KULJE OMIA REITTEJÄSI. JA OTA KOKO MAAILMA MUKAAN.

BMW ConnectedDrive Services ja sovellukset BMW X1-mallissa.

Viestintä, tieto ja viihde – BMW ConnectedDriven palvelujen ja sovelluksien ansiosta koet liikkuvuuden aivan uudella tavalla.

ÄLYKÄS HÄTÄPUHELU.

Kun tarve vaatii, älykäs hätäpuhelu muodostaa BMW:n onnettomuuspalvelun kautta automaattisesti yhteyden lähimpään hätäkeskukseen englannin kielellä – ilman yksityistä matkapuhelinta. Auton sijaintitietojen lisäksi välitetään tietoja onnettomuuden vakavuudesta. Älykkään hätäpuhelun voi laukaista myös manuaalisesti, esimerkiksi jos joku muu tien käyttäjä tarvitsee apua.

Älykäs hätäpuhelu.

CONNECTEDDRIVE SERVICES.

Lisävarusteena saatava ConnectedDrive Services muodostaa perustan BMW ConnectedDrive -palveluille, jotka välittävät kuljettajalle ajon aikana runsaan tieto-, viihde- ja palvelutarjonnan, johon sisältyy esimerkiksi uutisia ja Office-toimintoja. Myös tiettyjen älypuhelinsovellusten käyttö sekä pääsy BMW ConnectedDrive Storeen (ei toistaiseksi Suomessa) sisältyvät palveluihin.

ConnectedDrive Services.

REAALIAIKAISET LIIKENNETIEDOTUKSET.

Reaaliaikaiset liikennetiedotukset (RTTI, ei saatavilla Suomessa) tuovat aina ajantasaiset liikennetilannetiedot käytettäviksi autossa. Reaaliaikaisten liikennetiedotteiden (RTTI, ei saatavilla Suomessa) ansiosta tuoreimmat liikennetiedot ovat aina käytettävissäsi. Täsmälliset tiedot häiriöiden sijainnista ja kestosta välittyvät, jotta käyttäjiä voidaan informoida lähes tosiaikaisesti ajankohtaisista tilanteista moottori, pika- ja maanteillä sekä monilla reiteillä kaupungeissa. Fiksut kiertoreittisuositukset auttavat löytämään nopeimman ja tehokkaimman reitin perille. Tietolähteinä käytetään muun muassa anonyymeiksi muutettuja autokalustojen GPS-tietojen liikeprofiileita, älypuhelinten sovellusohjelmia ja poliisin tiedotteita, mutta myös kaavamaisesti toistuvia liikennetilanteita kuten tavallisia ruuhka-aikoja. Liikennetilannetta visualisoidaan esittämällä tiet vihreinä, keltaisina, oransseina tai punaisina. Reaaliaikaiset liikennetiedotteet eivät ole saatavilla Suomessa.

REMOTE SERVICES.

Remote Services -toimintojen ja maksuttoman BMW ConnectedDrive App -sovelluksen ansiosta voi BMW-auton eri toimintoja, kuten ovien lukitsemista tai lukituksen avaamista, ohjata etäältä. Jotta toimintoa voidaan käyttää, Remote Services täytyy kertaalleen aktivoida My BMW ConnectedDrive -asiakasportaalissa osoitteessa www.bmwconnecteddrive.fi.

Remote Services.

INTERNET.

INTERNET.

Internet-lisävarusteella (ei saatavilla Suomessa) nettisivuja voi ladata BMW-auton teräväpiirtoiseen monitoiminäyttöön. Puhelinoperaattorista riippuen kuljettaja voi ladata valitsemiaan nettisisältöjä täydellä 3G-nopeudella aivan kuten kotikoneella. URL-osoite syötetään helposti ja mukavasti iDrive-monitoimisäätimellä tai nopeasti suosikkien luettelosta. Internet-lisävarusteeseen kuuluva kiinteämaksuinen datalaajakaista mahdollistaa mukavan nettisurffailun suoraan autossa (ei Roaming-verkkovierailua). Nettisurffailuun käytetään monitoiminäyttöä.Internet-lisävaruste ei ole saatavilla Suomessa. Nettisurffailuun käytetään monitoiminäyttöä. Jos autossa on takatilan viihdekeskus Professional, Internetissä voi surffailla myös takamatkustamossa etuistuinten selkänojiin asennetuilla litteillä näytöillä.
Internet-lisävaruste ei ole saatavilla Suomessa.

CONCIERGE SERVICE.

Oletko aina halunnut tietää, miltä tuntuisi, jos käytettävissä olisi oma hovimestari? Nyt se on mahdollista BMW ConnectedDriven Concierge Service -palvelun avulla (palvelu ei ole saatavilla Suomessa). Tämän elämää mukavoittavan palvelun ansiosta saat napin painalluksella yhteyden BMW-asiakaspalvelun työntekijöihin, jotka ovat käytettävissäsi "henkilökohtaisina assistentteina" matkan varrella. Olitpa etsimässä jotain tiettyä ravintolaa, lähintä pankkiautomaattia tai päivystävää apteekkia – BMW-asiakaspalvelun työntekijä löytää kohteet ja lähettää tarvitsemasi osoitetiedot niin halutessasi suoraan navigointijärjestelmääsi. Concierge Service on käytettävissäsi matkapuhelimestasi riippumatta, kotimaassa ja ulkomailla, kellon ympäri viikon jokaisena päivänä ja ilman lisäkustannuksia. Palvelu ei ole saatavilla Suomessa.

Concierge Service.