RAJATON. IMPULSIIVINEN.

BMW X4.

RAJATON. IMPULSIIVINEN.BMW X4.

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min (xDrive20d)

140 (190)/4000

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s (xDrive20d)

8

Huippunopeus km/h (xDrive20d)

212

EU-yhdistetty kulutus l/100 km (xDrive20d)

5,4

BMW X4:n ainutlaatuinen ulkonäkö kerää katseet kaikkialla. Vahvalinjaisessa muotoilussa lifestyle-elämänasenne ja suorituskyky kohtaavat toisensa. Tämä auto yhdistää asioita, joita ei tässä kokoluokassa vielä koskaan ole yhdistetty: X-malleille ominaisen voiman ja klassisen coupé-mallin estetiikan. Suorituskykyiset BMW TwinPower Turbo -moottorit ja vakiovarusteet, kuten mukautuva sport-ohjaustehostin ja Performance Control -järjestelmä, ilmentävät BMW X4 -mallin voimakkaan impulsiivista luonnetta.

KAMPANJAT.

Business Pro xLine

Business Pro xLine erikoishintaan.

Business Pro xLine -varustelulla korostat BMW X4 -auton X-luonnetta. Saat Business Pro xLine -varustelun X4-malleihin nyt erikoishintaan. BMW X4 -hinnat alkaen 60 623 € (X4 xDrive20d A Business Pro xLine).

TUTUSTU BMW X4 -MALLIIN.

Muotoilu.

Auto, joka on selkeä kannanotto. Selkeä ja sulavalinjainen. BMW X4 -mallin dynaamisista linjoista muodostuu coupémainen siluetti ja samalla X-mallin leveä hartialinja ja vankka olemus. Korin kaksoisvekki on ainutlaatuinen ja se antaa Sports Activity Coupélle omaperäisen ulkonäön. Lisävarusteisen M Sport -paketin avulla kookkaat ilmanottoaukot ja 20" M kevytmetallivanteet tehostavat auton vahvaa ilmettä. Myös BMW X4:n sisätila huokuu aitoa itsevarmuutta.

Ajodynamiikka.

Kaasupolkimen kevyt painallus riittää, ja BMW X4 syöksähtää omaan maailmaansa. 8-vaihteinen Steptronic Sport-automaattivaihteisto välittää moottorin voiman tehokkaasti tienpintaan: BMW X4 xDrive35d kiihtyy nollasta sataan vain 5,2 sekunnissa. Nerokkaasti toimiva neliveto BMW xDrive välittää voiman asfaltin pintaan tarjoten erinomaisen pidon. Lisäksi BMW X4 -mallin vakiovarusteisiin kuuluvat mukautuva sport-ohjaustehostus ja Performance Control -järjestelmä.

Mallit ja varusteet.

Kun BMW X4 ajaa paikalle, ajotiestä tulee näyttämö. Samalla sen ulkoisesta ilmeestä tulee käyntikorttisi: on hyvä, että voit sovittaa auton luonnetta omien mieltymystesi mukaan. Haluatko tuoda X-geenejä vielä selvemmin esiin? Tai korostaa BMW X4:n dynaamista puolta? xLine, M Sport -paketti ja alkuperäiset BMW-lisävarusteet antavat autolle uuden ilmeen.

225 KW.

TwinScroll-turboahtimesta, Valvetronicista, kaksois-Vanoksesta ja High Precision -suoraruiskutuksesta koostuva nerokas innovaatiopaketti ei tyydy varmistamaan BMW X4 xDrive35i -mallin vaikuttavaa voimankehitystä vaan on vastuussa myös sen ällistyttävästä tehokkuudesta. Esimerkiksi 6-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, jossa on iskutilavuutta 3,0 litraa, kuluttaa vain 8,3 l / 100 km, kehittää 225 kW:n (306 hv:n) tehon ja 400 Nm:n maksimiväännön ja kiihdyttää nollasta sataan vain 5,5 sekunnissa. CO2-päästö on 193 g/km.
Kaikki arvot on määritetty EU-testiajosyklin mukaan, ja ne riippuvat valituista renkaista.