VAKUUTTAVA AUTO SISÄLTÄ JA ULKOA.

Mukavuus ja toimivuus BMW X4 -mallissa.

Suurenmoinen sisätila: Ulkoa BMW X4 tekee vaikutuksen elegantilla coupé-kattolinjalla, sisältä se yllättää erinomaisella toimivuudella ja mukavuudella. Vakiovarusteena suhteessa 40:20:40 alas käännettävien takaistuimien selkänojien ansiosta tilatarjonta on helposti kasvatettavissa tarpeen mukaan.

COMFORT ACCESS.

COMFORT ACCESS.

Innovatiivista käyttömukavuutta – Comfort Access mahdollistaa etuovien ja takaluukun lukituksen avaamisen ilman, että auton avainta tarvitsee käyttää. Lisäksi auto voidaan myös lukita avainta varsinaisesti käsittelemättä. Esimerkiksi taskussa oleva avain tunnistetaan automaattisesti, kun avain tuodaan lähelle autoa. Etuovien ja takaluukun lukituksen avaamiseen riittää, että koskettaa ovenkahvaa tai takaluukun katkaisinta. Sitten autoon voi nousta, ja moottorin voi käynnistää painamalla Start/Stop-näppäintä.
Comfort Access -järjestelmä varmistaa aina oikean avaimen olemassaolon ja siten järjestelmän käyttöturvallisuuden.

TILAVUUS.

Coupé-linjasta huolimatta BMW X4 -mallin sisätila on poikkeuksellisen avara ja toimiva. Laadukkaan sisustuksen ohella myös kätevät säilytyslokerot ja tilan riittäminen kaikille matkustajille saavat aikaan mukavan tilantunteen. Auton monikäyttöisyyttä kuvaavat myös seuraavat tunnusluvut: viisi istumapaikkaa, vakiovarusteena suhteessa 40:20:40 jaettava takaistuin ja tavaratilan tilavuus, jota voidaan kasvattaa 500 litrasta 1 400 litraan. Tavaratilan peite ja lisävarusteinen säilytyslokeropaketti, johon kuuluu tavaraverkkoja, kiinnityskiskoja ja luistamaton kääntöpohja, lisäävät osaltaan mukavuutta ja parantavat selviämistä arjen haasteissa – autolla, joka itse on kaikkea muuta kuin arkinen.

PYSÄKÖINTILÄMMITYS.

Ajastimellinen pysäköintilämmitys mahdollistaa kylmällä säällä auton sisätilan lämmittämisen moottoria käynnistämättä. Siten myös lasit sulavat lumesta ja jäästä. Pysäköintilämmityksen ajastus ja käynnistys voidaan tehdä kauko-ohjaimella, sovelluksella BMW Remote App tai iDrive-monitoimisäätimellä. Lämmittämiseen tarvittava lämpö tuotetaan polttonestekäyttöisellä vesilisälämmityslaitteella. Kylmän moottorin lämmitys auton moottorin käynnistämisen jälkeen tapahtuu lisälämmityslaitteen lämmittämällä moottorin jäähdytysnesteellä. Siten moottorin kylmäkäynnistyksen jälkeen kuluu vähemmän polttonestettä. Pysäköintilämmitys kytkeytyy toimintaan ajastettuna kellonaikana, jos ulkolämpötila on alle 15 °C, tai suoraan katkaisimella kytkien lämpötilasta riippumatta.

TAKALUUKUN AVAAMINEN KOSKETTAMATTA.

Kun ostoskierros on tehty, kädet ovat täynnä kannettavaa ja tavaratila pitäisi saada auki. Avaimen kaivaminen taskusta tuntuu tällöin varsin vaivalloiselta. Jos autossasi on innovatiivinen Comfort Access -järjestelmä, sinun ei tarvitse enää murehtia sitä. Tämä nerokas järjestelmä mahdollistaa ‒ takaluukun automatiikan yhteydessä ‒ takaluukun avaamisen koskettamatta. Sinun tarvitsee vain heilauttaa jalkaasi takapuskurin alla.
Tällöin takaluukku avautuu tunnistintiedon perusteella. Henkilöiden tunnistamista varten takapuskurin katteeseen on asennettu eri korkeuksille tunnistimia, jotka tunnistavat jalanliikkeen. Tämä innovatiivinen BMW ConnectedDrive -varuste parantaa tavaratilan käyttö- ja kuormausmukavuutta. Sisäänpääsy sallitaan kuitenkin vain, jos järjestelmä samalla tunnistaa henkilön mukana olevan autonavaimen.