SUORITUSKYKY ON YKSITYISKOHDISSA.

BMW X4 M40i.

BMW MPerformance

SUORITUSKYKY ON YKSITYISKOHDISSA.

BMW X4 M40i.

SUORITUSKYKY ON YKSITYISKOHDISSA.BMW X4 M40i.

Kun kyse on maksimaalisesta suorituskyvystä, pienillä yksityiskohdilla on iso merkitys. Uusi BMW X4 M40i todistaa sen suorituskyvyllään ja ohjattavuudellaan, joiden ansiosta hallitset vaikeimmatkin ajotilanteet vaivattoman helposti. Tästä suvereeniudesta kiitos kuuluu ensisijaisesti 353 hv:n (260 kW) tehon ja 500 Nm:n väännön tuottavalle 6-sylinteriselle M Performance TwinPower Turbo -bensiinimoottorille, innovatiiviselle kevytrakenteelle ja adaptiiviselle M alustalle.

Read more

KILPAILUN PILAAJA.

Kuusisylinterinen M Performance TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

KILPAILUN PILAAJA.

Kuusisylinterinen M Performance TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

Vauhdissa pysyminen ei ole koskaan ollut näin vaikeaa – kilpailijoille. Siitä pitää huolen kuusisylinterinen M Performance TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, jossa yhdistyvät TwinScroll Turbo -pakokaasuahdin, mukautuva venttiilienohjausjärjestelmä Valvetronic, High Precision -suoraruiskutus ja 353 hv:n (260 kW) teho. Se tuottaa 500 Nm:n maksimiväännön, takaa kiihtyvyyden nollasta sataan 4,8 sekunnissa ja varmistaa ennen kaikkea entistä suuremman etumatkan kilpailussa.

Read more

SUORITUSKYVYN SUHTEEN PERFEKTIONISTI.

BMW X4 M40i:n ajodynaamiset ominaisuudet.

SUORITUSKYVYN SUHTEEN PERFEKTIONISTI.

BMW X4 M40i:n ajodynaamiset ominaisuudet.

Uusiin haasteisiin tulee varautua aina parhaalla mahdollisella tavalla. Sen vuoksi BMW X4 M40i on huippukunnossa. Erityisen tarkasti sovitettu M Sport -alusta ja mukautuva sport-ohjaustehostus takaavat erittäin täsmällisen hallittavuuden. Vakiovarusteiset M Sport -jarrut, BMW xDrive -neliveto ja M Sport -tasauspyörästö parantavat auton sivuttais- ja pitkittäiskiihtyvyysominaisuuksia. Kuin luotu asettamaan uusia mittapuita.

Read more
 • Adaptiivinen M alusta

  Adaptiivinen M alusta säätyy elektronisesti ohjatusti tieolosuhteisiin ja kulloiseenkin ajotilanteeseen. Lisäksi kuljettaja voi ajodynamiikan säätökatkaisimella valita alustan toiminnalle haluamansa luonteen: mukavuuspainotteisesta erittäin urheilulliseen.

 • Mukautuva sport-ohjaustehostus

  Mukautuva sport-ohjaustehostus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyet ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat voimat. Tämä ohjaustehostus reagoi ohjauspyörän kääntämisen määrään ohjauksen välitystä muuttaen. Siten se helpottaa auton käsittelyä urheilullisesti ajettaessa ja lisää mukavuutta autoa pysäköitäessä tai autolla tiukasti käännyttäessä.

 • BMW xDrive, jossa M Sport -tasauspyörästölukko

  Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, suuntavakautta ja ajo-ominaisuuksia kaikissa ajotilanteissa ja olosuhteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa. M Sport -tasauspyörästö optimoi vetopidon ja ajovakauden erilaisilla tienpinnoilla ajettaessa.

HUIPPUKUNTO PARHAIMMILLAAN.

M Performance -mallien omat designtunnusmerkit korostavat BMW X4 M40i:n ainutlaatuisuutta heti ensi silmäyksellä. Normaalia kookkaammat ilmanottoaukot, jäähdyttimensäleikkö ja ulkopeilikotelot Cerium Grey paljastavat auton urheilullisen asenteen välittömästi. 21" kevytmetallivanteet korostavat voimakasta olemusta, ja tyylikäs mustakromattu vapaamuoto-pakoputkenpää tekee lähtemättömän vaikutuksen. M logot etulokasuojissa ja mallitunnus perässä designinaan myös Cerium Grey viimeistelevät atleettisen kokonaisilmeen.

NOJAA TAAKSE JA NÄYTÄ MALLIA.

Vakiovarusteinen M Sport -paketti tuo BMW X4 M40i -autoon dynamiikkaa, joka jatkuu kaikkialla sisätilassa. Nahkaisesta M ohjauspyörästä ja M Performance -mallien omista elementeistä sisäkoristelistoihin ja M jalkatukiin – urheilullisuus ulottuu pienimpiin yksityiskohtiin saakka.

Read more

Suunnannäyttäjä joka suhteessa.

Nahkaisessa M ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M merkki, kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu Walk-nappanahkalla, jossa on mustat saumat, ja peukalosyvennysten ansiosta tämä ohjauspyörä sopii urheilullisesti käteen.
Read more

Ensiluokkainen toiminnollisuus ja muotoilu.

Kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimissa on monipuoliset manuaaliset säätömahdollisuudet, esimerkiksi selkänojan leveys, istuinosan pituus sekä selkänojan ja istuinosan kaltevuus ovat säädettävissä. Istuinosan ja selkänojan voimakkaammin muotoiltujen reunaosien ansiosta näiden istuinten ergonomia on ensiluokkainen ja sivuttaistuki mainio.
Read more

Sporttista karismaa.

Keskikonsolin etupäässä on värillinen M merkki automallisarjamerkinnän tilalla. Se korostaa sisätilojen sporttista yleisilmettä ja viittaa tämän auton erinomaisiin ajo-ominaisuuksiin.
Read more

SUORITUSKYKY-YHTEISÖ.

M Performance -autot.

SUORITUSKYKY-YHTEISÖ.

M Performance -autot.

KUVIA JA VIDEOITA.

Polttonesteen kulutus ja CO2-päästöt.

 • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

  Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.