Kolmen neljäsosan näkymä edestä BMW X2 2018 F39 metalliväri Galvanic Gold
PolttoainetyyppiBensiiniDieselHybridi

THE X2

BMW X2: KAIKKI KOHOKOHDAT

PolttoainetyyppiBensiiniDieselHybridi
THE X2BMW X2: KAIKKI KOHOKOHDAT

Ehdottoman ainutlaatuinen. Erittäin epätavallinen. BMW X2 tekee sporttisuutensa selväksi jo ensinäkemältä. Arkailemattomalla atleettisuudellaan se tarjoaa dynaamisen ja ketterän suorituskyvyn, joka etsii vertaistaan tässä luokassa. Yhdessä laadukkaan sisätilan kanssa ja useilla innovatiivisilla teknologioilla varustettuna se on uuden aikakauden pioneeri. Oletko valmis?

Lue lisää

BMW X2:N KOHOKOHDAT.

Tutustu BMW X2 muotoiluun, ajodynamiikkaan ja valomuotoiluun.

Kolmen neljäsosan näkymä edestä BMW X2 2018 F39 metalliväri Galvanic Gold

BMW X2:N ULKOPUOLI.

Kulkee täysin omaa tietään.

BMW X2 kulkee omaa tietään – ja myös näyttää sen. Ajoneuvon ekstrovertti muoto tuo sille yhdessä dynaamisten linjojen kanssa äärimmäisen sporttisen coupémaisen luonteen. Samalla sen vakuuttavat mittasuhteet ja ainutlaatuiset innovatiivisen muotoilun kohokohdat takaavat epätavallisen ilmestyksen. Ihanteellinen kaikille, jotka lähtevät mielellään kokeileman uutta.

Nahkainen ohjauspyörä BMW X2 2018 F39 sisätilan varustelu

BMW X2 BUSINESS M MESH.

Vetää kaikki katseet puoleensa.

Ekstrovertti ja epäsovinnainen: Business M Mesh -mallina BMW X2 esittelee urheilullisimman puolensa eksklusiivisilla designelementeillä varustettuna. Ainutlaatuiset muotoiluyksityiskohdat korostavat auton arkailematonta atleettisuutta ja antavat sille selvästi tunnistettavan olemuksen ja ekstrovertin luonteen.

BMW X2 2018 F39 metalliväri Galvanic Gold kolmen neljäsosan näkymä sivusta

BMW X2:N AJODYNAMIIKKA.

Ajaa eteenpäin. Ei koskaan kenenkään perässä.

Voimakkaat moottorit. Suora ohjaus. Lisävarusteena saatava M Sport -alusta. Äärimmäisen tarkka käsittely, joka asettaa mittapuut tässä luokassa. Temperamenttista dynamiikkaa ja ketterää spurttia – lyhyet ja pitkät matkat, kaupunkiajo ja mutkikkaat maantiet. Kaikki tämä on vielä parempaa lisävarusteena saatavalla BMW xDrive -nelivedolla. Se antaa BMW X2:lle upean pidon ja suuntavakauden, joka pitää ajoneuvon myös tiukoissa kurveissa aivan kuin raiteilla. Sydämentykytys kuuluu samaan hintaan – kaikille, jotka ovat siihen valmiita.

BMW X2 xDrive25e Plug-in hybridi 2020 F39 näkymä edestä

PLUG-IN HYBRIDI.

BMW X2 xDrive25e.

Dynaaminen ajoteho vähäisellä kulutuksella: BMW X2 xDrive25e yhdistää suorituskykyisen sähkömoottorin ja tehokkaan polttomoottorin. Älykkäällä teknologialla varustettu, dynaamisesti kiihtyvä kaupunkimaasturi tarjoaa myös plug-in hybridinä ketterän ajokokemuksen jokaisessa tilanteessa.

DYNAAMINEN JOKAISTA YKSITYISKOHTAA MYÖTEN.

BMW X2:N MUOTOILU.

Ekstrovertillä muotoilullaan ja coupémaisella luonteellaan BMW X2 määrittelee uudelleen huomiota herättävän urheilullisen katuolemuksen. Business M Mesh -mallin ainutlaatuiset designelementit tekevät autosta entistäkin vahvailmeisemmän. Auton ulkopuolen esteettinen muotoilu alkaa vaikuttavasta, korkeakiiltoisen mustasta jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleiköstä ja jatkuu konepellissä ja kyljissä olevan X2-tarran kautta aina mahtaviin M-aerodynamiikkavanteisiin. BMW X2:n sisätila puolestaan toivottaa matkustajat tervetulleiksi yhtä lailla urheilullisena kuin tyylikkäänä: laadukkaat designkohokohdat, kuten ainutlaatuiset, Edition-tekstilogolla varustetut kynnyslistat ja Dakota-nahkalla ja alcantaralla verhoillut M-urheiluistuimet, tekevät selväksi auton premium-tason sporttisuuden.
BMW X2 2018 F39 metalliväri Galvanic Gold näkymä edestä kaksiosainen jäähdyttimensäleikkö
BMW X2 2018 F39 metalliväri Galvanic Gold näkymä perästä
BMW X2 2018 F39 metalliväri Galvanic Gold näkymä sivusta
BMW X2 2018 F39 metalliväri Galvanic Gold kevytmetallivanteet
BMW X2 2018 F39 ohjaamo sisätila
BMW X2 2018 F39 sisätila keskikonsoli
BMW X2 2018 F39 metalliväri Galvanic Gold näkymä edestä kaksiosainen jäähdyttimensäleikkö
BMW X2 2018 F39 metalliväri Galvanic Gold näkymä perästä
BMW X2 2018 F39 metalliväri Galvanic Gold näkymä sivusta
BMW X2 2018 F39 metalliväri Galvanic Gold kevytmetallivanteet
BMW X2 2018 F39 ohjaamo sisätila
BMW X2 2018 F39 sisätila keskikonsoli

PYYDÄ TARJOUS.

Lisää yhteystietosi, sinua kiinnostavan BMW-mallin tiedot tai rakentamasi auton linkki tarjouspyyntölomakkeeseen. BMW-jälleenmyyjäsi ottaa sinuun pian yhteyttä.

LISÄTIETOJA BMW X2 XDRIVE25E – MALLISTA.

Rekisteröidy saadaksesi sähköistettyjä uutisia ja lisätietoa plug-in hybrid – mallista.