RAJATON MONIPUOLISUUS.

xLine ja varusteet BMW X3 -autoon.

RAJATON MONIPUOLISUUS.

xLine ja varusteet BMW X3 -autoon.

BMW X3 on kauttaaltaan erittäin joustava ja monipuolinen. Sama pätee myös auton varusteisiin. Haluat ehkä korostaa oman autosi SAV-luonnetta voimakkaammin? Business xLine on silloin oikea valinta. Tai ehkä haluat BMW X3 -autosi näyttävän ja tuntuvan entistä dynaamisemmalta? Business M Sport -malli sisältää juuri oikeat komponentit tätä varten. Monipuolisuutta lisääviä varusteita löydät myös alkuperäisten BMW-lisävarusteiden valikoimasta.

RAJATON MONIPUOLISUUS.xLine ja varusteet BMW X3 -autoon.

BMW X3 on kauttaaltaan erittäin joustava ja monipuolinen. Sama pätee myös auton varusteisiin. Haluat ehkä korostaa oman autosi SAV-luonnetta voimakkaammin? Business xLine on silloin oikea valinta. Tai ehkä haluat BMW X3 -autosi näyttävän ja tuntuvan entistä dynaamisemmalta? Business M Sport -malli sisältää juuri oikeat komponentit tätä varten. Monipuolisuutta lisääviä varusteita löydät myös alkuperäisten BMW-lisävarusteiden valikoimasta.

BMW X3 Business xLine
BMW X3 Business xLine etuviistosta
BMW X3 Business xLine jäähdyttimen säleikkö
BMW X3 Business xLine takaviistosta
BMW X3 Business xLine pakoputkenpäät
BMW X3 Business xLine 18 tuuman kevytmetallivanteet Y-spoke 607
BMW X3 Business xLine 19 tuuman kevytmetallivanteet Y-spoke 608
BMW X3 Business xLine kynnyslistat
BMW X3 Business xLine sisätila

BUSINESS xLINE.

Business xLine -varustelun ansiosta BMW X3 -autosi SAV-ominaisluonne tulee esiin entistä selkeämmin. Ulkopuolen alumiiniyksityiskohdat, Bicolor-väriset kevytmetallivanteet ja sisätilan varusteiden ylellinen viimeistely vahvistavat laadukasta ensivaikutelmaa entisestään.

 

Saat Business xLine -varustelun X3-malliin nyt erikoishintaan. Hinnat alkaen 55 622 € (X3 xDrive20d A Business xLine).

 • Business xLine -varustelu
  • Steptronic-automaattivaihteisto (8-vaihteinen)
  • Xenon-ajovalot
  • Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) edessä ja takana
  • Valopaketti
  • Takaluukun automatiikka
  • Kaukovaloassistentti
  • LED-sumuvalot
  • Kangas-nahkayhdistelmä Carve
  • 18" kevytmetallivanteet Y-spoke 607 (ei 35i ja 35d)
  • 19" kevytmetallivanteet Y-spoke 608 (35i ja 35d)
  • Nahkainen urheiluohjauspyörä
  • Sisäkoristelistat Dark Copper High-gloss
  • BMW xLine -etukynnyslistat
  • Avain kromikoristeella
  • X-merkintä etuistuinten pääntuissa
  • Jaloteräksinen tavaratilan takareunan suojus
  • Alumiininväriset korostukset munuaisissa ja puskureissa
  • Alumiininväriset ikkunankehykset
  • B- ja C-pilarin korostus High-gloss Black
  • Jäähdyttimen säleikön puolat, Chrome
BMW Business

BUSINESS-VARUSTELU.

BMW X3:n Business-varustelu sisältää suosituimmat lisävarusteet kilpailukykyisesti hinnoiteltuna valmiina pakettina.

Business-varustelu sisältää:

 • Steptronic-automaattivaihteisto (8-vaihteinen)
 • Xenon-ajovalot
 • Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) edessä ja takana
 • Valopaketti
 • Takaluukun automatiikka
 • Kaukovaloassistentti
 • LED-sumuvalot

BUSINESS M SPORT.

Business M Sport -mallin ulkopuolen elementeillä voit voimistaa entisestään autosi vahvaa luonnetta ja atleettista olemusta. Mahtava etuhelma ja hallitsevan suuret ilmanottoaukot, urheilullisimmillaan 20-tuumaiset kevytmetallivanteet ja monet muut näyttävät yksityiskohdat saavat katseet kääntymään.

 • Ulkopuoli

  Ulkopuolella Business M Sport -malliin kuuluvat M aerodynamiikkapaketin sisältämä auton värinen etu- ja takapuskuri sekä diffuusoriosan Dark Shadow -metalliväri. Sivuhelmalevikkeet, lokasuojat ja ovilistat ovat auton väriset. Urheilullisen ilmeen täydentää BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line, jossa on koristelistat, sivulasien kehykset, ikkunoiden alareunalistat, peilikolmiot ja ulkopeilikotelot ovat väriltään Black High-gloss.
  Lisäksi kylkiin tulevat tutut M logot. Yksinomaan Business M Sport -malliin sisältyvät 18" M kevytmetallivanteet Star-spoke 368 M.
  Valittavina ovat lisäksi 19" M kevytmetallivanteet Double-spoke 622 M sekä 20" M kevytmetallivanteet Double-spoke 310 M, joista molempien yhteydessä takarenkaat ovat eturenkaita leveämmät. Vain Business M Sport -mallin kanssa on tarjolla ulkoväriksi Carbon Black -metalliväri. Lisäksi valikoimassa on Alpine White -perusväri, Sapphire Black -metalliväri, Glacier Silver -metalliväri, Melbourne Red -metalliväri ja Sophisto Grey -metalliväri. Business M Sport -malli sisältää myös Business-varustelun.

 • Sisätila

  Sisätilassa Business M Sport -malli viestii urheilullista ja ylellistä tunnelmaa: kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimet on verhoiltu kankaan ja nahkan yhdistelmällä Pearlpoint Anthracite, ja ne tarjoavat täydellisen sivutuen ja erinomaisen mukavuuden. Lisävarusteena niihin on saatavilla Nevada-nahkaverhous Black, Savannah Beige, Oyster, Saddle Brown tai Mocha taikka Ivory White sekä pääntukien koristeompeleet ja pintakuviointi. Nahkaisen M ohjauspyörän, M vaihdevivun nupin (vain kun 6-vaihteinen manuaalivaihteisto) ja M jalkatuen ansiosta monet toiminnot ovat helposti käytettävissä. Urheilullisen dynaaminen ulkonäkö ulottuu BMW Individual -kattoverhoilusta Anthracite ja M kynnyslistoista (Nevada-nahkaverhoilun yhteydessä vain etuovissa) aina pitkittäishienohiottuihin alumiinisiin sisäkoristelistoihin. Sinisellä koristeosalla varustettu auton avain luo viimeisen silauksen ylelliseen muotoiluun.
  Vaihtoehtoisesti sisäkoristelistoiksi voidaan valita jalopuu Fineline Anthracite tai vaalea, joissa korostus Pearl Gloss Chrome, tai jalopuu Burled Walnut, jossa korostus Pearl Gloss Chrome. Business M Sport -malli sisältää myös Business-varustelun.

ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET.

BMW X3 on täydellinen monikäyttöauto. Alkuperäisten BMW-lisävarusteiden valikoimaan kuuluvien nerokkaiden ratkaisujen avulla voit parantaa sen monipuolisuutta ja muunneltavuutta entisestään. Täältä löydät valikoiman käteviä ja laadukkaita tuotteita, joista voit valita juuri omiin tarpeisiisi sopivat varusteet.

 • 20" kevytmetallivanteet Star-spoke 311 Chrome

  Valettujen kevytmetallivanteiden vannekoot ovat edessä 8,5 J x 20 ja takana 9 J x 20. Yksittäispyörä, ilman rengasta.

 • BMW Junior Seat 1

  Ryhmän 1 Junior Seat -turvaistuin sopii optimaalisesti lapsille 10 kuukaudesta 3,5-vuotiaisiin (noin 9-18 kg). Turvaistuin sisältää istuinkaukalon, jossa on oma 5-pisteturvavyö, sekä ISOFIX-jalustan, joka soveltuu sekä Baby Seat 0+ - että Junior Seat 1 -istuimen yhteyteen. Istuinkaukalo on erittäin helppo kiinnittää yhdessä ISOFIX Base -jalustan kanssa autoon. Lapset matkustavat erityisen turvallisesti selkä menosuuntaan. Istuimen voi kiinnittää myös niin, että lapsi matkustaa kasvot menosuuntaan. Turvaistuimiin integroidut ilmatyynyt suojaavat lasta erinomaisesti sivusuunnasta tulevilta törmäyksiltä ja ovat samalla miellyttävän pehmeät jokapäiväisessä käytössä. Miellyttävät 5-pisteturvavyöt, joissa on magneettiset lukkokielet, on erityisen helppo kiinnittää. Turvavyön korkeuden säätö onnistuu yhdellä kädellä. Värivaihtoehdot musta/antrasiitti tai musta/sininen.

 • Travel & Comfort -järjestelmä, pidike Apple iPad -laitteelle

  Apple iPad -laitteen (1., 2., 3. ja 4. sukupolven laite) teline lukittuu Travel & Comfort -järjestelmän perustelineeseen kätevästi ja nopeasti, ja irrotus onnistuu napin painalluksella. Telineen voi säätää eri asentoihin, joten takaistuimella matkustavat voivat myös esimerkiksi lukea laitetta miellyttävästi, katsella videoita tai nauttia online-viestinnästä (esimerkiksi BMW Car Hotspotin yhteydessä).
  Telineen voi pystyttää myös auton ulkopuolelle telineen taustaan integroidun tuen ansiosta.

 • Snap-in-adapteri

  Telakointijärjestelmä valmistajien Apple, Nokia, Samsung (kuvassa) ja BlackBerry matkapuhelimille. Adapterin avulla puhelin voi latautua autossa, jos autossa on Bluetooth-yhteydellä varustettu matkapuhelinvalmius. Optimaalinen verkkoyhteys on toteutettu ulkoantennin välityksellä. Auton varusteista, käytössä olevasta matkapuhelimesta sekä Snap-in-adapterista riippuen puhelimeen tallennettuja musiikkitiedostoja voi toistaa auton kaiuttimista, kunkin albumin kansi voi näkyä auton näytössä ja BMW-sovellusten käyttö onnistuu. Ajankohtaista tietoa BMW X3:n Bluetooth-yhteensopivuudesta löydät osoitteesta www.bmw.com/bluetooth.

 • BMW DVD-järjestelmä takana ja infrapuna-stereokuulokkeet

  Järjestelmä sisältää keskikonsoliin integroidun 7-tuumaisen värimonitorin ja DVD-aseman. DVD-järjestelmä toistaa video-DVD- ja audio-CD-levyt erinomaisen laadukkaasti. Lisäksi järjestelmä toistaa JPEG-kuvat, musiikkikappaleet (myös MP3-formaatti) ja tavanomaisen formaatin videot data-CD-levyiltä, USB-tikuilta tai USB-kiintolevyiltä. Kun monitori ei ole käytössä, sen voi kääntää 180° kyynärnojan sisään, jolloin se on hyvässä suojassa. Lisä-AV-tuloliitännän avulla järjestelmään voi liittää vaikkapa pelikonsolin tai videokameran.
  Infrapuna-stereokuulokkeet on sovitettu erityisesti BMW DVD-järjestelmään ja niissä on erillinen äänenvoimakkuuden säätö, erinomainen sointi ja ne ovat miellyttävät pitää.

 • Jokasään matot

  Jokasään matot ovat likaa hylkivät, veden kestävät ja ne voi kierrättää käytön jälkeen täydellisesti. Ne ovat antrasiitin väriset ja ne ovat saatavana eteen ja taakse kahden maton sarjoina.