VALMIINA JOKAISEEN HAASTEESEEN.

Mukavuus ja toimivuus BMW X3 -mallissa.

VALMIINA JOKAISEEN HAASTEESEEN.

Mukavuus ja toimivuus BMW X3 -mallissa.

Mitä tahansa elämä tuokaan eteesi: BMW X3 selviää tilanteesta kuin tilanteesta. Läpikotaisin harkittujen toimintojen avulla se tekee jokaisesta seikkailusta miellyttävän. Kookkaiden sisätilojen ja tavaratilan ansiosta auto mukautuu kaikkien vaatimusten mukaisesti. Mukavuus ja toimivuus ovat siinä ensiluokkaiset. Löydä seikkailijaluonteesi ja koe seikkailut autollasi: BMW X3.

VALMIINA JOKAISEEN HAASTEESEEN.Mukavuus ja toimivuus BMW X3 -mallissa.

Mitä tahansa elämä tuokaan eteesi: BMW X3 selviää tilanteesta kuin tilanteesta. Läpikotaisin harkittujen toimintojen avulla se tekee jokaisesta seikkailusta miellyttävän. Kookkaiden sisätilojen ja tavaratilan ansiosta auto mukautuu kaikkien vaatimusten mukaisesti. Mukavuus ja toimivuus ovat siinä ensiluokkaiset. Löydä seikkailijaluonteesi ja koe seikkailut autollasi: BMW X3.

JOKAINEN PÄIVÄ ON ERILAINEN.

BMW X3:n useiden mukavuustoimintojen sekä runsaiden ja muunneltavien tilojen ansiosta pääset kokemaan, mitä monipuolisuus on parhaimmillaan.

SÄILYTYSTILAKONSEPTI.

Säilytystilapaketti lisää auton sisätilan ja tavaratilan monikäyttöisyyttä lukuisilla kätevillä säilytystilaratkaisuilla. Säilytystilapaketti sisältää säilytyslokeron kuljettajan puolella valokatkaisimen alapuolella, lehtiverkot etuistuinten taustoissa, tavaraverkon etumatkustajan jalkatilassa, kätevän tavaraverkon tavaratilassa sekä tavaratilan kääntöpohjan. Keskikonsolin takapäässä ja tavaratilassa on 12 voltin pistorasiat. Lisäksi varustus käsittää tavaratilassa tavaraverkon vasemmalla ja kaksi koukkua tavaratilan seinässä, kuormansidontakiskot tavaratilan lattiassa, kätevät kassikoukut sekä tukevat kuormansidontalenkit kuljetettavan tavaran turvallisen pitävään kiinnittämiseen.

TOIMIVUUS.

BMW X3 -autossa on runsaasti tilaa erilaisiin arjen ja vapaa-ajan tarpeisiin. Se on suunniteltu ja tehty kaikkea elämässä eteen tulevaa varten. Oletpa sitten menossa toimistolle, lähdössä pitkälle matkalle tai suuntaamassa illan teatteriesitykseen, matkustamon väljät tilat takaavat kaikkien matkustajien ensiluokkaisen mukavuuden kaikissa tilanteissa. Lukemattomien säilytysratkaisujen ansiosta kaikille tavaroille löytyy oma paikkansa. Keskikonsolissa on esimerkiksi kaksi käytännöllistä suljettavaa mukitelinettä. Suuremmat tavarat mahtuvat 550-litraiseen tavaratilaan, jonka koko voidaan kasvattaa jopa 1 600 litraan. Se onnistuu helposti vakiovarusteisten, suhteessa 40:20:40 alas käännettävien takaistuimien selkänojien ansiosta. Näin voit järjestellä käytettävissä olevan tilan aina omien tarpeittesi mukaan. Tilan muunneltavuutta parantaa entisestään lisävarusteena saatava säilytystilapaketti, johon kuuluvat lisätavaraverkot, kääntöpohja ja useita kiinnitysratkaisuja.

COMFORT ACCESS.

COMFORT ACCESS.

Innovatiivista käyttömukavuutta – Comfort Access mahdollistaa etuovien ja takaluukun lukituksen avaamisen ilman, että auton avainta tarvitsee käyttää. Esimerkiksi taskussa oleva avain tunnistetaan automaattisesti, kun avain tuodaan lähelle autoa. Etuovien ja takaluukun lukituksen avaamiseen riittää, että koskettaa ovenkahvaa tai takaluukun katkaisinta. Sitten autoon voi nousta, ja moottorin voi käynnistää painamalla Start/Stop-näppäintä.
Lisäksi auto voidaan myös lukita avainta varsinaisesti käsittelemättä.
Comfort Access -järjestelmä varmistaa aina oikean avaimen olemassaolon ja siten järjestelmän käyttöturvallisuuden.

TAKALUUKUN AVAAMINEN KOSKETTAMATTA.

TAKALUUKUN AVAAMINEN KOSKETTAMATTA.

Kun ostoskierros on tehty, kädet ovat täynnä kannettavaa ja tavaratila pitäisi saada auki. Avaimen kaivaminen taskusta tuntuu tällöin varsin vaivalloiselta. Jos autossasi on innovatiivinen Comfort Access -järjestelmä, sinun ei tarvitse enää murehtia sitä. Tämä nerokas järjestelmä mahdollistaa ‒ takaluukun automatiikan yhteydessä ‒ takaluukun avaamisen koskettamatta. Sinun tarvitsee vain heilauttaa jalkaasi takapuskurin alla, jolloin takaluukku avautuu tunnistintiedon perusteella.
Lukituksen auettua luukku avautuu itsestään. Henkilöiden tunnistamista varten takapuskurin katteeseen on asennettu eri korkeuksille tunnistimia, jotka tunnistavat jalanliikkeen. Tämä innovatiivinen BMW ConnectedDrive -varuste parantaa tavaratilan käyttö- ja kuormausmukavuutta. Sisäänpääsy sallitaan kuitenkin vain, jos järjestelmä samalla tunnistaa henkilön mukana olevan autonavaimen.
Takaluukun avaaminen koskettamatta ei ole saatavana lisävarusteisen M Sport -paketin yhteyteen.

Vetokoukku, jossa sähkötoimisesti esiin kääntyvä kuulapää.

Erityisen mukava on vetokoukku, jossa on sähkötoimisesti esiin käännettävä kuulapää. Takahelman alle käännetty kuulapää ei ole näkyvissä, kun autolla ajetaan ilman perävaunua. Lisävarusteeseen kuuluu myös perävaunuvakauden valvonta.
Se tunnistaa perävaunun vaaralliset heilahtelut ja palauttaa yhdistelmän vakauden puuttumalla tilanteeseen kohdennetusti dynaamisen ajovakauden valvonnan (DSC) kautta. Suurin sallittu perävaunupaino on moottorista ja vaihteistosta riippuen jopa 2 400 kg.

Pysäköintilämmitys.

Ajastimellinen pysäköintilämmitys mahdollistaa kylmällä säällä auton sisätilan lämmittämisen moottoria käynnistämättä. Siten myös lasit sulavat lumesta ja jäästä.
Pysäköintilämmityksen ajastus ja käynnistys voidaan tehdä kauko-ohjaimella, sovelluksella BMW Remote App tai iDrive-monitoimisäätimellä.
Lämmittämiseen tarvittava lämpö tuotetaan polttonestekäyttöisellä vesilisälämmityslaitteella. Kylmän moottorin lämmitys tapahtuu auton käynnistämisen jälkeen lisälämmityslaitteen lämmittämällä moottorin jäähdytysnesteellä. Siten moottorin kylmäkäynnistyksen jälkeen kuluu vähemmän polttonestettä. Pysäköintilämmitys kytkeytyy toimintaan ajastettuna kellonaikana, jos ulkolämpötila on alle 15 °C, tai suoraan katkaisimella kytkien lämpötilasta riippumatta.