VOIMA, TÄYDELLISISSÄ MUODOISSA.

BMW M6 Gran Coupé.

VOIMA, TÄYDELLISISSÄ MUODOISSA.

BMW M6 Gran Coupé.

VOIMA, TÄYDELLISISSÄ MUODOISSA.BMW M6 Gran Coupé.

Kulutus EU-yhdistetty l/100 km

9.9

CO2-päästö yhdistetty g/km

231

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min

680/1500–5750

Vaikuttava viimeisintäkin yksityiskohtaa myöten, valloittava kokonaisuutena: BMW M6 Gran Coupé on paljon enemmän kuin täydellisesti yhteensovitettu kokoelma huipputehotekniikoita. Pikemminkin se edustaa BMW M insinöörien kokemusta ja käsityötaitoa. Luonteella, joka on niin räväkkä ja suvereeni, että se on pakko kokea itse. Mieluiten yhdellä viidestä täydellisesti muotoillusta istuimesta – niin haluttaessa BMW Individual -malliston upeimpien materiaalien ympäröimänä. Ainutlaatuisista kaksoispakoputken päistä kuuluva täyteläinen jyly kertoo 560 hv:n tehon tuottavan M TwinPower Turbo V8-bensiinimoottorin uskomattomasta voimasta. Muodostamalla symbioosin tekniikoiden kuten M kaksoiskytkinvaihteiston ja siihen liittyvän Drivelogicin sekä lisävarusteisten M hiilikuitu-keramiikka-jarrujen kanssa BMW M6 Gran Coupé tarjoaa mukaansa tempaavan tilaisuuden kohdata M filosofia. Ja vielä tästäkin elämyksestä voi tehdä voimakkaamman: lisävarusteena saatava Competition-paketti kasvattaa suoritusarvoja ja kiihdyttää pilotin pulssia luonteikkaasti muotoillussa ohjaamossa.

KAMPANJAT.

BMW Kesäkampanja

Kaksi BMW:tä yhden hinnalla!

Kun teet kaupat uudesta BMW:stä kesäkuussa, saat upean BMW Cruise Bike -polkupyörän ja 500 € Neste Lahjakortin kaupan päälle!

TUTUSTU TARKEMMIN BMW M6 GRAN COUPÉ -MALLIIN.

Muotoilu.

BMW M6 Gran Coupén ainutlaatuisuus on nähtävissä kaikista kuvakulmista. Keulan ilmanottoaukot korostavat sen urheilullisuutta jo ensi silmäyksellä. Kuten jokainen tämän tyylikkään neliovisen mallin yksityiskohta, ne perustuvat ensisijaisesti toimintaperiaatteelle. Ne ohjaavat riittävästi ilmaa voimakkaalle moottorille, joka sijaitsee kromatuin kaksoisrivoin varustetun M jäähdyttimensäleikön takana. Luonteenomainen taitelinja alkaa heti M sivuilmanottokanavien jälkeen. Kun avaat jonkin neljästä ovesta, huomaat heti ensimmäisenä valaistun kynnyslistan, jossa on M logo. Ylellinen ilmapiiri lumoaa, kun istahdat jollekin viidestä täydellisesti muotoillusta istuimesta. Jokainen yksityiskohta on taitavasti viimeistelty. Lisävarusteena on saatavissa BMW Individual -valikoiman hienoimpia materiaaleja: Lisävarusteinen Merino-nahka Fine-grain Platinum hemmottelee aisteja pehmeydellään ja ylellisen materiaalin tuoksullaan.

Ajodynamiikka ja tehokkuus.

BMW M6 Gran Coupé -mallissa voit suorastaan tuntea BMW M GmbH:n filosofian: Ihanteellinen painon jakautuminen, teknologian siirto moottoriurheilusta ja kevytrakennemateriaalinen älykäs käyttö lupaavat maksimaalista dynamiikkaa. Kevyempi hiilikuitukatto esimerkiksi parantaa tehokkuutta, mutta myös ohjattavuutta painopisteen siirtyessä alemmas. Ihanteelliset edellytykset vieläkin urheilullisempaan ajoelämykseen – ylellisessä ilmapiirissä, joka turhaan hakee vertaistaan.

Competition-paketti.

Rata-autotunnelmaa puhtaimmillaan: Competition-paketti tuo BMW M6 Coupé -malliin enemmän moottoritehoa, nopeampivälityksellisen ohjauksen ja erikoissovitetun alustan ja siten enemmän performanssia. Kahdeksansylinterisen M TwinPower Turbo -bensiinimoottorin teho kasvaa 412 kW:sta 441 kW:iin. Tämä tehonnousu saavutetaan nostamalla ahtopainetta moottorin yläkierroslukualueella. Sport-pakoputkisto päästää ilmoille erittäin urheilulliset moottoriäänet, jotka nostattavat ihon kananlihalle. Rata-ajossa ja myös arkiajossa erikoissovitettu alusta ja erittäin urheilullisen nopeaksi välitetty ohjaus takaavat, että auto seuraa jokaista ohjauskäskyä äärimmäisen tarkasti. Ulkonäköä tehostavat Bicolor-optiikkaiset 20" M kevytmetallivanteet Double-spoke 601 M, eturenkaita leveämmät takarenkaat sekä Sport-pakoputkiston mustakromatut kaksoispäät.