VOIMALLA EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN PALJON TILAA.

Vetovoimainen muotoilu BMW X5 M -mallissa.

VOIMALLA EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN PALJON TILAA.

Vetovoimainen muotoilu BMW X5 M -mallissa.

Voimalla ei koskaan ennen ole ollut näin paljon tilaa: BMW X5 M -design viestittää suoritushaluja ja mukavuutta. Joka ainoa linja korostaa sen impulsiivista luonnetta. Silkkaa adrenaliinia jo ensi silmäyksellä.

VOIMALLA EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN PALJON TILAA.Vetovoimainen muotoilu BMW X5 M -mallissa.

Voimalla ei koskaan ennen ole ollut näin paljon tilaa: BMW X5 M -design viestittää suoritushaluja ja mukavuutta. Joka ainoa linja korostaa sen impulsiivista luonnetta. Silkkaa adrenaliinia jo ensi silmäyksellä.

ULKOPUOLEN MUOTOILU.

Katse kiinnittyy heti leveään etuhelmaan. Suuret ilmanottoaukot viittaavat mahtavaan voimanlähteeseen, joka odottaa toimintaan pääsyä. Kaksiosaista M jäähdyttimensäleikköä ympäröi kromikehys.
Voimakasmuotoiset valonheittimet johdattavat katseen sivulle. Siellä ympäri kiertävä taitelinja ja vaikuttavat sivuhelmalevikkeet piirtävät siluettiin vahvan kiilamaisen muodon. Selkeä kannanotto suvereenin olemuksen puolesta. Perä jakautuu osiin vaakasuorien linjojen vaikutuksesta. Näin BMW X5 M vaikuttaa vieläkin dynaamisemmalta, ja samalla sen leveä vaikutelma korostuu. Kaksi kromattua pakoputkenpäätä suuren takahelman alapuolella sekä diffuusori ovat peräisin moottoriurheilun maailmasta. BMW X5 M on erinomaisesti varustettu urheilullisiin suorituksiin – ja samalla se tarjoaa X-mallin käytännöllisyyden ja jämäkkyyden.

VOIMA VIEHÄTTÄÄ.

VOIMA VIEHÄTTÄÄ.

BMW X5 M -mallin muotoilu – videolla.

SISÄTILAN DESIGN.

Omaa luokkaansa: BMW X5 M -autossa luksus ja urheilullisuus kohtaavat toisensa. Samalla muunneltava sisätila tarjoaa erinomaista käytännöllisyyttä.
Lisävarusteisissa M monitoimi-istuimissa katse kiinnittyy kuviopintaiseen Merino-nahkaan ja upeannäköisiin kontrastiompeleihin. Yhdistämällä Merino fine-grain -nahkaverhoukset ja Alcantara-kattoverhoilun, josta on tarjolla eri värejä, voidaan luoda jännittäviä kontrasteja – näin sisätilan olemusta voidaan viimeistellä entisestään BMW Individual -malliston ylellisillä vaihtoehdoilla.
Mittarit ja hallintalaitteet edustavat laadukkaasti työstettyä ergonomiaa. Sitä korostavat yhtä lailla mattapintaiset kromiosat kuin jalopuiset tai Carbon-sisäkoristelistat. M vaihteenvalitsin ja ajodynamiikkanäppäimet on suunnattu kuljettajaa kohti. Nahkaisen M ohjauspyörän yhteyteen sijoitetut vaihdevivut takaavat kiihkeän ajotunteen, korotettu istuma-asento suvereenit näkymät. BMW X5 M -mallin sisätila yhdistää M autojen ja X-mallien elementtejä toisiinsa täydellisesti ja saa aikaan avaran tilantunteen. Mukavuus on BMW X5 M -autossa taattu – ja niin on adrenaliinikin.

M MONITOIMI-ISTUIMET.

Ylelliset M monitoimi-istuimet kuvastavat auton sisätilassa ulkopuolen urheilullista olemusta. Kuljettaja ja etumatkustaja istuutuvat täysnahkaverhoilluille istuimille, joiden pääntukia koristaa painokuviona toteutettu M logo.
Syvät istuinosat, korkeiksi muotoillut sivut ja ulkonevat yläsivuosat hartioiden alueella tarjoavat täydellisen sivutuen jopa erityisen urheilullisessa ajossa. Myös istuinmukavuus ja istumistunne on sovitettu auton erinomaisen urheilullisiin suorituksiin, ja samalla ne tarjoavat huippuluokan mukavuutta pitkilläkin matkoilla. Integroidut pääntuet korostavat sporttista optiikkaa. Monipuolisiin säätömahdollisuuksiin kuuluvat myös istumissyvyyden, pääntuen korkeuden ja selkänojien leveyden sähkötoiminen säätö.
Istuimessa on selkänojan yläosassa aukko, joka keventää optista vaikutelmaa. Tätä vaikutelmaa vahvistaa aukon alapuolella oleva kontrastipinta. Erityisen ylellisen vivahteen istuimiin luovat kontrastiväriset kaksinkertaiset katesaumat, jotka korostavat laadukasta Merino-nahkaa.

OHJAAMO.

Selkeä hahmotus, huippuluokan ergonomia, erinomainen näkyvyys: BMW X5 M -auton ohjaamossa kuljettajasta ja etumatkustajasta tulee pilotteja.
Istuimilla, jotka tarjoavat nopeassakin kaarreajossa täydellisen tuen ja korotetun istumisasentonsa ansiosta erinomaisen näkyvyyden. Ja tärkeimpien toimintojen suoran käyttömahdollisuuden. Nahkainen M ohjauspyörä tarjoaa ehdottoman hallinnan. Vaihdevivut innoittavat kiihkeisiin vaihteen vaihtoihin. M Drive -näppäimillä aktivoidaan M ajotilat maksimaalisen ajonautinnon saavuttamiseksi. Aina nähtävillä: Head Up -näyttö, jossa on erityiset M toiminnot kuten optimaalisten vaihtamishetkien ilmaisu. Aivan kuten kilpaurheilussa, mutta mukavasti. Ilmastointilaite, navigointi ja radio on sijoitettu kuljettajasta oikealle. Näin myös etumatkustaja pystyy helposti käyttämän monia toimintoja.

VANTEET.

BMW X5 M -autossa on vakiovarusteena 20" M kevytmetallivanteet Double-spoke 611 M. Ajodynamiikaltaan optimoidut renkaat ovat kooltaan 285/40 R20 Y (edessä) ja 325/35 R20 Y (takana).
Ne tarjoavat erinomaisen pidon, erityisen suoran ohjausvaikutuksen ja täydellisen ajettavuuden. Vaihtoehtona on tarjolla taotut 21" M kevytmetallivanteet Double-spoke 612 M, jotka säteilevät joka suhteessa vakuuttavuutta ja voimaa. Olipa valintasi 20" tai 21": molemmat vanteet on kiiltosorvattu, ja ne ihastuttavat sirolla designillaan ja voimakkaalla Bicolor-optiikalla.

BMW INDIVIDUAL.

Jokaisen luonteen ainutkertaisuus ilmenee yksityiskohdissa. Sillä niihin kätkeytyy todellisen ylellisyyden alkulähde. Anna täydellisyyden tavoittelulle omanlaisesi ilmaisu. BMW X5 M -autoon sopivilla BMW Individual -varusteilla.

 • BMW Individual -ulkovärit

  BMW Individual -ulkovärit: Loistava eleganssi kohtaa rajattoman dynamiikan. Sellaisena BMW X5 M esittäytyy BMW Individual -ulkovärivalikoiman Pyrite Brown -metallivärissä. Mikroskooppisen pienten Xirallic®-pigmenttien ansiosta vaaleanruskea pinta kimmeltää tyylikkään hopeisena, kun valo osuu siihen suoraan. Se on erittäin ylellinen efekti, joka muodostaa lumoavan kontrastin vaikuttaville mitoille ja voimakkaalle olemukselle. Jos haluat antaa BMW X5 M -autollesi toisenlaisen luonteen, voit valita BMW Individual -ulkovärivalikoimasta vaihtoehtoisen Azurite Black -metallivärin, joka ei jää ainutlaatuisuudessaan yhtään jälkeen.

 • BMW Individual Merino-nahka

  BMW Individual Merino-nahka: yksilöllistä luksusta, jota kelpaa katsoa ja tunnustella. BMW X5 M asettaa uusia mittapuita myös sisätilassaan. Yksi BMW Individual -malliston jännittävistä yhdistelmistä on intensiivinen, laajennettu nahkaverhous Criollo Brown, jossa kojelauta on verhoiltu mustalla nahkalla ja joka luo jännittävän kontrastin Alcantara-kattoverhoukselle Smoke White. Ylellinen sisätilan tunnelma on vertaansa vailla. BMW Individual -malliston erityisen laadukkaiden Merino Fine-grain -nahkaverhousten muut värivaihtoehdot tekevät BMW X5 M -autosta ainutlaatuisen. Mikä värisävy sopii Sinun luonteeseesi?

 • BMW Individual -sisäkoristelistat

  BMW Individual -sisäkoristelistat: avaimet täydelliseen väritykseen. Mustalla pianolakalla viimeisteltyjen BMW Individual -sisäkoristelistojen vaikuttavan syvä kiilto luo loistavan kontrastin silkkimattapintaiselle Merino Fine-grain -nahkalle Criollo Brown. Käsityön jäljeltään ja materiaaleiltaan yhtä vaikuttavia ovat jalopuiset BMW Individual -sisäkoristelistat: vaikkapa sirokuvioinen Sen Light Brown tai jännittävä Ash Vulcano Brown.

 • Muita BMW Individual -varusteita

  Muita BMW Individual -varusteita: nahkaverhoillun kojelaudan BMW Individual -lisänahkaosat vievät sisätilan arvokkuuden uusiin ulottuvuuksiin. Laajuuksien väri on Black tai Scotch dark riippuen siitä, mikä BMW Individual Merino fine-grain nahkaversio on valittu.
  BMW Individual -jäähdytyslokero tekee ajamisen ilosta nautinnollisen elämyksen. Koska jäähdytyslokeron saa irrotettua helposti, koko tavaratila on tarvittaessa pian taas käytettävissä.