URHEILULLISUUS, MESTARILLISESTI MUOTOILTUNA.

BMW M6 Gran Coupén muotoilu.

URHEILULLISUUS, MESTARILLISESTI MUOTOILTUNA.

BMW M6 Gran Coupén muotoilu.

Räväkkyys, jonka tuntee joka linjasta. BMW M6 Gran Coupé yhdistää käsityötaidon ja hightechin kilpaurheiluelementteihin muodostaen henkeä salpaavan kokonaisuuden. Tämä yhdistelmä näyttäytyy auton olemuksessa: voimakkaasti muotoiltu, pitkänomainen kori lupaa ainutlaatuisia ajoelämyksiä jo ennen liikkeelle lähtöä. Sekä ulkopuolen että sisätilan näyttävät yksityiskohdat korostavat poikkeuksellista luonnetta, joka niin halutessasi asettaa erityisiä näkyviä ja tuntuvia mittapuita BMW Individual -kokoelman upeimmilla materiaaleilla.

URHEILULLISUUS, MESTARILLISESTI MUOTOILTUNA.BMW M6 Gran Coupén muotoilu.

Räväkkyys, jonka tuntee joka linjasta. BMW M6 Gran Coupé yhdistää käsityötaidon ja hightechin kilpaurheiluelementteihin muodostaen henkeä salpaavan kokonaisuuden. Tämä yhdistelmä näyttäytyy auton olemuksessa: voimakkaasti muotoiltu, pitkänomainen kori lupaa ainutlaatuisia ajoelämyksiä jo ennen liikkeelle lähtöä. Sekä ulkopuolen että sisätilan näyttävät yksityiskohdat korostavat poikkeuksellista luonnetta, joka niin halutessasi asettaa erityisiä näkyviä ja tuntuvia mittapuita BMW Individual -kokoelman upeimmilla materiaaleilla.

ULKOPUOLEN MUOTOILU.

BMW M6 Gran Coupén ainutlaatuisuus on nähtävissä kaikista kuvakulmista. Keulan ilmanottoaukot korostavat sen urheilullisuutta jo ensi silmäyksellä. Kuten jokainen tämän tyylikkään neliovisen mallin yksityiskohta, ne perustuvat ensisijaisesti toimintaperiaatteelle. Ne ohjaavat riittävästi ilmaa voimakkaalle moottorille, joka sijaitsee kromatuin kaksoisrivoin varustetun M jäähdyttimensäleikön takana. Luonteenomainen taitelinja alkaa heti M sivuilmanottokanavien jälkeen. Se kulkee voimakkaasti muotoiltujen pyöränkoteloiden kautta urheilulliseen perään, jossa on M autoille ominaiset kaksoispakoputkenpäät. Diffuusori on valmistettu katon tapaan kevyestä materiaalista, hiilikuidusta. Pure Metal Silver -ulkoväri parantaa BMW M6 Gran Coupén ulkonäköä vielä lisää. Tämä poikkeuksellinen BMW Individual -lisävaruste vangitsee katseen, sillä se näyttää pyörteilevän korin pinnalla kuin nestemäinen metalli.

VAIKUTUS, VOIMAKAS JA SUORA.

Video BMW M6 Gran Coupén muotoilusta.

VAIKUTUS, VOIMAKAS JA SUORA.

Video BMW M6 Gran Coupén muotoilusta.

SISÄTILAN DESIGN.

Kun avaat jonkin neljästä ovesta, huomaat heti ensimmäisenä valaistun kynnyslistan, jossa on M logo. Ylellinen ilmapiiri lumoaa, kun istahdat jollekin viidestä täydellisesti muotoillusta istuimesta. Jokainen yksityiskohta on taitavasti viimeistelty. Lisävarusteena on saatavissa BMW Individual -valikoiman hienoimpia materiaaleja: Lisävarusteinen Merino-nahka Fine-grain Platinum hemmottelee aisteja pehmeydellään ja ylellisen materiaalin tuoksullaan. Sama tyylikkyys jatkuu koko sisätilassa ja näkyy lisävarusteisissa BMW Individual -sisäkoristelistoissa Piano Finish Black ja kattoverhouksessa Alcantara Anthracite.
Yksi istuin on BMW M6 Gran Coupé -mallissa kuitenkin aina suosituin: kuljettajan istuin. Perinteisen kuljettajalähtöinen ohjaamo on ergonomialtaan erinomainen ja tarjoaa ihanteelliset edellytykset sekä pitkille matkoille että nopeille pyrähdyksille. Jotta kuljettaja pystyy tarkkailemaan kaikkea, Head-Up -näyttö heijastaa kaikki tärkeät tiedot tuulilasiin.

CARBON-KATTO.

Osana älykästä kevytrakennetekniikkaa katto on valmistettu hiilikuituvahvisteisesta muovista (CFRP) auton painon alentamiseksi. Tämä siirtää auton painopistettä matalammalle. Pyöräkuorman siirtymisen väheneminen parantaa ketteryyttä ja dynamiikkaa kaarreajossa sekä kiihdytettäessä ja jarrutettaessa, renkaan ominaisuudet voidaan hyödyntää paremmin.
Hiilikuitukaton näyttävät muodot korostavat M designin dynaamisia linjoja. CFRP-kuiturakenne näkyy monikerroksisena rakenteena kattokuoressa, joka on liitetty koriin erityisellä liimaustekniikalla tuulilasin tapaan.

M ULKOPEILIT.

Aerodynamiikaltaan tuntuvasti optimoidut M ulkopeilit ovat jo vuosikymmenten ajan kuuluneet urheilullisen dynaamisen M designin erityistuntomerkkeihin. Kaksiosaisilta vaikuttavat varret erottavat peilit korista tehden niistä designsymbolit, jotka samalla viestivät olevansa täsmällisyyttä tehostavia rakenneosia. Ne tuovat sivunäkymään lisää luonnetta ja dynamiikkaa ja antavat aerodynamiikalle viimeisen silauksen.

VANTEET.

Voiman ilmaisu: vain BMW M6 Gran Coupé -malliin saatavilla olevat 20" M kevytmetallivanteet Double-spoke 343 M täydentävät tämän urheiluauton olemuksen. Jännittävät kontrastit kiiltosorvattujen ja Orbit Grey -väristen pintojen välillä ovat varsinainen katseenvangitsija näissä vanteissa, joissa on eturenkaita leveämmät takarenkaat. Jos halutaan vielä urheilullisempaa ilmettä, lisävarusteena on saatavana 20" M kevytmetallivanteet 433 M. Ne ovat saatavana mustina, ja ne saavat BMW M6 Gran Coupén näyttämään vielä paremmalta tien päällä.

BMW INDIVIDUAL.

Jokaisen luonteen ainutkertaisuus ilmenee yksityiskohdissa. Sillä niihin kätkeytyy todellisen ylellisyyden alkulähde. Anna täydellisyyden tavoittelulle omanlaisesi ilmaisu. Uuteen BMW M6 Gran Coupé -malliin sopivilla BMW Individual -varusteilla.

Yksilöllisyyden ilmaisu.

  • BMW Individual auton ulkopuolella

    Voima, tyylikkyys, vakuuttavuus. Vain vähän sanoja tarvitaan kuvaamaan BMW M6 Gran Coupéta, joka on maalattu BMW Individual -ulkovärillä Pure Metal Silver. Tämän maalin ainutlaatuisuus on siinä, että se luo vaikutelman nestemäisestä metallista. Se korostaa auton esteettisyyttä ja urheilullisuutta ja ilmaisee todellista ylellisyyttä. Pure Metal Silver -ulkovärin lisäksi BMW Individual -valikoimassa on yksitoista muuta ulkoväriä. Tanzanite Blue -metalliväri esimerkiksi on syvä tummansininen, joka näyttää kiehtovalta turkoosilta, kun valo osuu siihen suoraan. Frozen Grey -metallivärissä on silkkimatta pinta. Tämä ulkoväri säteilee vahvaa läsnäoloa ja silti eleganttia hienostuneisuutta. BMW Individual -valikoima sisältää sekä hyvin urheilullisia että äärimmäisen tyylikkäitä ulkovärejä.

  • BMW Individual auton sisätilassa

    Ylellisyys on määritelty uudelleen, yksilöllisyys tulkittu uudelleen: BMW M6 Gran Coupén sisätila, joka on sisustettu BMW Individual -varustein. Suunnittelijat suosittelevat erityisesti yhdistelmää sametinpehmeä Merino-täysnahkaverhous Fine-grain Platinum, Alcantara-kattoverhous ja ajattoman kauniit sisäkoristelistat Piano Finish Black. Tuloksena on kutsuva ilmapiiri, joka lisää tilantuntua ja heijastelee ulkovärin laadukkuutta. Eikä siinä vielä kaikki: Platinum-värisen Merino-nahkan lisäksi on saatavana neljä muuta Merino-nahkaverhousta, jotka täydentävät BMW Individual -valikoiman ainutlaatuisilla värisävyillään ja ominaisuuksillaan. Niihin kuuluu Cohiba Brown, joka muistuttaa väriltään tuttuja, käsin käärittyjä sikareita. Myös sen tuoksu on yhtä jäljittelemätön kuin sikareilla.
    Lisäksi valikoimaan kuuluu kaksi muuta jalopuista BMW Individual -sisäkoristelistavaihtoehtoa.