MONIPUOLISUUDELLA ON UUDET KASVOT.

BMW X3:n muotoilu.

MONIPUOLISUUDELLA ON UUDET KASVOT.

BMW X3:n muotoilu.

Sports Activity Vehicle -autoluokan aikoinaan perustaneen auton tuorein versio on pysynyt uskollisena ainutlaatuiselle säteilylleen. Samalla BMW X3 on urheilullisempi kuin koskaan aiemmin – ja korostaa sisätilassa laadukkailla materiaaleillaan auton premium-luonnetta.

MONIPUOLISUUDELLA ON UUDET KASVOT.BMW X3:n muotoilu.

Sports Activity Vehicle -autoluokan aikoinaan perustaneen auton tuorein versio on pysynyt uskollisena ainutlaatuiselle säteilylleen. Samalla BMW X3 on urheilullisempi kuin koskaan aiemmin – ja korostaa sisätilassa laadukkailla materiaaleillaan auton premium-luonnetta.

ULKOPUOLEN MUOTOILU.

Vakuuttava ulkonäkö: BMW X3:n sporttinen ulkopuolen muotoilu ilmentää auton urheilullista luonnetta. Leveä puskuri ja isot ilmanottoaukot antavat keulalle voimakkaan ilmeen. Kookas kaksiosainen jäähdyttimen säleikkö hallitsee keulaa ja korostaa auton itsevarmaa luonnetta. Näyttävät ajovalot ulottuvat molemmilta sivuilta jäähdyttimen säleikköön asti ja viimeistelevät keulan voimakkaan ilmeen. Ne ovat saatavana lisävarusteena joko Xenon-ajovaloina tai Full LED -tekniikalla toteutettuina. Vilkut on integroitu ajovaloyksiköihin ja ulkopeilikoteloihin. Vakiovarusteisien sumuvalojen tilalle voit valita lisävarusteiset LED-sumuvalot.
Sivulta katsottuna tunnistat välittömästi BMW X3:n ainutkertaisen olemuksen. Perään saakka jatkuva ominaiskylkilinja korostaa muotojen kiilamaisuutta ja sen myötä dynaamista ulkonäköä. Hofmeister-taitteen ainutlaatuinen toteutus kertoo kiistattomasti, että kyseessä on BMW X3. Hallitseva takapuskuri antaa perälle pyöreyttä ja voimistaa auton jämäkkää ja vankkaa olemusta entisestään. Upeisiin yksityiskohtiin lukeutuu myös alleajosuoja, jossa on xLine-mallin yhteydessä tyylikäs alumiinioptiikka.

ADAPTIIVISET LED-AJOVALOT.

Adaptiiviset LED-ajovalot sisältävät täysin ledeillä toteutetut lähi- ja kaukovalot sekä vilkut. LED-vilkut on sijoitettu vahvailmeisesti LED-huomiovalojen yläpuolelle, ja huomiovaloissa toteutuu BMW:lle tyypilliseen tapaan kolmiulotteinen rengasmainen muoto. Lisäksi varustus sisältää BMW Selective Beamin (häikäisemätön kaukovaloavustin), LED-sumuvalot, kääntymisvalotoiminnon, adaptiiviset kaarrevalot ja valokuvion mukautuvan säädön. Nämä valot valaisevat ajorataa optimaalisesti ja varmistavat hyvän näkyvyyden pimeässä – josta tulee melkein kuin päivä.

SISÄTILAN DESIGN.

BMW X3:n sisätilassa ensiluokkaisen laadun luoma ylellinen tunnelma ja nerokas toimivuus yhdistyvät täydellisesti. Upeasti muotoillut linjat halkovat mittaristoa ja ovien sisäpaneeleja. Yhdessä keskikonsolin vertikaalisesti kaartuvan linjan kanssa ne ilmentävät modernia tyyliä ja korostavat samalla ohjaamon kuljettajakeskeistä muotoilua. Normaalia korkeamman istumakorkeuden ansiosta kaikilla matkustajilla on erinomainen näkyvyys ympäristöön. Lisäksi BMW X3:n korkealaatuiset varusteet tekevät vaikutuksen ja luovat matkustamoon ylellisen tunnelman, jonka voi tuntea ja nähdä pienimmissäkin yksityiskohdissa. Huolella valitut ensiluokkaiset materiaalit ja niiden upeat kohokohdat, kuten kromikoristeet ja pintojen erilaiset kontrastielementit, korostavat sisätilan modernia ja laadukasta ilmettä.

VÄRIT JA MATERIAALIT.

BMW X3:n väri- ja materiaalivalikoima tarjoaa lukemattoman määrän erilaisia laadukkaita vaihtoehtoja. Ulkoväreiksi on tarjolla hillittyjä klassisia sävyjä, kuten Mineral White -metalliväri, sekä huomiota herättävän ilmaisuvoimaisia vaihtoehtoja kuten Deep Sea Blue -metalliväri. Tämä on täydellinen tapa korostaa BMW X3:n itsevarmaa ja vankkaa olemusta. Auton ensiluokkaiset materiaalit ja sisätilan ainutlaatuinen design tekevät vaikutuksen. Matkustamoon on tarjolla monia erilaisia koristelistavaihtoehtoja. Esimerkiksi yhdistelmä Fineline Anthracite ja korostus Pearl Gloss Chrome luovat matkustamoon tyylikkään modernin tunnelman. Ylelliset jalopuuversiot, kuten Burled Walnut, tekevät sisätilasta puolestaan hienostuneen viimeistellyn näköisen. Istuimien nahkaverhousvalikoima tarjoaa lisäksi erinomaiset yksilöintimahdollisuudet. Houkutteleviin vaihtoehtoihin lukeutuu esimerkiksi Nevada-nahkaverhoilu Mocha, jossa on näyttävät kontrastisaumat Active Red.

TUNNELMA.

BMW X3:n ainutlaatuinen tunnelma saa sinut lumoutumaan heti kyytiin noustessasi. Väljien tilojen ja normaalia korkeamman istumakorkeuden ansiosta tunnet olosi turvalliseksi. Autoon on saatavana lisävarusteena panoraamalasikatto, joka parantaa entisestään erinomaista näkyvyyttä ympäristöön. Lisäksi matkustamoon pääsee sen kautta runsaasti miellyttävää luonnonvaloa. Esimerkillisen äänieristyksen ansiosta matkustaminen on mukavan hiljaista. Kun valitset autoosi lisävarusteena saatavan Harman Kardon Surround Sound System -äänentoistojärjestelmän, voit myös halutessasi nauttia lempimusiikistasi. Korkealuokkaiset materiaalit, lukemattomat säilytyslokerot ja monipuoliset säilytysratkaisut sekä erilaiset mukavuustoiminnot tekevät BMW X3 -autolla matkustamisesta todellisen nautinnon jopa pitkillä lomamatkoilla.

  • Valopaketti

    Energiaa säästävillä ja pitkäikäisillä ledeillä osittain toteutetun valopaketin valopisteet luovat sisätilaan ja myös auton ulkopuolelle kauniin valomaailman. Valopaketti sisältää useita valopisteitä: Lukuvalot edessä ja takana, kuljettajan ja etumatkustajan valaistut meikkipeilit, jalkatilavalot edessä, kaksivärinen Ambient-tunnelmavalaistus mm. edessä ja takana sekä oviverhouksissa, säilytyslokeroissa ja keskikonsolissa, ja poistumisvalot ovissa sekä maavalot ovien ulkokahvoissa. Siten ympäristö auton sisällä ja ulkopuolella on tyylikkäästi valaistu.

  • Harman Kardon Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä

    Harman Kardon Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä tarjoaa konserttisalielämystä vastaavan kuuntelukokemuksen. Teholtaan 600 W:n taajuuskorjain-digitaalivahvistin ja yksilöllisesti säädettävä taajuuskorjaus takaavat huipputason äänentoiston.
    Järjestelmään kuuluu 16 hienosäädettyä kaiutinta: seitsemän keskiäänikaiutinta, seitsemän diskanttikaiutinta ja kaksi keskelle sijoitettua bassokaiutinta. Ne takaavat huipputason äänielämyksen autossasi. Etuoviverhouksiin sijoitetuissa diskanttikaiuttimissa oleva alumiininen Harman Kardon -tekstilogo ilmentää upeasti äänentoistojärjestelmän ensiluokkaista laatua.