BMW X3 digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät

SAUMATTOMASTI VERKOTTUNUT.

BMW X3:n digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät.

SAUMATTOMASTI VERKOTTUNUT.

BMW X3:n digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät.

SAUMATTOMASTI VERKOTTUNUT.BMW X3:n digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät.

Matkalla ystävien kanssa ja maailmaan verkottuneena. Käytettävissä monipuoliset palvelut ja nerokkaat sovellukset. BMW X3 vie liittävyyden, yhteydet ja mukavuuden uudelle tasolle. Innovatiivinen käyttökonsepti tekee kuljettajasta ja hänen autostaan yhden kokonaisuuden. Seurauksena toteutuu ajoelämys, joka kelpaa muille esimerkiksi. Kokemus, joka keskittyy juuri sinun tarpeisiisi ja näyttää suuntaa kohti auton itsenäistä ajamista. Erittäin nykyaikaiset kuljettajan avustinjärjestelmät tuovat lisää turvallisuutta ja helpottavat kuljettajan työtä. Siten kuljettaja saa keskittyä siihen oleellisimpaan: ajamisen iloon.

Read more

KAIKKI OLEELLINEN AINA NÄHTÄVISSÄ.

BMW X3 käyttökonsepti

Edelläkävijän käyttökonsepti.

BMW X3:n uudessa käyttökonseptissa toteutuu ylivertaisin intuitiivinen käyttäjäohjaus. Selkeästi sijoitetut käyttöelementit ja niiden lyhyet etäisyydet ohjauspyörästä nostavat ajoelämyksen uudelle tasolle. Auton tiettyjä toimintoja voi ohjata nerokkaalla BMW-puheohjauksella (suomen kieli ei tuettu) tai BMW-eleohjauksella ja -kosketusohjauksella. Keskikonsolin etupään yläpuolella kädellä tehtäviä pyyhkäiseviä, osoittavia tai pyörittäviä eleitä käytetäään eri toimintojen ohjaamiseen. Näin ohjattavia toimintoja ovat esimerkiksi puheluun vastaaminen tai navigointijärjestelmän ohjaaminen.
Read more
BMW X3 Head-Up-näyttö

BMW Head-Up -näyttö.

BMW Head-Up -täysvärinäyttö heijastaa ajon kannalta tärkeimmät tiedot tuulilasille suoraan kuljettajan näkökenttään, joten kuljettaja näkee ne kääntämättä katsettaan liikennetilanteesta ja tiestä. Se voi näyttää esimerkiksi ajonopeuden, navigoinnin opastuksen, nopeusrajoituksen, ohituskiellon sekä puhelimen ja viihteen listat.
Read more
BMW X3 mittaristonäyttö

12“ mittaristonäyttö.

Monitoimintoinen 12-tuumainen mittaristonäyttö on toteutettu Black Panel -tekniikalla. Se on ajoelämyksen tyylikäs visuaalinen elementti. Kolme eri käyttötilaa ja niihin sisältyvät näyttötoiminnot erottuvat toisistaan väreiltään ja graafiselta näkymältään. Käyttötilavaihtoehdot ovat: ECO PRO, COMFORT ja SPORT.
Read more

YHDISTYY ELÄMÄÄSI.

BMW X3 Connected

BMW Connected.

BMW Connected on henkilökohtainen ja mobiili avustajasi, jonka avulla saavut aina perille ajoissa ja rentoutuneena. Sen avulla verkotut BMW-autosi kanssa saumattoman täydellisesti – missä ikinä sitten oletkin. Älypuhelimen sovelluksen Remote 3D View -toiminnolla (ei saatavilla Suomessa) voit katsoa BMW X3 -autosi ympäristöä 3D-näkymässä. Hazard Preview -toiminto taasen varoittaa reaaliaikaisesti mahdollisista vaaratilanteista ja opastaa turvallisesti perille.
Read more
BMW X3 WLAN Hotspot

BMW WLAN Hotspot -lähiverkkopiste.

Varustus (ei saatavilla Suomessa) sisältää kiinteästi integroidun 4G (LTE) WLAN-lähiverkkopisteen, jonka kautta saadaan toteutettua internetyhteys. Internetin käytöstä aiheutuu liittymäsopimuksen mukaisia kustannuksia. Yhteys tapahtuu autoon kiinteästi asennetun SIM-kortin kautta, ja yhteyden käytöstä syntyy puhelinoperaattorin liittymäsopimushinnaston mukaisia kustannuksia.
Read more
BMW X3 On-Street Parking

On-Street Parking Information -toiminto.

On-Street Parking Information -toiminto (ei saatavilla Suomessa) auttaa suurkaupungeissa löytämään vapaan pysäköintipaikan. BMW-navigointijärjestelmän karttanäkymässä näytetään vihreällä merkittynä ne katuosuudet, joilta on suuri todennäköisyys löytää pysäköintipaikka.
Read more
BMW X3 Connected+

BMW CONNECTED +.

BMW Connected+ nostaa itsenäisyyden ja riippumattomuuden uusiin ulottuvuuksiin. Missä ikinä matkalla oletkin ja arjessasi kohtaamista tilanteista ja haasteista riippumatta. Henkilökohtainen Command Center -keskuksesi autossa tarjoaa yksilöidyt tiedot oikea-aikaisesti ja paikkasidonnaisesti. Voit ilmoittaa saapumisaikasi ystävillesi tai kotiin, suunnitella tankkauspysähdykset ja siirtää älypuhelimesi kalenteriin tallentamasi tapaamiset sijaintipaikkoineen autosi navigointijärjestelmään. BMW X3 on mukana ajankäytössäsi ja suunnitelmissasi aina yhtä askelta edellä. Jotta saavutat päämääräsi aina mahdollisimman rentoutuneena.

Send my Routes to Car -toiminto

Share live trip status -toiminto

Navigate door to door -toiminto

Send my Routes to Car -toiminto

Share live trip status -toiminto

Navigate door to door -toiminto

BMW M PERFORMANCE.