BMW X3 ajodynamiikka ja tehokkuus

RAJATTOMASTI – MÄÄRÄNPÄÄHÄN SAAKKA.

BMW X3:n ajodynamiikka ja tehokkuus.

RAJATTOMASTI – MÄÄRÄNPÄÄHÄN SAAKKA.

BMW X3:n ajodynamiikka ja tehokkuus.

RAJATTOMASTI – MÄÄRÄNPÄÄHÄN SAAKKA.BMW X3:n ajodynamiikka ja tehokkuus.

BMW X3:lla on selvä tehtävä: Yhdistää ajamisen dynamiikka ja turvallisuus. Siten se on kaikissa tilanteissa ja kaikilla keleillä, myös huonossa säässä tai liukkaalla tiellä, omassa elementissään mukavana ja turvallisena autona. Ylivertaiseen ajoelämykseen sisältyvät aina vahva vääntö ja väkevä voima kaikissa ajonopeuksissa. Tai toisin ilmaistuna: BMW X3:llä tie päättyy vasta, kun sinä niin haluat.

SILKKA VOIMA.

Uusimman sukupolven kuusisylinterinen BMW TwinPower Turbo -dieselrivimoottori kehittää erinomaisen tehon esimerkillisen pienellä polttonesteen kulutuksella. Se on mahdollista edistyksellisen tekniikan kuten muuttuvageometriaisen pakokaasuahtimen ja Common Rail -yhteispaineruiskutuksen avulla. Moottorin teho on 190 kW (258 hv) ja suurin vääntö upeat 560 Nm.

BMW X3 kevytrakenne ja aerodynamiikka

VÄHEMMÄN VASTUSTA. TEHOKKAAMMIN PERILLE.

VÄHEMMÄN VASTUSTA. TEHOKKAAMMIN PERILLE.

BMW X3 on nerokkaan kevytrakenteisuutensa ansiosta kevyempi. Huolella hiotulla aerodynamiikalla saavutetaan optimaalinen ilmanvastuskerroin. Tämä kaikki vaikuttaa suotuisasti auton dynamiikkaan, suorituskykyyn ja polttonesteen kulutukseen. Erityisesti mainitsemisen arvoista: perän muotoilussa toteutettuilmavirtauksen jättöreuna, aerodynamiikaltaan optimoidut ulkopeilikotelot sekä etuhelman Air Curtain. Ainutlaatuista on jäähdyttimen säleikön Active Air Stream -ilmaläppäohjaus. Kun jäähdytysilmaa tarvitaan vähemmän, ilmaläppä suljetaan automaattisesti, mikä parantaa aerodynamiikkaa entisestään.

BMW X3 EfficientDynamics

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EfficientDynamicsilla saat enemmän irti jokaisesta polttonestelitrasta: enemmän tehoa, parempi taloudellisuus ja upeampi ajonautinto. Upea dynamiikka teknisillä ratkaisuilla, jotka pienentävät polttonesteen kulutusta ja samalla lisäävät ajamisen iloa – jokaisessa BMW:ssä.

YHTEYDET JA KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT.