätila ihastuttaa huolellisesti valikoiduilla ja laadukkailla materiaaleillaan ja niiden ensiluokkaisella työn jäljellä.
Huippulaadukas nahka kohtaa tyylikkäät koristelistat − ja kun niihin yhdistetään vielä lisävarusteisen valopaketin ja tunnelmavalodesignin yksilöllisesti koostettava valaistus, ne ovat omiaan luomaan huippuluokan ylellisyyttä huokuvan ilmapiirin.
Lisävarusteena saatavat kuljettajan ja etumatkustajan sähkötoimisesti säädettävät mukavuusistuimet auttavat tekemään ajomatkoista rentouttavia ja ylläpitämään vireystilaa. Laadukas, vapaasti seisova monitoiminäyttö ja lisävarusteisiin kuuluva, erinomaisen akustiikan tarjoava Bang & Olufsen High End Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä tekevät täydellisyydestä elämyksen, jonka voit kokea kaikilla aisteilla.

VALODESIGN.

Valopaketti ja sen erilaisin LED-valonlähtein toteutetut tunnelmavalodesignit parantavat mukavuutta auton sisällä ja ulkopuolella.
Ambient-tunnelmavalaistukseen kuuluu vaikuttava "Welcome"-asetus ja yhdeksän ennalta määritettyä valodesignia, ja ne täyttävät koko sisätilan hyvää tekevällä, rentouttavalla yhdistelmällä epäsuoria ja suoria valoja korostaen siten loungemaista ilmapiiriä. Valaistukseen sisältyvät kolmiväriset LEDit (valkoinen, oranssi ja sininen). Valonlähteet on sijoitettu muun muassa keskikonsolin lokeroon eteen, kaikkiin ovien lokeroihin ja ovien verhouksiin sekä uloskäyntien alueelle. Lisää LED-valoja on meikkipeilin yhteydessä, etu- ja takajalkatilassa sekä kattoverhoilussa, etuistuinten selkänojassa sekä sisäkoristelistassa.
Varustuslaajuuteen kuuluu lisäksi ulkopuolen ovenkahvoissa olevat LED-valot sekä ovien peilinkotelon ja takaluukun valonlähteet.

ADAPTIIVISET LED-AJOVALOT.

Adaptiiviset LED-ajovalot sisältävät koristevalot, LED-valorenkaat, lähivalotoiminnon, BMW Selected Beamin (häikäisemätön kaukovaloavustin), LED-sumuvalot, kääntymisvalotoiminnon, vilkut, huomiovalot ja adaptiiviset kaarrevalot sekä mukautuvan valokuvion säädön. Kaikki valotoiminnot on toteutettu LED-tekniikalla.
Valokuvio säätyy automaattisesti ajonopeuden ja ohjauspyörän kääntämismäärän mukaan. Väriltään päivänvalon kaltaiset LED-valot valaisevat tietä tasaisesti ja tehokkaasti. Ne rasittavat vähemmän silmiä pimeän aikaan ajettaessa. Neljä LED-valorengasta antavat keulalle selvästi tunnistettavan ilmeen.