VALTAA ALUEITA.

BMW X5 M.

VALTAA ALUEITA.BMW X5 M.

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min

423 (575)/6000–6500

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min

750/2200–5000

Kiihtyvyys 0–100 km/h s

4,2

CO2-päästö yhdistetty g/km

258

BMW X5 M yhdistää M autolle ominaisen temperamentin X-mallin erinomaiseen toimivuuteen. Sen vahvasti vääntävä kahdeksansylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori, kahdeksanvaihteinen M Steptronic-automaattivaihteisto ja M autoille sovitettu xDrive-järjestelmä mahdollistavat ajamisen ilon äärirajoilla. Vaikuttavan olemuksen takaavat dynaamisesti muotoillut etu- ja takahelma sekä vakiovarusteiset 20" kevytmetallivanteet. Avarassa sisätilassaan tämä Sports Utility Vehicle tarjoaa laadukkaat materiaalit, urheilullisesti muotoillut, korotetut istuimet ja luonteikkaat M designominaisuudet. BMW X5 M yhdistää kahden maailman parhaat palat: se on suorituskyvyltään ja ajettavuudeltaan mahtava, ja samalla toimiva ja täysin arjen tarpeisiin soveltuva.

KAMPANJAT.

BMW Kesäkampanja

Kaksi BMW:tä yhden hinnalla!

Kun teet kaupat uudesta BMW:stä kesäkuussa, saat upean BMW Cruise Bike -polkupyörän ja 500 € Neste Lahjakortin kaupan päälle!

PARAS KIERROSAIKA. MYÖS ILMAN KILPARATAA.

Kilpaurheilijaluonne.

Vastustamattomalla dynamiikallaan, upealla ajettavuudellaan ja täsmällisellä ohjattavuudellaan BMW X5 M asettaa mittapuita omassa autoluokassaan. Launch Control -kiihdytysavustimen ansiosta liikkeelle lähtö on täydellinen. Dynamic Drive, Dynamic Performance Control ja säätyvä iskunvaimennus a sovittavat BMW-autosi asetukset jokaiseen ajotilanteeseen optimaalisesti.

Ajodynamiikka ja tehokkuus BMW X5 M -mallissa.

BMW X5 M tarjoaa puristettua voimaa, jonka M malleille suunniteltu xDrive-nelivetojärjestelmä siirtää tehokkaasti tiehen. Täydellinen pito on taattu. Nopeat vaihteenvaihdot, joko manuaalisesti tai automaattisesti, ovat mahdollisia vakiovarusteisen 8-vaihteisen M Steptronic-vaihteiston avulla. M komposiitti-jarrut tarjoavat tarjoavat näihin tehoihin vaadittavat pysähtymisarvot. BMW EfficientDynamics -tekniikan ansiosta ajaminen on entistä taloudellisempaa, tehoja säästämättä.

Vetovoimainen muotoilu BMW X5 M -mallissa.

Voimalla ei koskaan ennen ole ollut näin paljon tilaa: BMW X5 M -design viestittää suoritushaluja ja mukavuutta. Joka ainoa linja korostaa sen impulsiivista luonnetta. Silkkaa adrenaliinia jo ensi silmäyksellä.