SUUNNITELTU SINUA JA TARPEITASI AJATELLEN.

BMW X5:n mukavuus.

SUUNNITELTU SINUA JA TARPEITASI AJATELLEN.

BMW X5:n mukavuus.

SUUNNITELTU SINUA JA TARPEITASI AJATELLEN.BMW X5:n mukavuus.

Ajamisen ilossa on kyse myös mukavuudesta: BMW X5 -autossa voit milloin tahansa nauttia parhaasta istuinmukavuudesta, täydellisestä soundtrackista ja nautittavimmasta viihteestä.

TOIMIVUUS.

Paljon tilaa ja tilaa paljolle: painavien tai hankalankokoistenkaan esineiden kuljettaminen BMW X5 -mallissa ei ole ongelma, sillä tarjolla on lukuisia käteviä ja tilaa säästäviä mahdollisuuksia.
Niin sisältä kuin ulkoakin tarkasteltuna BMW X5 on äärimmäisen monipuolinen. Esimerkiksi kaksiosaisen takaluukun ansiosta: Yläluukku avautuu reilusti ylöspäin ja mahdollistaa pienempien ja kevyiden esineiden kuormaamisen ja purkamisen mukavasti. Avattuna ollessaan alaluukku muodostaa yhdessä tavaratilan pohjan kanssa tasaisen alustan, jolle esineet voi laskea ennen kuormausta.
Vetokoukku puolestaan selviää 2,7–3,5 tonnin kuormista (moottorimallista riippuen, suurin sallittu paino edellyttää tehdasasenteista vetokoukkua) ja tarjoaa lisäksi erinomaisen turvallisuuden: perävaunuvakauden valvonta tunnistaa perävaunun vaaralliset heilahtelut ajoissa, jolloin ajoneuvoyhdistelmä saadaan vakautettua jarruttamalla vetävää autoa nopeasti (ja käyttämällä perävaunun työntöjarrua).
Yhtä monipuolinen on myös reilun kokoinen sisätila. Takaistuimen selkänojan saa jaettua suhteessa 40:20:40, jolloin tila saadaan muokattua joustavasti matkustajien ja matkatavaroiden tarpeen mukaan. Hieman pienempiä tavaroita varten on tarjolla lisävarusteena saatava säilytyslokeropaketti, johon kuuluvat muun muassa silmälasikotelo, koukku, tavaraverkot ja tavaratilan kuormansidontakiskot kuormansidontalenkkeineen.

MUKAVUUS.

Hyvinvointikerroin isolla H:lla: mukavuuden ja käytännöllisyyden kohokohdat BMW X5 -mallissa.

MUKAVUUS.

Hyvinvointikerroin isolla H:lla: mukavuuden ja käytännöllisyyden kohokohdat BMW X5 -mallissa.

BANG & OLUFSEN HIGH END SURROUND SOUND SYSTEM -ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ.

Bang & Olufsen High End Surround Sound -äänentoistojärjestelmä luo uudentyyppisellä Dirac Dimensions -signaalinmuokkauksella avoimen ja elävän tilasoinnin ja siten erinomaisen äänentoiston.
Sen takaavat 16 kaiutinta, 1 200 watin musiikkiteho ja kojelautaan asennettu, esiin nouseva Center-keskikaiutin. Center-kaiutin on Acoustic Lens Technology -etulevyllä varustettu keskiäänikaiutin, joka varmistaa tasapainoisen äänentoiston auton jokaiselle istuinpaikalle.
Järjestelmässä voidaan valita kaksi erilaista ääniasetusta: "Studio" tarkoittaa tiivistä sointikuvaa ja "Expanded" selvästi väljempää ja laajempaa sointikuvaa. Kaiuttimien etulevyjen valokoristeet viimeistelevät akustisen nautinnon visuaalisesti.

MONITOIMINTOINEN MITTARISTONÄYTTÖ.

Monitoimintoinen mittaristonäyttö on toteutettu Black Panel -tekniikalla, kooltaan 10,25", ja se on BMW:lle ominaisten pyöreiden mittareiden tyylikäs visuaalinen toteuttaja.
Lisäksi se avustaa kuljettajaa näyttämällä koostettuna juuri ne tiedot, jotka hän ajamisen kannalta haluaa nähdä. Siten se poistaa muutoin ehkä turhaankin huomiota vieviä elementtejä.
Kolme eri käyttötilaa ja niihin sisältyvät näyttötoiminnot erottuvat toisistaan väreiltään ja graafiselta näkymältään. Mittaristonäytön käyttötilavaihtoehdot ovat: COMFORT, ECO PRO ja SPORT. COMFORT-käyttötila muistuttaa eniten perinteistä mittaristonäkymää, kun taasen käyttötilan ECO PRO näkymää hallitsevat siniset värisävyt, jossa uudet EfficientDynamics- ja toimintamatkanäytöt avustavat kuljettajaa ajamaan mahdollisimman taloudellisesti. Käyttötilan SPORT tunnistaa heti punaisista värisävyistä ja näkymässä lisänä olevasta tehonäytöstä.
Lisäksi monitoimintoinen mittaristonäyttö voi näyttää navigoinnin tiedot mukaan lukien ennakointiavustimen tiedot sekä viihde- ja puhelintoimintojen listat.

ISTUIMET.

Istuitpa millä paikalla tahansa, BMW X5 -mallissa istut aina premium-luokassa – sen takaavat korotettu istuma-asento edessä ja joustavuus takatilassa.
BMW X5 -mallissa kuljettaja ja etumatkustaja voivat nauttia X-malleille ominaisen korotetun istuma-asennon lisäksi lisävarusteena saatavien mukavuusistuinten tuomasta ylellisyydestä. Selkänojan yläosaa, selkänojan leveyttä, reisitukia ja pääntuen korkeutta voidaan säätää sähkötoimisesti lihasjännityksen ja väsymyksen oireiden vähentämiseksi ja yleisen istuinmukavuuden parantamiseksi.
Takatilassa istuimen selkänoja voidaan kääntää alas suhteessa 40:20:40 matkustajien lukumäärän ja matkatavaroiden määrän mukaan; näin tavaratilaa voidaan kasvattaa huikeisiin 1 870 litraan.
Lisävarusteina saatavissa takatilan mukavuusistuimissa on erityisen mukava pehmustus, ja niitä voidaan säätää monin tavoin yksilöllisesti. Reunimmaisten istumapaikkojen selkänojan kaltevuutta voidaan säätää erikseen. Lisäksi mukavuusistuinta voidaan siirtää pituussuunnassa 80 millimetriä suhteessa 60:40. Näin voidaan suurentaa tarpeen mukaan joko polvi- tai tavaratilaa.
Vielä enemmän tilajoustavuutta tarjoaa kolmas istuinrivi, johon kuuluu kaksi alas käännettävää istuinta. Näitä ajosuuntaan sijoitettuja lisäistuimia voidaan säätää yksilöllisesti..

TAKATILAN VIIHDEJÄRJESTELMÄ PROFESSIONAL.

TAKATILAN VIIHDEJÄRJESTELMÄ PROFESSIONAL.

Parasta viihdettä.

Takatilan viihdejärjestelmä Professional tarjoaa kahdella erillisellä värinäytöllä erinomaista viihdettä takana matkustaville.
DVD-soittimella voidaan jopa katsella toisesta takatilan kahdesta 9,2'' kokoisesta näytöstä videota, kun toista näyttöä käytetään johonkin muuhun. Vaihtoehtoisesti voidaan katsella TV-ohjelmia, liittää MP3-soitin, pelikonsoli tai vastaava laite. Ääni toistuu joko auton kaiuttimista tai kuulokkeista, myös langattomista. Takatilan viihdejärjestelmää Professional ohjataan kätevästi kaukosäätimellä. Takana matkustavat voivat myös käyttää auton navigointijärjestelmää.

BMW HUOLENPITOSOPIMUS.

BMW HUOLENPITOSOPIMUS.

Huoletonta ajamista.

BMW Huolenpitosopimuksella otat ensimmäisen askelen kohti rajatonta ajonautintoa. Tämä paketti sisältää keskeiset huoltotyöt.
BMW Huolenpitosopimus on voimassa määrätyn ajan tai kunnes tietty kilometriraja saavutetaan. Ja se on voimassa kaikkialla maailmassa. Palveluun kuuluvat moottoriöljyhuolto sis. lisättävä öljy (edellytys: moottoriöljyhuolto on tehty säännöllisesti valtuutetussa BMW-huoltoliikkeessä), mikro-, polttoneste- ja ilmansuodattimen sekä sytytystulppien huolto, jarrunesteen vaihto, auton tekninen perustarkastus ja muut laajuudet huoltokirjan mukaan.