VALTAA ALUEITA.

BMW X5 M.

VALTAA ALUEITA.BMW X5 M.

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min

423 (575)/6000–6500

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min

750/2200–5000

Kiihtyvyys 0–100 km/h s

4,2

CO2-päästö yhdistetty g/km

258

BMW X5 M yhdistää M autolle ominaisen temperamentin X-mallin erinomaiseen toimivuuteen. Sen vahvasti vääntävä kahdeksansylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori, kahdeksanvaihteinen M Steptronic-automaattivaihteisto ja M autoille sovitettu xDrive-järjestelmä mahdollistavat ajamisen ilon äärirajoilla. Vaikuttavan olemuksen takaavat dynaamisesti muotoillut etu- ja takahelma sekä vakiovarusteiset 20" kevytmetallivanteet. Avarassa sisätilassaan tämä Sports Utility Vehicle tarjoaa laadukkaat materiaalit, urheilullisesti muotoillut, korotetut istuimet ja luonteikkaat M designominaisuudet. BMW X5 M yhdistää kahden maailman parhaat palat: se on suorituskyvyltään ja ajettavuudeltaan mahtava, ja samalla toimiva ja täysin arjen tarpeisiin soveltuva.

KAMPANJAT.

BMW Kesäkampanja

Kaksi BMW:tä yhden hinnalla!

Kun teet kaupat uudesta BMW:stä kesäkuussa, saat upean BMW Cruise Bike -polkupyörän ja 500 € Neste Lahjakortin kaupan päälle!

PARAS KIERROSAIKA. MYÖS ILMAN KILPARATAA.

Kilpaurheilijaluonne.

Vastustamattomalla dynamiikallaan, upealla ajettavuudellaan ja täsmällisellä ohjattavuudellaan BMW X5 M asettaa mittapuita omassa autoluokassaan. Launch Control -kiihdytysavustimen ansiosta liikkeelle lähtö on täydellinen. Dynamic Drive, Dynamic Performance Control ja säätyvä iskunvaimennus a sovittavat BMW-autosi asetukset jokaiseen ajotilanteeseen optimaalisesti.

Ajodynamiikka ja tehokkuus BMW X5 M -mallissa.

BMW X5 M tarjoaa puristettua voimaa, jonka M malleille suunniteltu xDrive-nelivetojärjestelmä siirtää tehokkaasti tiehen. Täydellinen pito on taattu. Nopeat vaihteenvaihdot, joko manuaalisesti tai automaattisesti, ovat mahdollisia vakiovarusteisen 8-vaihteisen M Steptronic-vaihteiston avulla. M komposiitti-jarrut tarjoavat tarjoavat näihin tehoihin vaadittavat pysähtymisarvot. BMW EfficientDynamics -tekniikan ansiosta ajaminen on entistä taloudellisempaa, tehoja säästämättä.

Vetovoimainen muotoilu BMW X5 M -mallissa.

Voimalla ei koskaan ennen ole ollut näin paljon tilaa: BMW X5 M -design viestittää suoritushaluja ja mukavuutta. Joka ainoa linja korostaa sen impulsiivista luonnetta. Silkkaa adrenaliinia jo ensi silmäyksellä.

423 KW.

Kaksi korkealle kiertävää TwinScroll-turboahdinta. Testattu kilparadoilla. Neljästä jäähdytyskierrosta sekä kymmenestä jäähdyttimestä koostuvan jäähdytysjärjestelmän ansiosta valmiina vaativimpaankin termiseen kuormitukseen.
Sylinteririvien yhteinen pakosarja takaa pakokaasujen täydellisen virtauksen, optimaalisen voimankehityksen ja salamannopean reaktioherkkyyden. Tämä voimanlähde on todellinen gigantti. 4,4 litran iskutilavuudesta kahdeksansylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori saa irti 575 hv:n tehon ja työntää BMW X6 M -autoa valtavalla, jopa 750 Nm:n väännöllä vaivattomasti eteenpäin. Ja kiihdyttää BMW X6 M -auton 4,2 sekunnissa nollasta sataan. Tätä suorituskykyä vasten tarkasteltuna kulutus ja CO2-päästö tuntuvat kohtuullisilta: lukuisten BMW EfficientDynamicsin tekniikoiden ansiosta yhdistetyiksi arvoiksi saadaan 11,1 l/100 km ja 258 g/km.