KAIKKI YHDESSÄ: ROCK AND SOUL.

BMW X4 M40i: 360 hv, 265 kW.

KAIKKI YHDESSÄ: ROCK AND SOUL.

BMW X4 M40i: 360 hv, 265 kW.

KAIKKI YHDESSÄ: ROCK AND SOUL.BMW X4 M40i: 360 hv, 265 kW.

Mallissa BMW X4 M40i suorituskyky ja monipuolisuus solmivat ainutkertaisen liiton. Tämä auto on Sports Activity Coupé, joka kulkee 360 hv:n tehon tarjoavan 6-sylinterisen moottorin voimalla ja joka avaa mahdollisuuksia joka suhteessa. Sen terävöitetty muotoilu, täydellinen moottori ja maksimoitu ajodynamiikka korostavat M taustaa. Sen ajokäyttäytyminen ihastuttaa aidolla dynamiikalla, runsaalla mukavuudella ja erinomaisella arkikäytettävyydellä.

Design

BMW X4 M40i -MALLIN M PERFORMANCE -DESIGN.

Muotoilun M geeniensä ansiosta BMW X4 M40i säteilee ensi vilkaisulta aitoa dynamiikkaa. Urheilullista optiikaa leimaavat lukuisat omaperäiset ja erityisen ylelliset yksityiskohdat. Siitä pitävät huolen vakiovarusteisiin kuuluvan M Sport -paketin osat, kuten keulan ja perän erityiset puskurit. Sisätilassa monet varusteyksityiskohdat luovat autoon urheilullisen tunnelman. Laadukkaat materiaalit ja M autoille ominainen muotoilu, jossa on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin, kasvattavat ajamisen iloa entisestään.

BMW X4 M40i -MALLIN YLELLISET TUNTOMERKIT.

Design features

Korostusväriset muotoiluelementit.

Ferric Grey -värisiksi maalatut erityiset ilmanottoaukkojen koristeosat leveässä etuhelmassa saavat BMW X4 M40i -mallin vaikuttamaan valppaammalta.
M Double-spoke 436 M

20" M Double-spoke 680 M.

Mallin BMW X4 M40i tunnistaa välittömästi lisävarusteisten 20" Double-spoke-kevytmetallivanteiden designista ja Bicolor-optiikasta. Vannekoko on edessä 8,5 J x 20 ja takana 10 J x 20, ja niissä on ultra high performance -renkaat.
Exterior mirror caps

Korostusväriset ulkopeilikotelot.

Kaartuvat ulkopeilinkotelot ovat väriltään Ferric Grey. Niiden aerodynaaminen muotoilu ei tuota ajoviimalle juuri lainkaan vastusta.
M logo

Tummakrominen M logo.

Tummakrominen M logo korostaa elegantilla tavalla sitä, että BMW X4 M40i on M Performance -auto.
Sport exhaust system

Tummakrominen Sport-pakoputkisto.

Ylellisen pakoputkiston, jossa on nerokas läppäohjaus, tunnistaa molemminpuolisista, tyylikkään tummakromisista pakoputken päistä.
Model designation in Dark Chrome

Tummakrominen mallitunnus.

Erityinen korostusvärinen mallitunnus auton perässä korostaa BMW X4 M40i -mallin läheistä sukulaisuussuhdetta BMW M -malleihin.
Door sill finishers

Kynnyslistat ja mallitunnus.

Mallitunnuksen koristamat ylelliset alumiinikoristeosat herättävät kuljettajassa ja etumatkustajassa innon päästä kokemaan edessä oleva ajoelämys.
Model designation in the cockpit

Mallitunnus ohjaamossa.

Ylellisen, urheilullisen korostuksen suoraan kuljettajan näkökenttään luo digitaalinen mallitunnus kierroslukumittarin alapuolella.

6-SYLINTERINEN M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO -BENSIINIRIVIMOOTTORI.

Jotta kuusisylinterinen moottori täyttää M Performance -autoille asetetut tiukat dynaamiset vaatimukset, sitä on optimoitu käyttämällä rakenneosia suurtehomoottorista, joka on käytössä vuonna 2014 esitellyissä malleissa BMW M3 ja BMW M4. Kierroslukualueella 1 350–5 250/min tämä taotulla teräskampiakselilla varustettu voimanpesä kehittää 465 Nm:n huippuväännön. Maksimitehonsa 265 kW (360 hv) 3,0-litrainen moottori tuottaa kierroslukualueella 5 800–6 000/min. Nollasta sataan BMW X4 M40i kiihdyttää vain 4,9 sekunnissa.

 • Tunteisiin vetoava M Performance -soundi

  BMW X4 M140i -mallin erityisen pakoputkiston tunnistaa molemminpuolisista mustakromisista pakoputkenpäistä. Nerokkaan läppäohjauksen lisäksi merkittäviin muutoksiin kuuluu vastapaineoptimoitu, kaksiputkinen pakoputkisto ja M Performance autoille ominainen takaäänenvaimentimen resonaattorisovitus. Karismaattinen soundi korostaa BMW X4 -malliston urheilullisimman version luonnetta ajotilan ja -tilanteen mukaan.

BMW X4 M40i -MALLIN M PERFORMANCE -AJODYNAMIIKKA.

Lukuisien sovitustensa ansiosta BMW X4 M40i ihastuttaa ajodynamiikalla, jollaisen tarjoavat vain M Performance -autot. Alustan laajamittainen uudelleensovitus kohottaa tämän ylellisen Sports Activity Coupén sivuttais- ja pitkittäiskiihtyvyysominaisuudet jälleen uudelle tasolle. Monia järjestelmiä on mukautettu M Performance -autoille ominaisen ajodynamiikan saavuttamiseksi. Näihin kuuluvat takapyöriä korostavasti tulkittu BMW xDrive, elektronisesti säädetty iskunvaimenusjärjestelmä ja mukautuva Sport-ohjaustehostus.

 • Enemmän dynamiikkaa: urheilualusta

  Korkeatasoista ajodynamiikkaa lupaa uuden BMW X4 M40i -mallin erityisesti sovitettu urheilualusta. Jousitusta ja kallistuksenvakaajia on vahvistettu ja pyörän sivukallistumaa etuakselilla suurennettu. Säätyvien iskunvaimentimien ja nelivetojärjestelmän tunnuskuvaajia on säädetty dynaamisemmiksi. Näin saavutettava ajotunne yltää lähelle Sportcoupéta. Neutraali ohjattavuus ja korin vähäisempi kallistelu tarjoavat maksimaalisen ajonautinnon.

 • Enemmän ketteryyttä: mukautuva sport-ohjaustehostus

  Suoran ja ketteräliikkeisen ajokäyttäytymisen saavuttamiseksi mukautuva sport-ohjaustehostus muuttaa ohjauksen välityssuhdetta ajonopeudesta riippumatta sen mukaan, miten paljon ohjauspyörää käännetään. Kun ohjauskulma on suuri, se vähentää ohjausliikkeitä ja parantaa – etenkin urheilullisesti ajettaessa – auton hallittavuutta tiukoissa kaarteissa. Mutta sen ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa myös pysäköitäessä, käännyttäessä ja käänneltäessä autoa: pienillä ohjauskulmilla ohjaus tarjoaa vakaan eteenpäinajon ja erinomaisen suuntavakauden.

 • Enemmän pitoa: BMW xDrive

  Mallin BMW X4 M40i vakiovarusteisiin kuuluu nerokas nelivetojärjestelmä BMW xDrive ja Performance Control. Se säätää vetävän voiman portaatonta jakautumista vasemmalle ja oikealle takapyörälle. Näin saavutetaan ainutkertainen taso dynamiikan, ketteryyden ja pidon alueella. Tien pinnasta riippumatta tämä Sports Activity Coupé noudattaa jokaista suunnanmuutosta täsmällisesti ja vaatii selvästi vähemmän ohjauksen korjausliikeitä. M Performance -autoille ominainen ajodynamiikka on lisäksi sovitettu tätä järjestelmää varten takapyöriä korostavaksi.

 • Enemmän urheilua: ultra high performance -renkaat

  Urheilullisiin ajo-ominaisuuksiin vaikuttavat merkittävästi myös renkaat. Niin haluttaessa Bicolor-optiikkaisiin 20'' kevytmetallivanteisiin M Double-spoke 680 M saa Michelin Pilot Super Sport -renkaat. Nämä ultra high performance -renkaat, jotka ovat takana leveämmät kuin edessä (edessä 245/40 R20, takana 275/35 R20), parantavat ajodynamiikkaa tuntuvasti.


  Vakiovarusteisiin kuuluvat 19'' Michelin Primacy Runflat -renkaat, jotka ovat takana leveämmät kuin edessä. M kevytmetallivanteet Double-spoke 622 M (edessä 245/45 R19, takana 275/40 R19) välittävät BMW X4 M40i -mallin tehopotentiaalin lähes kokonaan tiehen.

Steptronic

8-VAIHTEINEN STEPTRONIC SPORT -AUTOMAATTIVAIHTEISTO.

Vakiovarusteisiin kuuluva 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto, johon kuuluvat ohjauspyörän yhteyteen sijoitetut vaihdevivut, mahdollistaa valinnaisesti joko mukavat tai erittäin urheilulliset vaihteenvaihdot. Voimansiirtolinja on kytketty voiman välittämiseksi mahdollisimman viiveettä, mikä yhdessä vakiovarusteisen Launch Control -kiihdytysavustimen kanssa takaa räväkät liikkeellelähtökiihdytykset. Sitä vastoin etuakselin suuremmat jarrulevyt ja kaikkien pyörien optimoidut jarrupalat takaavat urheilulllisimmissakin ajotilanteissa erinomaisen hidastuksen.

BMW M PERFORMANCE -PERHE.

Terävöitetty design, täydellinen voimanlähde, maksimoitu ajodynamiikka. Tätä kolminaisuutta edustavat BMW M Performance -autot. Ne kuuluvat BMW M GmbH:n ylelliseen valikoimaan, ja niissä yhdistyvät kunkin BMW-mallisarjan parhaat ominaisuudet ja dynaamiset BMW M geenit, ja näin ne muodostavat aivan oman autoluokkansa.

Intensiivisempää ajamisen iloa.

Tutustu M Performance -autojen koko valikoimaan.