BMW X1 F48 LCI Storm Bay 3/4-näkymä edestä auton ajaessa vuoristomaiseman edessä
PolttoainetyyppiBensiiniDieselHybridi

THE X1

BMW X1

PolttoainetyyppiBensiiniDieselHybridi

Monta askelta edellä: BMW X1 on tullut asettamaan mittapuita. BMW X1:n toimintaa janoava luonne ilmentyy erityisesti sen atleettisessa muotoilussa. Jo ensi vilkaisulta sen tunnistaa aidoksi X-malliksi: ulkopuolta leimaavat SAV:lle (Sports Activity Vehicle) ominaiset lyhyet koriylitykset ja pitkä akseliväli. Vakuuttavalla dynamiikallaan ja ketteryydellään se tekee pyrkimyksensä selviksi. Auton monipuolisuus ja joustavuus takaavat yhdessä innovatiivisten teknologioiden kanssa huippuluokan mukavuuden jokaisella metrillä.

Lue lisää

VALITSE BMW X1

X1 sDrive18i

xLine.

X1 sDrive18i xLine
Alkaen 41 019
 • Urheilulliset xLine yksityiskohdat.
 • Valopaketti.
 • Käytännöllinen takaluukun automatiikka.

X1 xDrive18d

xLine.

X1 xDrive18d xLine
Alkaen 49 454
 • Urheilulliset xLine yksityiskohdat.
 • Valopaketti.
 • Käytännöllinen takaluukun automatiikka.

X1 xDrive25e

Charged Edition Sport.

X1 Ladattava hybridi.
Alkaen 48 639
 • Jopa 52 kilometrin sähköinen toimintamatka.
 • Valopaketti.
 • Sporttiset urheiluistuimet.

BMW X1:N MUOTOILUOMINAISUUDET.

BMW X1 janoaa toimintaa: sitä ilmentävät sen monet yksityiskohdat, kuten näyttävä BMW-jäähdyttimensäleikkö, adaptiiviset LED-ajovalot, LED-sumuvalot, Y-spoke-malliset 19” vanteet sekä X1-merkkitunnuksen LED-valojen avulla maahan heijastava ulkopeili, LED-takavalot ja vaikuttavat pakoputkenpäät. Autoon noustessa sinua tervehtii Ambient-tunnelmavalaistus, joka valaisee hillitysti koko sisätilan. Lisäksi kojelauta on viimeistelty kontrastikoristesaumoilla, jotka löytyvät myös Oyster-värisestä Dakota-nahkaverhoilusta ja jalkamatoista. Säädettävät takaistuimet tarjoavat joustavuutta, sillä niiden avulla takatilaan tai tavaratilaan saa lisätilaa.
BMW X1 F48 LCI lähikuva adaptiivisista LED-ajovaloista

Adaptiiviset LED-ajovalot.

Adaptiiviset LED-ajovalot sisältävät ledeillä toteutetut lähi- ja kaukovalot sekä vilkut ja häikäisemättömät kaukovalot (BMW Selective Beam). Lisäksi varustus sisältää kääntymisvalotoiminnon, huomiovalot sekä adaptiiviset kaarrevalot ja valokuvion mukautuvan säädön. Nämä valot valaisevat ajoradan optimaalisesti jokaisessa ajotilanteessa.
BMW X1 F48 LCI lähikuva 19” kevytmetallivanteesta

19" kevytmetallivanteet Y-spoke 580 Bicolor.

19'' kevytmetallivanteet Y-spoke 580 Bicolor Orbit Grey, kiiltosorvatut, vanteet 8J x 19 ja renkaat 225/45 R19.
BMW X1 F48 LCI kuva LED-valoilla heijastetusta X1-merkkitunnuksesta.

Ulkopeili, johon sisältyy LED-valoilla heijastettu ”X1”.

Kun auton keskuslukitus avataan, kuljettajan puolen ulkopeilissä oleva LED-projektori heijastaa auton viereen maahan kaksivärisen X1-mallitunnuksen. Tämä Welcome-tervetulovalo sisältää myös oven ulkokahvan tartuntasyvennyksen valaistuksen.
BMW X1 F48 LCI sisätila, jossa aktivoituna oleva valopaketti

Valopaketti.

Valopaketin LED-valopisteet luovat sisätilaan tyylikkään valaistuksen. Kuusi erilaista valinnaista valodesignia valaisee sisätilan erittäin miellyttävästi ja tyylikkäästi yhdistäen suorat ja epäsuorat valopisteet. Ledeillä toteutettu upea Welcome-tervetulovalo ja X1-logon LED-heijastus auton ulkopuolella tervehtivät kuljettajaa.
BMW X1 F48 LCI sisätila, jossa säädettävät takaistuimet

Säädettävät takaistuimet.

Takaistuinten monipuolisten säätöjen ansiosta tavaratila on erinomaisen monikäyttöinen. Siten takana matkustavien polvitilaa ja tavaratilan kokoa voi säätää tarpeen mukaisesti. Suhteessa 60:40 jaettujen takaistuinten pituussuuntainen säätömatka on jopa 130 mm. Takaselkänojat voidaan kääntää eteen suhteessa 40:20:40.
BMW X1 F48 LCI sisätila, jossa rei'itetty Dakota-nahka Oyster / harmaa korostus

Dakota-nahka verhoilu.

Verhoilun väri: Oyster, harmailla koristetikkauksilla.

BMW X1 xDRIVE25e PLUG-IN HYBRID.

Tutustu innovatiivisella hybridivoimanlähteellä varustetun BMW X1 xDrive25e:n etuihin ja teknisiin kohokohtiin.

Kahden maailman parhaat puolet: BMW X1 xDrive25e tarjoaa sinulle kestävää liikkuvuutta ja tehokkaan ajodynamiikan. Tutustu tämän innovatiivisen BMW-hybridiauton lukuisiin etuihin ja lue lisää sen käyttövoimakonseptista, ajodynamiikasta, BMW Chargingista ja BMW ConnectedDriven kätevistä digitaalisista palveluista.
Plug-in hybrid BMW X1 xDrive25e F48 LCI näkymä sivusta latauksessa olevasta autosta mallin kanssa

BMW X1 xDrive25e:n Plug-in hybrid -teknologia.

BMW X1 xDrive25e Plug-in hybridissä yhdistyvät sähköinen BMW eDrive -voimansiirtoteknologia ja tehokas BMW-polttomoottori. Yhdessä nämä käyttövoimayksiköt tuottavat voimakkaan ja ainutlaatuisen ajokokemuksen. Optimaalisesta dynamiikasta ja vetopidosta huolehtii tämän ajoneuvosegmentin Plug-in hybrideissä ainutlaatuinen BMW xDrive -neliveto.
Lisää BMW Plug-in hybrid -käyttövoimasta
Plug-in hybrid BMW X1 xDrive25e F48 LCI 3/4-näkymä tiellä ajavan auton sivusta

BMW X1 xDrive25e:n käyttötilat.

Halusitpa ajaa pelkällä sähköllä ja päästöttömästi töihin tai voimakasta ja dynaamista suorituskykyä ja riittävän toimintasäteen viikonloppureissuja varten – hybridivoimanlähteellä varustettu BMW X1 xDrive25e pitää sinulle kaikki mahdollisuudet avoinna. Hyödy älykkäistä ajotiloista, jotka varmistavat poltto- ja sähkömoottorin optimaalisen yhteispelin joka tilanteessa.
Lisää BMW Plug-in hybrid -käyttövoimasta
Plug-in hybrid BMW X1 xDrive25e F48 LCI 3/4-näkymä sivusta latauksessa olevasta autosta

BMW X1 xDrive25e:n lataaminen.

BMW Charging tarjoaa sinulle räätälöityjä ratkaisuja Plug-in hybridisi lataamiseen. BMW X1 xDrive25e:n toimitussisältöön kuuluvat kotitalouspistorasian vakiolatauskaapelin lisäksi (Mode 3) ja BMW Charging Card, joka tarjoaa sinulle houkuttelevia mahdollisuuksia julkiseen lataukseen.
Lisää BMW Chargingista
Plug-in hybrid BMW X1 xDrive25e F48 LCI lähikuva navigointijärjestelmästä

BMW X1 xDrive25e:n digitaaliset palvelut.

BMW tarjoaa sinulle innovatiivisia digitaalisia palveluja, jotka tekevät arjen liikkumisesta BMW X1 xDrive25e:llä entistäkin mukavampaa. BMW Connected Charging näyttää sinulle luotettavasti lähimmät reittisi varrella olevat julkiset latausasemat. Saatavillasi on myös muita digitaalisia palveluja, kuten My BMW App, joka helpottaa päivittäistä liikkumistasi entisestään.
Lisää digitaalisista palveluista

KOKONAISHIILIJALANJÄLKI.

KOKONAISHIILIJALANJÄLKI.

Ladattavat hybridit eivät ole hyvä valinta ainoastaan siksi, että niiden ajonaikaiset hiilidioksidipäästöt ja polttoaineen kulutus ovat pienemmät. Osana kokonaisvaltaista ympäristötyötämme olemme tutkineet ladattavien hybridiemme kokonaishiilijalanjäljen koko niiden elinkaaren ajalta raaka-aineiden valmistuksesta ja autojen tuotannosta aina käyttövaiheeseen ja kierrätykseen. *Tulokset osoittavat, että BMW X1 xDrive 25e on uusiutuvien energialähteiden ansiosta jopa 55 prosenttia pienemmät hiilidioksidipäästöt kuin BMW X1 xDrive25i.

BMW X1:N MALLIT.

Business-varustelu

 • Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) takana
 • Takaluukun automatiikka
 • Vakionopeussäädin, jossa jarrutustoiminto
 • Kaksialue-ilmastointiautomatiikka
BMW X1 F48 LCI Business-varustelu, väri Cashmere Silver, 3/4-näkymä edestä, studiokuva

Business xLine

 • 18" kevytmetallivanteet Y-spoke 579; saatavissa myös muita vannevaihtoehtoja
 • Etupuskurin designkoriste-elementit ja alleajosuoja mattahopeanväriset
 • Istuinverhoiluna kangas-nahkayhdistelmä Cross Track värinä Granite Brown ja musta korostus, vaihtoehtoisesti istuinverhoiluna rei'itetty Dakota-nahka; saatavissa myös muita istuinverhoiluja
 • Sisäkoristelistat Pearl Dark ja korostus Pearl Gloss Chrome; saatavissa myös muita koristelistoja
BMW X1 F48 LCI Business xLine, väri Mineral White, 3/4-näkymä edestä, studiokuva

Business Sport

 • 18" kevytmetallivanteet Double-spoke 578; saatavissa myös muita vannevaihtoehtoja
 • Etupuskurin designkoriste-elementit mustat korkeakiiltoiset, alleajosuoja auton värinen
 • Urheiluistuimet istuinverhoiluna kangas-Sensatec-yhdistelmä Anthracite, jossa korostusvärinä harmaa; saatavissa myös muita istuinverhoiluja
 • Nahkainen urheiluohjauspyörä
BMW X1 F48 LCI Business Sport -malli, väri Sunset Orange, 3/4-näkymä edestä, studiokuva

Business M Sport

 • M aerodynamiikkapaketti sisältää etuhelman, sivuhelmat, pyöränkoteloiden reunasuojukset ja verhousosat ovissa auton värisinä sekä takahelman, jossa diffuusoriosan metallivärinä Dark Shadow
 • 18'' M kevytmetallivanteet Double-spoke 570 M; saatavissa myös muita vannevaihtoehtoja
 • Kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimet, joissa kangasverhoilu Micro Hexagon / Sensatec Black tai kangas-Sensatec-yhdistelmä Anthracite korostusvärinä harmaa
 • M Sport-alusta sisältäen alustan madalluksen, vaihtoehtoisesti vakioalusta
 • Nahkainen M ohjauspyörä
BMW X1 F48 LCI Business M Sport, väri M Misano Blue, 3/4-näkymä edestä, studiokuva
 • Business-varustelu
 • Business xLine
 • Business Sport
 • Business M Sport

BMW X1:N VOIMANSIIRTOTEKNOLOGIAT.

Suorituskykyä kaikilla tasoilla.

BMW X1 tarjoaa kattavan valikoiman huippusuorituskykyisiä järjestelmiä, kuten 3- ja 4-sylinteriset TwinPower Turbo -moottorit, Steptronic-automaattivaihteiston, älykkään BMW xDrive -nelivetojärjestelmän sekä adaptiivisen alustan ja M Sport -jarrut.
BMW X1 F48 LCI lähikuva BMW:n 4-sylinterisestä TwinPower Turbo -bensiinimoottorista

4-sylinterinen TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

Uuden sukupolven 4-sylinterinen 2,0-litrainen TwinPower Turbo -bensiinimoottori takaa maksimaalisen ajonautinnon. Moottori ihastuttaa temperamenttisella teholuonteella ja spontaanilla reagointiherkkyydellä jo pienillä kierrosluvuilla sekä erinomaisella taloudellisuudella ja pienillä pakokaasupäästöillä.
BMW X1 F48 LCI lähikuva BMW xDriven perässä olevasta logosta

BMW xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, suuntavakautta ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.
BMW X1 F48 LCI 3/4-näkymä takaa auton ajaessa vuoristomaisemassa.

Adaptiivinen alusta.

Adaptiivinen alusta parantaa auton mukavuutta ja ajodynamiikkaa sopeuttamalla iskunvaimennuksen luonteen kulloiseenkin ajotilanteeseen. Ajodynamiikkakatkaisimella voit valita asetukseksi joko mukavuuspainotteisen asetuksen COMFORT tai urheilullisen asetuksen SPORT.
BMW X1 F48 LCI sisätila, lähikuva keskikonsolissa olevasta valitsinvivusta.

Steptronic Sport -vaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat suorituskykypainotteisen nopeasti.
BMW X1 F48 LCI näkymä sivusta, lähikuva 19” vanteesta, johon on yhdistetty M Sport -jarrut.

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on edessä siniset kiinteärunkoiset nelimäntäiset jarrusatulat ja takana siniset liikkuvarunkoiset yksimäntäiset jarrusatulat. Jarrusatuloita koristavat M-tekstilogot, ja jarrulevyt ovat normaalia suuremmat. Jarrut ovat erinomaisen tehokkaat.

BMW X1:N INNOVAATIOT.

Aina ajan tasalla ajon aikana.

BMW X1:ssä hyödynnetään monia innovaatioita, joita ovat esimerkiksi Apple CarPlay®, Wireless Charging -toiminnon sisältävä puhelinvarustus, BMW Head-Up -näyttö ja 10,25" monitoiminäyttö. BMW X1 on varustettu myös monilla älykkäillä turvajärjestelmillä, kuten Driving Assistant Plus -ajoavustimella ja Parking Assistant -pysäköintiavustimella. Näin BMW X1 huolehtii siitä, että aina saavut mukavasti ja turvallisesti perille.
BMW X1 F48 LCI sisätila, kuva näyttö- ja käyttökonseptiin sisältyvästä Driving Assistant Plus -ajoavustimesta

Driving Assistant Plus.

Driving Assistant Plus on merkittävä lisä auton turvallisuuteen ja mukavuuteen. Se sisältää City-pysähdyksiinjarrutustoiminnollisen peräänajovaroittimen ja henkilötunnistuksen, kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, kaukovaloavustimen, Speed Limit Info -nopeusrajoitusinfon ja kameraan perustuvan Stop&Go-toiminnollisen vakionopeussäätimen.
BMW X1 F48 LCI sisätila, kuva näyttö- ja käyttökonseptiin sisältyvästä Driving Assistant Plus -ajoavustimesta

Pysäköintiavustin.

Pysäköintiavustin helpottaa taskupysäköintiä. Autolla hitaasti eteenpäin ajettaessa järjestelmä etsii riittävän suurta pysäköintitilaa. Kun riittävän suuri pysäköintitila löytyy, pysäköintiavustin hoitaa auton ohjaamisen, ja kuljettaja valitsee vaihteen sekä käyttää kaasua ja jarrua.
BMW X1 F48 LCI sisätila, kuva BMW Head-Up -näytöstä

BMW Head-Up -näyttö.

Värillinen BMW Head-Up -näyttö heijastaa ajon kannalta tärkeimmät tiedot suoraan kuljettajan näkökenttään, joten hän näkee ne kääntämättä katsettaan liikennetilanteesta ja tiestä. Se voi näyttää varustuksesta riippuen ajonopeuden, navigointiopastuksen, Speed Limit Info -nopeusrajoitusinfon ja ohituskieltojen näytön sekä puhelimen ja viihteen listat.
BMW X1 F48 LCI sisätila, kuva näyttö- ja käyttökonseptiin sisältyvästä Driving Assistant Plus -ajoavustimesta

Puhelinvarustus, jossa Wireless Charging.

Puhelinvarustus, jossa on Wireless Charging, sisältää puhelimen langattoman lataamisen telineen ja lisä-USB-liitännän. Kattoantenniyhteys varmistaa matkapuhelimen paremman kuuluvuuden. Bluetooth-yhteydellä auton järjestelmään voidaan liittää kaksi matkapuhelinta ja audiosoitin. Lisäksi varustus sisältää Bluetooth Officen.

BMW X1:N TEKNISET TIEDOT.

BMW X1 xDrive20i.

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min:

131 (178)/5000–5500

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

7,3

Polttoaineen kulutus, yhdistetty, l/100 km:

7,7–7

CO2 emissions, combined, g / km:

158-175

BMW X1 xDrive20i F48 LCI, metalliväri BMW Individual Storm Bay, ajamassa talvimaisemassa

BMW-HUOLTOPALVELUT.

BMW X1:N NEUVONTA JA HUOLTOPALVELUT.

BMW Huolenpitosopimus

BMW Huolenpitosopimus.

#whateverhappens: Täysin huoletta sähköisesti tien päällä: tämä paketti tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä ja miellyttävää suunniteltavuutta. Valitset itse voimassaoloajan väliltä 4–6 vuotta – tai leasing-asiakkaana kolme vuotta. Huoltopalvelut:
 • Katsastustarkastushuolto
 • Mikrosuodattimen huolto
 • Jarrunestehuolto
Lue lisää BMW Huolenpitosopimuksesta
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

BMW ConnectedDriven innovatiiviset Teleservices-palvelut pitävät langat käsissä puolestasi: Kun auto tarvitsee huoltoa tai kun siinä ilmenee vika, järjestelmä lähettää kaikki olennaiset autoa koskevat tiedot valittuun BMW Service -toimipisteeseen. Sen jälkeen BMW Service -toimipiste ottaa sinuun yhteyttä huoltoajankohdasta sopimiseksi. Näin voit olla varma, että saat huollon nopeasti ja mutkattomasti, eikä sinun tarvitse huolehtia itse kaikesta. Teleservices-palvelujen käytön ainoana edellytyksenä on, että olet rekisteröinyt autosi verkossa BMW ConnectedDrive -portaaliin ja valinnut BMW Service -toimipisteen. Lue lisää, miten BMW Teleservices -palvelut tekevät elämästäsi mukavampaa.
Lue lisää BMW Teleservicestä
BMW Liikkuvuuspalvelu

BMW Liikkuvuuspalvelu.

Maksuton BMW Liikkuvuuspalvelu on jokaisen BMW-auton kuljettajan käytettävissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Soitat vain palveluun ja ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua – joko puhelimitse tai tarvittaessa paikan päällä.
Lue lisää BMW Liikkuvuuspalvelusta

POLTTOAINEEN KULUTUS JA CO2-PÄÄSTÖT.

BMW X1 xDrive20i:
Polttoaineen kulutus l/100 km (EU-yhdistetty): 7,7–6,9
CO2-päästöt g/km (EU-yhdistetty): 175–158


BMW X1 xDrive25e**: 
Polttoaineen kulutus l/100 km (EU-yhdistetty): 2,1–1,7
CO2-päästöt g/km (EU-yhdistetty): 47–39
Virrankulutus kWh/100 km (EU-yhdistetty): 15,7–15,0
 

Polttoaineen kulutusta, CO2-päästöjä, sähkönkulutusta ja sähköistä toimintamatkaa koskevat viralliset tiedot on määritetty määrättyä mittausmenettelyä käyttäen ja asetuksen (EU) 715/2007 voimassa olevan version mukaisesti. WLTP-tietojen vaihteluväleissä on otettu huomioon lisävarusteet. 1.1.2021 jälkeen tyyppihyväksytyille autoille viralliset tiedot ilmoitetaan enää vain WLTP:n mukaisesti. Lisätietoja NEDC- ja WLTP-mittausmenettelyistä on osoitteessa www.bmw.de/wltp.

 

** Tämän Plug-in hybridin puhdas sähköinen käyttövoimajärjestelmä on käytössä alle 0 asteen lämpötilassa vasta muutaman kilometrin jälkeen, kun akku on lämmennyt toimintakuntoon.

Lue lisää