PEHMOINEN. KUIN PETO.

BMW X6 M -mallin jännittävä muotoilu.

PEHMOINEN. KUIN PETO.

BMW X6 M -mallin jännittävä muotoilu.

Tehopaketti eleganttisessa Sport Activity Coupén ulkokuoressa. Tehty huippusuorituskykyyn majesteettisella olemuksella. Uniikki yhdistelmä mukavuutta heti kun astut autoon sisään – ja uskomattoman tehokas painettaessa kaasupoljinta.

PEHMOINEN. KUIN PETO.BMW X6 M -mallin jännittävä muotoilu.

Tehopaketti eleganttisessa Sport Activity Coupén ulkokuoressa. Tehty huippusuorituskykyyn majesteettisella olemuksella. Uniikki yhdistelmä mukavuutta heti kun astut autoon sisään – ja uskomattoman tehokas painettaessa kaasupoljinta.

Read more

ULKOPUOLEN MUOTOILU.

Mahtavat imuilmakanavat ja leveä kaksiosainen M jäähdyttimensäleikkö hallitsevat keulaa ja viestittävät huikeasta tehopotentiaalista. Voimakasmuotoiset valonheittimet viimeistelevät dynaamisen luonteen.
Sitä korostavat myös coupémainen siluetti, M sivuhelmalevikkeet ja kaksiosainen taitelinja. Voimakkaasti muotoilluissa pyöränkoteloissa odottavat lisävarusteiset 21" M kevytmetallivanteet ovat valmiina lähtöön. Vahva hartialinja päättyy voimakkaaseen takaspoileriin. Heti sen alapuolella: M takahelma ja kahden kiillotetun kaksoispakoputkenpään ympäröimä diffuusori muodostavat urheilullisen päätöksen. Tekee heti mieli nousta kyytiin ja päästä kokemaan äärimmäinen ajonautinto. Tässä on puhdasrotuinen, M perinteitä noudattava urheiluauto, jokainen yksityiskohta suunniteltu yltämään huippusuorituksiin.

DRESS CODE: HUIMAPÄÄ.

Tutustu BMW X6 M -mallin muotoiluun.

DRESS CODE: HUIMAPÄÄ.

Tutustu BMW X6 M -mallin muotoiluun.

SISÄTILAN DESIGN.

Yksi ainoa vilkaisu BMW X6 M -auton sisätilaan riittää johtopäätökseen: tämä ei ole pelkkä kuljettajan istuin vaan oikea ohjaamo, joka on suunniteltu yltämään urheilullisiin huippusuorituksiin. Lisävarusteiset M monitoimi-istuimet voimakasmuotoisine sivutukineen houkuttelevat ajamaan kaarteet nopeasti.
Kolmipuolainen, integroiduilla vaihdevivuilla varustettu nahkainen M ohjauspyörä istuu optimaalisesti käteen myös rivakoissa suunnanmuutoksissa. M vaihteenvalintakytkin ja ajodynamiikkapainikkeet on suunnattu kohti kuljettajaa ja sijoitettu keskikonsoliin. Sivuilla sen vasemmalla ja oikealla puolella – nahkaisen polvituet, jotka parantavat mukavuutta äärirajoilla. Sitä on BMW X6 M -auton kilpaurheiluluonne. Toista luonnetta hallitsevat ylelliset materiaalit, esimerkiksi täysnahkavarustus Aragon Brown, kiillotetut Carbon- tai laadukkaat jalopuukoristelistat. Nämä ja muut yksityiskohdat kertovat BMW X6 M -auton luksusluonteesta, jota saa jalostettua entisestään ylellisillä BMW Individual -kokoelman tuotteilla.

M MONITOIMI-ISTUIMET.

Ylelliset M monitoimi-istuimet kuvastavat auton sisätilassa ulkopuolen urheilullista olemusta. Kuljettaja ja etumatkustaja istuutuvat täysnahkaverhoilluille istuimille, joiden pääntukia koristaa painokuviona toteutettu M logo.
Syvät istuinosat, korkeiksi muotoillut sivut ja ulkonevat yläsivuosat hartioiden alueella tarjoavat täydellisen sivutuen jopa erityisen urheilullisessa ajossa. Myös istuinmukavuus ja istumistunne on sovitettu auton erinomaisen urheilullisiin suorituksiin, ja samalla ne tarjoavat huippuluokan mukavuutta pitkilläkin matkoilla. Integroidut pääntuet korostavat sporttista optiikkaa. Monipuolisiin säätömahdollisuuksiin kuuluuvat myös istumissyvyyden, pääntuen korkeuden ja selkänojen leveyden sähkötoiminen säätö.
Istuimessa on selkänojan yläosassa aukko, joka keventää optista vaikutelmaa. Tätä vaikutelmaa vahvistaa aukon alapuolella oleva kontrastipinta. Erityisen ylellisen vivahteen istuimiin luovat kontrastiväriset kaksinkertaiset katesaumat, jotka korostavat laadukasta Merino-nahkaa.

OHJAAMO.

Selkeä hahmotus, huippuluokan ergonomia, erinomainen näkyvyys: BMW X6 M -auton ohjaamossa kuljettajasta ja etumatkustajasta tulee pilotteja.
Istuimilla, jotka tarjoavat nopeassakin kaarreajossa täydellisen tuen ja korotetun istumisasentonsa ansiosta erinomaisen näkyvyyden. Ja tärkeimpien toimintojen suoran käyttömahdollisuuden. Nahkainen M ohjauspyörä tarjoaa ehdottoman hallinnan. Vaihdevivut innoittavat kiihkeisiin vaihteen vaihtoihin. M Drive -näppäimillä aktivoidaan M ajotilat maksimaalisen ajonautinnon saavuttamiseksi. Aina nähtävillä: Head-Up -näyttö, jossa on erityiset M näytöt kuten optimaalisten vaihtamishetkien ilmaisu. Aivan kuten kilpaurheilussa, mutta mukavasti. Ilmastointilaite, navigointi ja radio on sijoitettu kuljettajasta oikealle. Näin myös etumatkustaja pystyy helposti käyttämän monia toimintoja.

VANTEET.

BMW X6 M -autossa on vakiovarusteena 20" M kevytmetallivanteet Double-spoke 611 M. Ajodynamiikaltaan optimoidut renkaat ovat kooltaan 285/40 R20 Y (edessä) ja 325/35 R20 Y (takana).
Ne tarjoavat erinomaisen pidon, erityisen suoran ohjausvaikutuksen ja täydellisen ajettavuuden. Vaihtoehtona on tarjolla taotut 21" M kevytmetallivanteet Double-spoke 612 M, jotka säteilevät joka suhteessa vakuuttavuutta ja voimaa. Olipa valintasi 20" tai 21": molemmat vanteet on kiiltosorvattu, ja ne ihastuttavat sirolla designillaan ja voimakkaalla Bicolor-optiikalla.

BMW INDIVIDUAL.

Jokaisen luonteen ainutkertaisuus ilmenee yksityiskohdissa. Sillä niihin kätkeytyy todellisen ylellisyyden alkulähde. Anna täydellisyyden tavoittelulle omanlaisesi ilmaisu. BMW X6 M -autoon sopivilla BMW Individual -varusteilla.

Yksilöllisyyden ilmaisu.

 • BMW Individual -ulkovärit

  Äärimmäisen urheilullinen jo ennen liikkeelle lähtöä. Sellaisena BMW X6 M esittäytyy BMW Individual -valikoiman Azurite Black -metallivärissä. Sen erikoisuus: kun valo osuu siihen suoraan, muuten mustasta pinnasta löytyy jännittäviä tummansinisiä sävyjä, jotka korostavat BMW X6 M -auton dynaamisia linjoja entisestään. Toinen BMW Individual -vaihtoehto on Pyrite Brown -metalliväri, joka on elegantti ja ainakin yhtä lumoava.

 • BMW Individual Merino-nahka

  Upeaa luksusta, jota kelpaa katsoa ja tunnustella: uusi BMW X6 M asettaa uusia mittapuita myös sisätilassa. Yksi viidestä erityisen laadukkaasta BMW Individual Merino Fine-grain -nahkaversiosta on erityisen vaikuttava yhdistelmä, johon kuuluu nahkaverhous Smoke White, Alcantara-kattoverhous Smoke White ja nahkaverhoiltu kojelauta Scotch Dark. Vaalea väriyhdistelmä, joka turhaan hakee vertaistaan ja lupaa ylellistä sisätilatunnetta.

 • BMW Individual -sisäkoristelistat

  Luonnollisen täydellistä yhteispeliä: jalopuiset BMW Individual -sisäkoristelistat Ash Vulcano Brown luo lumoavan kontrastin BMW Individual -valikoiman silkkisen mattapintaiselle Merino Fine-grain Smoke White -nahkalle. Käsityön jäljeltään ja materiaaleiltaan yhtä vaikuttavia ovat muutkin BMW Individual -sisäkoristelistat. Vaikkapa sirokuvioinen jalopuuversio Sen Light Brown tai tyylikäs pianolakka musta.

 • Muita BMW Individual -varusteita

  Muita BMW Individual -varusteita: nahkaverhoillun kojelaudan BMW Individual -lisänahkaosat vievät sisätilan arvokkuuden uusiin ulottuvuuksiin. Laajuuksien väri on Black tai Scotch dark riippuen siitä, mikä BMW Individual Merino Fine-grain nahkaversio on valittu. BMW Individual -jäähdytyslokero tekee ajamisen ilosta nautinnollisen elämyksen. Koska jäähdytyslokeron saa irrotettua helposti, koko tavaratila on tarvittaessa pian taas käytettävissä.