Kulutus yhdistetty, l/100 km (xDrive20d)

5,4 [5,2]

CO2-päästöt g/km (xDrive20d)

142 [136]

Tavaratilan tilavuus, l

550–1 600

40:20:40 alas käännettävät takaistuimen selkänojat

Kyllä

Kaikkien aikojen ensimmäinen SAV-malli (Sports Activity Vehicle) BMW X3 aloitti aikanaan uuden autoluokan aikakauden. Monipuolisen automallin uusin sukupolvi jatkaa perinnettä: ensiluokkaisen mukavuutensa ja uskomattoman muunneltavuutensa ansiosta BMW X3 soveltuu yhtä upeasti arjen haasteisiin kuin pitemmille lomamatkoille. Ulkopuolta hallitsevat tyypilliset BMW X -mallin piirteet, sisätilassa puolestaan ihastuttavat tarkoin valitut materiaalit ja laadukas tunnelma. Lisäksi BMW X3 vakuuttaa taloudellisilla diesel- ja bensiinimoottoreillaan.

KAMPANJAT.

Business xLine erikoishintaan.

Business xLine -varustelulla korostat BMW X3 -auton X-luonnetta. Saat Business xLine -varustelun X3-malliin nyt erikoishintaan. Hinnat alkaen 55 622 € (X3 xDrive20d A Business xLine).

MONIPUOLISUUDELLA ON UUDET KASVOT.

BMW X3:n muotoilu.

Sports Activity Vehicle -autoluokan aikoinaan perustaneen auton tuorein versio on pysynyt uskollisena ainutlaatuiselle säteilylleen. Samalla BMW X3 on urheilullisempi kuin koskaan aiemmin – ja korostaa sisätilassa laadukkailla materiaaleillaan auton premium-luonnetta.

Muotoilu.

BMW X3:n sisätilassa ensiluokkaisen laadun luoma ylellinen tunnelma ja nerokas toimivuus yhdistyvät täydellisesti. Upeasti muotoillut linjat halkovat mittaristoa ja ovien sisäpaneeleja. Yhdessä keskikonsolin vertikaalisesti kaartuvan linjan kanssa ne ilmentävät modernia tyyliä ja korostavat samalla ohjaamon kuljettajakeskeistä muotoilua.

BMW EfficientDynamics BMW X3 -autossa.

BMW X3 on valmiina kaikenlaisiin haasteisiin, etenkin voimansiirron suhteen. Sen BMW EfficientDynamics -tekniikat ja edistyksellinen energianhallinta varmistavat osaltaan erinomaisen ajonautinnon ja ketteryyden, minkä lisäksi myös polttonesteen kulutus ja haitalliset päästöt vähenevät.

Mukavuus ja toimivuus BMW X3 -mallissa.

Mitä tahansa elämä tuokaan eteesi: BMW X3 selviää tilanteesta kuin tilanteesta. Läpikotaisin harkittujen toimintojen avulla se tekee jokaisesta seikkailusta miellyttävän. Kookkaiden sisätilojen ja tavaratilan ansiosta auto mukautuu kaikkien vaatimusten mukaisesti. Mukavuus ja toimivuus ovat siinä ensiluokkaiset. Löydä seikkailijaluonteesi ja koe seikkailut autollasi: BMW X3.