KULJE OMIA REITTEJÄSI. JA OTA KOKO MAAILMA MUKAAN.

BMW ConnectedDriven palvelut ja sovellukset BMW X4-mallissa.

Vakuuttava, suora, monipuolinen – sellainen on sekä itse BMW X4 -auto että myös BMW ConnectedDriven palvelut ja sovellukset. Nämä varusteet tuovat uusimmat viestinnän, tiedonhankinnan ja viihteen mahdollisuudet BMW-autoon. Voit itse päättää, mitä niistä haluat hyödyntää.

CONNECTEDDRIVE SERVICES.

ConnectedDrive Services toimii perustana nerokkaille BMW ConnectedDrive -palveluille, joilla ajon aikana saa autoon monenlaista tietoa ja viihdettä.
Niihin lukeutuu myös BMW Online (osa palveluista ei saatavilla Suomessa), jonka avulla pääsee käsiksi auton sijaintipaikkaan liittyviin tietoihin kuten säätiedotuksiin ja uutisiin sekä Google™-hakuun ja Office-toimintoihin.
Lisäksi sovellusten valikkoon voidaan koostaa yksilölliseksi kokonaisuudeksi haluttuja palveluita ja ominaisuuksia kuten nettikameroita, bensiinihintatietoja, pysäköintitiedotuksia, hotellioppaita jne. Myös tiettyjen älypuhelinsovellusten vaivaton, turvallinen ja ajallisesti rajoittamaton käyttö on integroitu.
ConnectedDrive Services mahdollistaa myös pääsyn BMW ConnectedDrive Store -kauppaan (ei toistaiseksi saatavilla Suomessa), josta palveluita ja sovelluksia voi vaivattomasti hankkia haluamakseen ajaksi ja koostaa juuri omien tarpeiden mukaisesti.
Lisäksi varustus ConnectedDrive Services sisältää vielä paljon muuta, mikä tekee jokaisesta BMW:llä ajamisen kerrasta elämyskokemuksen.

MUSIIKKI.

Matkustaessasi BMW-autollasi voit kokea niin paljon. Ja koska juuri oikea soundtrack tekee jokaisesta matkasta elämyksen, tarjolla on musiikkisovelluksia, kuten Spotify, jotka soittavat jokaiseen tilanteeseen sopivia kappaleita. Sen ansiosta voit koota oman radiokanavasi työmatkoille, shoppailuun tai lomalle, valita mieleisesi laajasta äänikirjavalikoimasta tai soittaa omaa musiikkiasi suoratoistona – suoraan BMW-autoosi. Osa musiikkisovelluksista ei ole saatavilla Suomessa.

CONCIERGE SERVICE.

Oletko aina halunnut tietää, miltä tuntuisi, jos käytettävissä olisi oma hovimestari: Nyt se on mahdollista BMW ConnectedDriven Concierge Service -palvelun avulla (palvelu ei ole saatavilla Suomessa). Tämän elämää mukavoittavan palvelun ansiosta saat napin painalluksella yhteyden BMW-asiakaspalvelun työntekijöihin, jotka ovat käytettävissäsi "henkilökohtaisina assistentteina" matkan varrella.
Olitpa etsimässä jotain tiettyä ravintolaa, lähintä pankkiautomaattia tai päivystävää apteekkia – BMW-asiakaspalvelun työntekijä löytää kohteet ja lähettää tarvitsemasi osoitetiedot niin halutessasi suoraan navigointijärjestelmääsi. Concierge Services on käytettävissäsi matkapuhelimestasi riippumatta, kotimaassa ja ulkomailla, kellon ympäri viikon jokaisena päivänä ja ilman lisäkustannuksia.
Käytön edellytyksenä on lisävaruste BMW ConnectedDrive Services. Palvelu ei ole saatavilla Suomessa.

BMW CAR HOTSPOT LTE.

Alkuperäisiin BMW-lisävarusteisiin kuuluvan BMW Car Hotspot LTE -tukiaseman ansiosta voit ajon aikana voi nauttia verrattomasta, huippunopeasta Internet-elämyksestä älypuhelimella, tabletilla tai kannettavalla tietokoneella. Hotspotin asennus sujuu nopeasti ja kätevästi keskikyynärnojan Snap-in-adapterilla. Samanaikaisesti WLAN Hotspotiin voi olla yhdistettynä enintään kahdeksan päätelaitetta, jotka käyttävät huippunopeata Internet-yhteyttä LTE-matkapuhelinstandardilla (Long Term Evolution). BMW-autosi WLAN mahdollistaa nopeamman tiedonsiirron, paremman vastaanoton, vähäisemmän säteilyn, pitemmät akun käyttöajat ja käytön auton ulkopuolella jopa 30 minuutin ajan.

REAALIAIKAISET LIIKENNETIEDOTUKSET.

Reaaliaikaiset liikennetiedotukset (RTTI, ei saatavilla Suomessa) tuovat aina ajantasaiset liikennetilannetiedot käytettäviksi autossa.
Järjestelmä välittää tarkat tiedot liikennehäiriön sijainnista ja kestosta, joten autoon saadaan lähes reaaliaikaisesti tiedot moottoriteiden, valtateiden, kantateiden sekä useiden kaupunkien sisäisen liikenteen tilanteesta. Ruuhkien kiertosuositukset auttavat löytämään nopeimman reitin ongelmakohdan ohitse kohti asetettua kohdetta.
Tietojen lähteitä ovat mm. liikennöitsijöiden autokaluston ajoprofiilitiedoista saatavat GPS-tiedot, älypuhelinsovellukset ja poliisin tiedotukset sekä myös usein toistuvat liikennevirtamallitiedot kuten työmatkaliikenne.
Vallitseva liikennetilanne visualisoidaan navigoinnin karttanäkymässä värjäämällä tie- ja katuosuuksia vihreällä, keltaisella, oranssilla tai punaisella.

BLUETOOTH OFFICE.

Bluetooth Office -toimintojen ansiosta voit hyödyntää Bluetooth-yhteydellä varustettuja laitteita ja tehostaa ajankäyttöäsi autossa. Autoon liitettyjen Bluetooth-laitteiden avulla arjen järjestelyt voi hoitaa mukavasti matkan varrelta. Sähköpostit, tapahtumat, tehtävät ja tekstiviestit näytetään monitoiminäytössä tai ne voidaan kuunnella lukutoiminnolla audiojärjestelmän kaiuttimista. Lisäksi Apple iPhonen kalenterimerkinnät voidaan näyttää BMW Apps -varusteen yhteydessä. Löydät luettelon yhteensopivista mobiililaitteista osoitteesta www.bmw.com/bluetooth.