KÄÄNTÄÄ PÄÄT. 575 HEVOSVOIMALLA.

BMW X6 M -mallin 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

Äärimmäinen ajonautinto vaatii ensiluokkaisia komponentteja. Tärkeintä on massiivinen teho, jota jaetaan juuri oikeissa annoksissa. Sen jälkeen tulee elastisuus ja kestävyys. Kiihdytä nopeasti ja pidä vauhti tasaisena. Jarruta nopeasti ja kiihdytä uudelleen. Uudelleen ja uudelleen äärirajoille asti. BMW X6 M -mallin moottori on tehty näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Yhdessä BMW EfficientDynamicsin M TwinPower Turbo -tekniikalla, joka koostuu Valvetronicista, bensiinin suoraruiskutuksesta ja innovatiivisesta turboahdosta.

BMW M TWINPOWER TURBO -BENSIINIMOOTTORI.

Kaksi korkealle kiertävää TwinScroll-turboahdinta. Testattu kilparadoilla. Neljästä jäähdytyskierrosta sekä kymmenestä jäähdyttimestä koostuvan jäähdytysjärjestelmän ansiosta valmiina vaativimpaankin termiseen kuormitukseen.
Sylinteririvien yhteinen pakosarja takaa pakokaasujen täydellisen virtauksen, optimaalisen voimankehityksen ja salamannopean reaktioherkkyyden. Tämä voimanlähde on todellinen gigantti. 4,4 litran iskutilavuudesta kahdeksansylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori saa irti 575 hv:n tehon ja työntää BMW X6 M -autoa valtavalla, jopa 750 Nm:n väännöllä vaivattomasti eteenpäin. Ja kiihdyttää BMW X6 M -auton 4,2 sekunnissa nollasta sataan. Tätä suorituskykyä vasten tarkasteltuna kulutus ja CO2-päästö tuntuvat kohtuullisilta: lukuisten BMW EfficientDynamicsin tekniikoiden ansiosta yhdistetyiksi arvoiksi saadaan 11,1 l/100 km ja 258 g/km.

 • M TwinPower Turbo
  Sylinteriluku / venttiileitä per sylinteri
  8/4
  Iskutilavuus cm³
  4395
  Iskun pituus / sylinterin halkaisija mm
  88,3/89,0
  Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min
  423 (575)/6000-6500
  Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min
  750/2200-5000
  Puristussuhde : 1
  10,0

Huomautuksia tietoihin.

 • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

  (1) Koskee autoja valmistuspäivään 15.4.2018 saakka. Automallien saatavuuden voit tarkastaa ottamalla yhteyden BMW-jälleenmyyjäliikkeeseen.

  Esitetyt polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Luvut viittaavat ajoneuvoon, joka on peruskokoonpanon mukainen Saksassa, ja esitetty vaihteluväli ottaa huomioon valittujen pyörien ja renkaiden koot. Kuvissa esiintyvissä malleissa on osin myös tehdasasennettuja lisävarusteita, jotka eivät kuulu vakiovarusteisen auton toimituslaajuuteen. Eri maissa voi olla kansalliseen lainsäädäntöön perustuvia poikkeamia tässä kuvatuista malliversioista ja varusteista. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon.

  Tiedot, joiden kohdalla on merkintä (2), ovat ennakkotietoarvoja.

  Tunnuksella (3) merkittyjen ajoneuvojen arvot perustuvat jo uuteen WLTP-asetukseen, ja ne muunnetaan takaisin NEDC-arvoiksi ajoneuvojen vertailun varmistamiseksi. Näiden ajoneuvojen osalta hiilidioksidiarvot voivat ajoneuvoon liittyvien verojen tai muiden (ainakin muun muassa) hiilidioksidipäästöihin perustuvien maksujen osalta poiketa tässä esitetyistä arvoista kansallisen lainsäädännön mukaan. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.