KAIKKI YHDESSÄ: ROCK AND SOUL.

BMW X5 M50d: 381 hv, 280 kW.

KAIKKI YHDESSÄ: ROCK AND SOUL.

BMW X5 M50d: 381 hv, 280 kW.

KAIKKI YHDESSÄ: ROCK AND SOUL.BMW X5 M50d: 381 hv, 280 kW.

BMW X5 M50d -mallissa yhdistyy voimansiirtolinjan, alustatekniikan ja designin yhteispelissä BMW M insinöörien kaikki kokemus. Näin on syntynyt M Performance -auto, joka ihastuttaa yhdistämällä aidon dynamiikan, mukavuuden ja monipuolisuuden. Mistään tinkimättä se liittää BMW X -mallin laadut BMW M GmbH:n tehoihin ja luo siten aivan oman luokkansa.

Design

BMW X5 M50d -MALLIN M PERFORMANCE DESIGN.

Ylellisten M Performance tuntomerkkiensä lisäksi BMW X5 M50d -mallissa on valikoituja osia M sportpaketista. Erikoismalliset ilmanottoaukot leveässä etuhelmassa saavat tämän Sports Activity Vehicle -auton näyttämään määrätietoisemmalta. Ja M GmbH:n innovatiivinen käsiala näkyy kaikkien komponenttien täydellisessä yhteispelissä M Performance autossa, joka on suuntautunut niin optiikaltaan kuin tekniikaltaankin tinkimättömään dynamiikaan.

BMW X5 M50d -MALLIN YLELLISET TUNTOMERKIT.

BMW X5 M50d voi olla varma ainutkertaisesta olemuksestaan. Sekä Ferric Grey -väristen peilinkoteloiden ja tummakromisen M logon että aerodynamiikkapaketin niin ikään Ferric Grey -väristen ylellisten laajuuksien ansiosta tämä auto erottuu joukosta. Puolisuunnikkaan muotoiset pakoputkenpäät ovat mustaa kromia. Tummakrominen mallimerkintä korostaa läheistä yhteyttä M GmbH:hon, ja tämän yhteyden tunnistaa myös sisätilasta: mallin tekstilogolla varustetut kynnyslistat tervehtivät kuljettajaa ja etumatkustajaa, ja aina vaihdetta vaihdettaessa katse osuu M logoon, joka koristaa kahdeksanvaihteisen Steptronic Sport -automaattivaihteiston vaihteenvalitsinta.

6-SYLINTERINEN M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO -DIESELMOOTTORI.

Tässä aggregaatissa yhdistyvät Common Rail -suoraruiskutus ja kolmivaiheinen turboahto ja muuntuva turbiinigeometria. Tälle ainutlaatuiselle voimanpesälle ovat ominaisia äärimmäisen spontaani reaktioluonne sekä suuri vääntömomentti jo alhaisella kierrosluvulla ja laajalla kierroslukualueella.

Moottorin luonne takaa erittäin spontaanin dynamiikan – mukaansa tempaava 740 Nm:n vääntömomentti, 280 kW:n (381 hv:n) huipputeho ja kiihtyvyys nollasta sataan 5,3 sekunnissa. Näin korkeat suoritusarvot yhdistettyinä keskikulutusarvoon 6,6 l/100 km ja CO2-päästöön 173 g/km kertovat poikkeuksellisesta dynamiikan ja tehokkuuden suhteesta ja korostavat siten jälleen kerran BMW:n innovaatiovoimaa.

BMW X5 M50d -MALLIN M PERFORMANCE -AJODYNAMIIKKA.

BMW X5 M50d mallin ajodynamiikkakonsepti on sovitettu suorituskykyiseksi. Tavoitteena on suurempi ajonautinto, ainutlaatuinen mukavuus ja inspiroiva monipuolisuus. Erinomaisen ketteräliikkeisyyden ja täsmällisen hallittavuuden sekä kaikkien komponenttien tasapainoisen sovituksen tuntee jokaisessa kaarteessa. Tekemällä kattavia sovituksia BMW M GmbH:n insinöörit ovat optimoineet tämän ylellisen Sports Activity Vehicle -auton alusta- ja ohjausominaisuuksia yksityiskohtia myöten.

  • Enemmän urheilua: adaptiivinen M alusta

    Adaptiivinen M alusta takaa sen, että BMW X5 -mallille ominainen ohjattavuus saavuttaa mallissa BMW X5 M50d vieläkin intensiivisemmin urheilullisuuteen tähtäävän laadun. Varustelaajuuteen sisältyvä säätyvä iskunvaimennus ja taka-akselin ilmajousitus on sovitettu erityisen urheilullista ajotapaa silmällä pitäen. Näin saat nauttia muun muassa täsmällisistä, tarkalleen hallittavista ajo-ominaisuuksista.

  • Enemmän ketteryyttä: adaptiivinen alustapaketti Dynamic

    Adaptiivisen alustapaketin Dynamic ansiosta BMW X5 M50d yltää huippuluokan ajettavuuteen, täsmällisyyteen ja poikittaisdynamiikkaan. Mallikohtaisesti sovitetut Dynamic Performance Control ja aktiivinen kallistuksenvaimennus Dynamic Drive takaavat korin vieläkin neutraalimman ohjauksen ja minimaalisen sivuttaiskallistelun kaarreajossa.

  • Enemmän pitoa: BMW xDrive

    Mallin BMW X5 M50d vakiovarusteisiin kuuluu nerokas nelivetojärjestelmä BMW xDrive ja Performance Control. Näin saavutetaan ainutkertainen taso dynamiikan, ketteryyden ja pidon alueella. Tien pinnasta riippumatta tämä Sports Activity Vehicle noudattaa jokaista suunnanmuutosta täsmällisesti ja vaatii selvästi vähemmän ohjauksen korjausliikeitä. M Performance -autoille ominainen ajodynamiikka on lisäksi sovitettu tätä järjestelmää varten takapyöriä korostavaksi.

Steptronic

8-VAIHTEINEN STEPTRONIC SPORT -AUTOMAATTIVAIHTEISTO.

Voimansiirrosta vastaa BMW X5 M50d -mallissa vakiovarusteinen 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto. Vaihtamisohjelmien erityinen M Performance -sovitus on varta vasten mukautettu moottorin erinomaiseen tehopotentiaaliin. Vaihteita voi vaihtaa hyvin urheilullisesti ohjauspyörän yhteyteen sovitetuilla vaihdevivuilla. Lisäksi vaihteistossa on Launch Control -kiihdytysavustin. Sen ansiosta optimaalinen kiihdytys onnistuu kaikissa olosuhteissa. Kompakti rakenne, vähäinen paino ja täydellinen yhteentoimivuus moottorin Start/Stop-toiminnon kanssa auttavat lisäksi vähentämään polttonesteen kulutusta ja päästöjä tuntuvasti.

BMW M PERFORMANCE -PERHE.

Terävöitetty design, täydellinen voimanlähde, maksimoitu ajodynamiikka. Tätä kolminaisuutta edustavat BMW M Performance -autot. Ne kuuluvat BMW M GmbH:n ylelliseen valikoimaan, ja niissä yhdistyvät kunkin BMW-mallisarjan parhaat ominaisuudet ja dynaamiset BMW M geenit, ja näin ne muodostavat aivan oman autoluokkansa.

Intensiivisempää ajamisen iloa.

Tutustu M Performance -autojen koko valikoimaan.