BMW X3 muotoilu

JOKA SUHTEESSA EDELLÄKÄVIJÄ: SELKEÄ ESTEETTISYYS.

BMW X3:n muotoilu.

JOKA SUHTEESSA EDELLÄKÄVIJÄ: SELKEÄ ESTEETTISYYS.

BMW X3:n muotoilu.

JOKA SUHTEESSA EDELLÄKÄVIJÄ: SELKEÄ ESTEETTISYYS.BMW X3:n muotoilu.

Jo ensivilkaisu herättää kiinnostuksen. BMW X3:n vahvailmeinen muotokieli viestii itsevarmuutta, itsenäisyyttä ja riippumattomuutta. Sopusuhtaiset mittasuhteet, vahvat muodot sekä keulan ja perän upea leveysvaikutelma saavat aikaan edustavan kokonaisuuden. Kokonaisuuden, joka vakuuttavasti jatkuu tyylikkäissä sisätiloissa. Lyhyesti: Monipuolisine varustusvaihtoehtoineen BMW X3 on juuri oikea auto moneen erilaiseen makuun.

Read more
BMW X3 etuvalot
BMW X3 takavalot

TURVALLINEN NÄKYVYYS KAIKILLA TEILLÄ. JA NIIDEN ULKOPUOLELLA.

Adaptiiviset LED-ajovalot sisältävät täysin ledeillä toteutetut lähi- ja kaukovalot sekä vilkut. Lisäksi näihin valoihin sisältyvät BMW Selective Beam (häikäisemätön kaukovaloavustin), kääntymisvalotoiminto, huomiovalot, adaptiiviset kaarrevalot ja mukautuva valokuvion säätö takaavat hyvän näkyvyyden pimeässä. Perän ilmettä hallitsevat veistokselliset ja kolmiulotteiset, täysin ledeillä toteutetut ja tyypilliseen BMW-tapaan L-muotoiset takavalot, jotka tehostavat auton dynaamista ulkonäköä. Ne herättävät huomiota niin päivällä kuin yöllä.

BMW X3 akustiikka

ITSE RAUHALLISUUS. MYÖS ÄÄRIRAJOILLA.

Moderni akustiikkadesign.

ITSE RAUHALLISUUS. MYÖS ÄÄRIRAJOILLA.

Moderni akustiikkadesign.

Rauhallisen seesteistä hienostuneisuutta: Huomattavan mukava melutaso tekee BMW X3:n sisätiloista rauhan tyyssijan. Myös suuremmissa ajonopeuksissa. Korkealaatuiset akustiikkalasit vaimentavat tehokkaasti tuuliääniä ja muita ulkopuolelta kantautuvia ääniä.

Read more

"Upean tyylikkäät pinnat seuraanaan hienoja yksityiskohtaratkaisuja luovat reilusti tilaa aktiivista elämäntyyliä varten."
OLIVER HEILMER, BMW AUTOMOBILEN SISÄTILOJEN DESIGNJOHTAJA
BMW X3 Specialized sähköpolkupyörä
BMW X3 Specialized maastopyöräily
BMW X3 Specialized maastoajo
BMW X3 Specialized sähköpolkupyörä maastoajoon

VALMIS UUTEEN SEIKKAILUUN: SPECIALIZED FOR BMW E-BIKE.

Haasteiden hakemisessa ja niistä selviytymisessä BMW X3:llä on nyt vertaisensa: SPECIALIZED for BMW E-Bike. Huippusporttinen sähköllä toimiva maastopolkupyörä, jossa moottori ja akku on täysin integroitu runkoon. Tässä sähköpolkupyörässä on kolme ajotilaa, joiden avulla matka taittuu äärimmäisissä ylä- ja alamäissä yhtä hyvin kuin tasamaalla. SPECIALIZED Mission Control -sovelluksella voit suunnitella ajomatkasi siten, että akku riittää koko matkalle. Akkua voidaan ladata erityisellä latausjohdolla BMW X3 -autosta. Ajamisen iloa uudella erinomaisella tavalla – maastosta riippumatta.

BMW X3 lisävarusteet kattoboksi
BMW X3 lisävarusteet polkupyöräteline
BMW X3 lisävarusteet vanteet black
BMW X3 lisävarusteet vanteet M
BMW X3 lisävarusteet iPhone langaton lataus kuori
BMW X3 lisävarusteet tavaratilan kaukalomatto
BMW X3 lisävarusteet jokasään lattiamatot

LISÄVARUSTEET KAIKKIIN TARPEISIIN.

BMW X3:n kiehtova monipuolisuus ja monikäyttöisyys näkyy myös tähän autoon tarjolla olevissa lisävarusteissa. Kun haluat tehostaa auton urheilullisuutta, tarvitse lisää kuljetustilaa tai käytännöllisyyttä, tutustu lisävarustevalikoimaamme. Alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla mukautat autosi juuri omaan elämäntyyliiisi. Monipuolinen valikoimamme yltää tilavista kattobokseista ulkonäköä korostavien vanteiden ja lattimattojen kautta moderneihin polkupyörä- ja kattotelineisiin.

AJODYNAMIIKKA JA TEHOKKUUS.