VALTAA ALUEITA.

BMW X6 M.

VALTAA ALUEITA.BMW X6 M.

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min

423 (575)/6000–6500

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min

750/2200–5000

Kiihtyvyys 0–100 km/h s

4,2

CO2-päästö yhdistetty g/km

258

BMW X6 M yhdistää urheiluauton suorituskyvyn ja X-mallin joustavuuden. Temperamenttinen kahdeksansylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori, kahdeksanvaihteinen M Steptronic-automaattivaihteisto ja M autoille sovitettu xDrive-järjestelmä ovat äärimmäisen ajonautinnon takuumiehiä. Vakiovarusteiset 20" tai lisävarusteiset 21" kevytmetallivanteet ja voimakasmuotoiset etu- ja takahelma luovat vaikuttavan olemuksen. Avarassa sisätilassaan tämä Sports Activity Coupé vakuuttaa laadukkailla materiaaleilla, urheilullisesti muotoilluilla, korotetuilla istuimilla ja monilla optisilla yksityiskohdilla, joiden M design on ainutlaatuinen. Huipputehokas auto – upea kiihdyttää ja ajaa, mukava ja vapaa kaikista rajoitteista.

KAMPANJAT.

BMW Kesäkampanja

Kaksi BMW:tä yhden hinnalla!

Kun teet kaupat uudesta BMW:stä kesäkuussa, saat upean BMW Cruise Bike -polkupyörän ja 500 € Neste Lahjakortin kaupan päälle!

PARAS KIERROSAIKA. MYÖS ILMAN KILPARATAA.

Kilpaurheilijaluonne.

Vastustamattomalla dynamiikallaan, upealla ajettavuudellaan ja täsmällisellä ohjattavuudellaan BMW X6 M asettaa mittapuita omassa autoluokassaan. Launch Control -kiihdytysavustimen ansiosta liikkeelle lähtö on täydellinen. Dynamic Drive, Dynamic Performance Control ja säätyvä iskunvaimennus a sovittavat BMW-autosi asetukset jokaiseen ajotilanteeseen optimaalisesti.

Ajodynamiikka ja tehokkuus.

BMW X6 M tarjoaa puristettua voimaa, jonka M malleille suunniteltu xDrive-nelivetojärjestelmä siirtää tehokkaasti tiehen. Täydellinen pito on taattu. Nopeat vaihteenvaihdot, joko manuaalisesti tai automaattisesti, ovat mahdollisia vakiovarusteisen 8-vaihteisen M Steptronic -vaihteiston avulla. M komposiitti-jarrut tarjoavat tarjoavat näihin tehoihin vaadittavat pysähtymisarvot. BMW EfficientDynamics -tekniikan ansiosta ajaminen on entistä taloudellisempaa, tehoja säästämättä.

Muotoilu.

Tehopaketti eleganttisessa Sport Activity Coupén ulkokuoressa. Tehty huippusuorituskykyyn majesteettisella olemuksella. Uniikki yhdistelmä mukavuutta heti kun astut autoon sisään – ja uskomattoman tehokas painettaessa kaasupoljinta.

423 KW.

Kaksi korkealle kiertävää TwinScroll-turboahdinta. Testattu kilparadoilla. Neljästä jäähdytyskierrosta sekä kymmenestä jäähdyttimestä koostuvan jäähdytysjärjestelmän ansiosta valmiina vaativimpaankin termiseen kuormitukseen.
Sylinteririvien yhteinen pakosarja takaa pakokaasujen täydellisen virtauksen, optimaalisen voimankehityksen ja salamannopean reaktioherkkyyden. Tämä voimanlähde on todellinen gigantti. 4,4 litran iskutilavuudesta kahdeksansylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori saa irti 575 hv:n tehon ja työntää BMW X6 M -autoa valtavalla, jopa 750 Nm:n väännöllä vaivattomasti eteenpäin. Ja kiihdyttää BMW X6 M -auton 4,2 sekunnissa nollasta sataan. Tätä suorituskykyä vasten tarkasteltuna kulutus ja CO2-päästö tuntuvat kohtuullisilta: lukuisten BMW EfficientDynamicsin tekniikoiden ansiosta yhdistetyiksi arvoiksi saadaan 11,1 l/100 km ja 258 g/km.